Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

eee tabi hazırda baby dollerinde var yap kız hihoyyyt hihoyyyt

bişey olmaz kıızzz torunları olacak benim her ay olmayınca yüreğime iniyor onların haberi yok bebek isteidğimizden bi kerede onların yüreğine insinn:roflol:

bizimde daha kimsenin haberi yok bebiş istediğimizden ablşam hergün gaz veriyo bana yapın artık die ben acelesi yok bakarız diyom o kızına çocuk odası alcak sizinde olsun beraber büyürler diyo çok heyecanlı ya her aşaması yeterki sevgi dolu bir ortamda büyümeyi nasip etsin allahım...

kayınvalideme böle bişey desek kadında şeker var kolestrolü var tansiyonu var göç eder valla
hihoyyyt:asigim:

kızlar benim dudaklar bugün fosur fosur kupkuru ve soyuluyo bol su içemem rağmen baktımda adetten önceki belirtiler arasında var mış gebelik için...ayy inşallah...

kızlar benim dudaklar bugün fosur fosur kupkuru ve soyuluyo bol su içemem rağmen baktımda adetten önceki belirtiler arasında var mış gebelik için...ayy inşallah...

Benden size naçizane tavsiye.Böyle belirtilere takılmayın.
Çünki kişiden,kişiye ve hatta gebelikten,gebeliğe belirtiler farklılaşır.

kesinlikle katılıyorum canım.çünkü belirtileri biliyoruz ve bildiğimiz için psikolojik olarak o belirtileri acaba diyerek yaratıyoruz.bütün hastalıklarda neticesi psikolojiktir insan düşünür beyninde ve beyinde o an zayıf hücreyi bulur ve düşünceyi gerçekleştirir.her zamanda iyi düşünün iyi olsun denir ya bundan herhalde.

tek çare beklemek aslında bu ay çok iyiyim geçen ay ilk denemeydi ve müthiş bir heyecen ve stres vardı bu ay çok iyiyim ilişki esnasında hiç aklıma gelmiyo ve geçen ay yastık falan olayı vardı bu ay çok kendi haline bıraktım..düşünüp stres yapmaktansa unutup 4 kasımı beklemek ...en iyisi...şafak 9:)

slm kızlar nasılsınız? inşallah bu ay kasım topiği bol hamişli olur zemuszemus

eylül y.n bebeğimi 7.haftasında dün kaybettim.ilk burda paylaşmıştım hamileliğimi o yuzden kaybımı da burda paylaşmak istedim iyi değilim herhalde uzun sure kkyada giremem.ilk gebeliğimdi bebeğim keseye sağlam tutunamamış sanırım kendinize iyi bakın inşallah benim çektiğim üzüntüyü Allah kimseye yaşatmaz.

Kızlar eylül de bebeğini kaybetmiş malesef.Çok üzüldüm :sinifsinif:

geçmiş olsun eylul yn. ye uzulmesın doğsaydı anomalılı olurdu buyuk ıhtımal doğal seleksıyon olmuş dua etsın bendede aynısı olduydu.

nerelerdesın nurun nasıl gıdıo hayat

bol bol çalışıoz işte yumurtlama günlerimi değerlendirdim inşallah tutar :Saruboceq: :ecrin_bebek: buraya geçen ay çok geldiğimde psikolojik olarak kafaya çok takıyordum bu ay fazla gelmeyeyim dedim ama daynamadım özlemişim güzel sohbetlerinizi hepsini okudum teker teker opuyorumnanaktan a.s.

bende çok üzüldüm ...allah kimseyi yarı yolda dırakmasın inş.sağlıklı gebelik ve hayırlı son nasip etsin inş..:Saruboceq::1no2:

çok geçmiş olsun senağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…