- 30 Mart 2009
- 3.628
- 55
- 683
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #2.261
cnm normalde benim günüm 3 kasım evet ama ben son 3 aydır 27 günde olmaya başladım. o yüzden bendekinde ayın 30 gibi günüm gözüküyo..bakalım bu ayda 27 gündemi olucam 30 gündemi bilmiyorum.
canım evet haklısın ben persembe cumaya denk gelır dıye dusunuyodum ama normal zamanda oluyo sanırsam dun sılık cızgı cıktı ya yarım saat sonra tekrarlıycam net cizgi çıkıması lazım bugun. heehheoyyyttt gelırsede buyursun basımın ustunde yerı var fantaaazı yaparıs :)
bişey olmaz kıızzz torunları olacak benim her ay olmayınca yüreğime iniyor onların haberi yok bebek isteidğimizden bi kerede onların yüreğine insinn:roflol:
benim eşimizn ailesi yakın kendi ailem istanbulda... onlarada eşim söyleyecekmiş onunda senaryosu şu şekilde biz her ay gideriz istanbula... babam ve eşimde mutlaka tavla oynarlar eşim tavlaya başlamadan önce dicekmişki babacım adını koyalım nesine oynuyoruz sonrada torununa bi oda alırsın artık dicekmiş :lepi:
tabi tamamen kendi düşüncesi ben daha el atarım olaya daha farklı olsun diyee:teytey:
kızlar benim dudaklar bugün fosur fosur kupkuru ve soyuluyo bol su içemem rağmen baktımda adetten önceki belirtiler arasında var mış gebelik için...ayy inşallah...
Benden size naçizane tavsiye.Böyle belirtilere takılmayın.
Çünki kişiden,kişiye ve hatta gebelikten,gebeliğe belirtiler farklılaşır.
Benden size naçizane tavsiye.Böyle belirtilere takılmayın.
Çünki kişiden,kişiye ve hatta gebelikten,gebeliğe belirtiler farklılaşır.
slm kızlar nasılsınız? inşallah bu ay kasım topiği bol hamişli olur zemuszemus
zaten yumurtlama günlerinde bitmek üzere sanirim ,gelselerde calismalar bitmis olur
slm kızlar nasılsınız? inşallah bu ay kasım topiği bol hamişli olur zemuszemus
eylül y.n bebeğimi 7.haftasında dün kaybettim.ilk burda paylaşmıştım hamileliğimi o yuzden kaybımı da burda paylaşmak istedim iyi değilim herhalde uzun sure kkyada giremem.ilk gebeliğimdi bebeğim keseye sağlam tutunamamış sanırım kendinize iyi bakın inşallah benim çektiğim üzüntüyü Allah kimseye yaşatmaz.
Kızlar eylül de bebeğini kaybetmiş malesef.Çok üzüldüm :sinifsinif:
nerelerdesın nurun nasıl gıdıo hayat
eylül y.n bebeğimi 7.haftasında dün kaybettim.ilk burda paylaşmıştım hamileliğimi o yuzden kaybımı da burda paylaşmak istedim iyi değilim herhalde uzun sure kkyada giremem.ilk gebeliğimdi bebeğim keseye sağlam tutunamamış sanırım kendinize iyi bakın inşallah benim çektiğim üzüntüyü Allah kimseye yaşatmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?