Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

Allahım tez zamanda hepimize nasip etsin inşallah.Ben eşime bebiş haberini nasıl vereceğimi planlıyorum.Kızlar sizinde varmı böyle planlarınız.Hadi bunlardan konuşalım kafamız dağılsın.

Allahım tez zamanda hepimize nasip etsin inşallah.Ben eşime bebiş haberini nasıl vereceğimi planlıyorum.Kızlar sizinde varmı böyle planlarınız.Hadi bunlardan konuşalım kafamız dağılsın.

ben ilk ultrason resmini alınca mektup yazıcam babacım artık zamanı geldi yanınıza geliyorum yazıp resmi koyup izinli oldugu güne denk getirip kargoya vercem NASIL??delikafadulden

ay canikim benim söylemem firsat kalmiyoki camasir makinasi örtüsünün alti yaptigim hamilelik testleriyle dolu oluyo adam ordan acip bakip ögreniyo:roflol::roflol::roflol:

kızlar ayrı bi konu olcak ama fikirlerinize ihitiyacım var ayrı bi konu açtım ama yorumlayan yok ...bugün almaya gidicez acilen yardım..heellpp..:)
evimin salon takımını yeniliyorum koltuk takımları mı aldım kahve tonlarında..şimdide yemek odası ve tv ünitesi düşünüyorum..3 seçenek var aklımda doğtaştan 2 yemek odası ve birde alfemodan ünite..resimleri eklyiorum isterseniz kendi sitelerinden de daha ayrıntılı bakabilrisiniz zahmet olmasa...yanımda danışacak kimsem yok eşimde geçiştiriyo sen bilirsin diyo ve ben sonra pişman olmak istemiyorum...çünkü 2 alışım olcak ve birdaha nezaman mümkün olur bilmiyorum çocuk falanda araya girerse imkansız gibi..o yüzden iyi karar vermek istiyorum yada önerebilceğiniz tarz falan varsada söyleyebilirsiniz.

evet canim 10 kasim ayni günüz,calistik bol bol:roflol:,bakalim bu ay ne olcak insallah olur, :Saruboceq:
DAHADA ÇALIŞIYORUZZZZZZZZ HAYDEEEEE HOPPA ÇİKİÇİKÇİKİKİÇİK:dance::teytey::sm_cool:

ay canikim benim söylemem firsat kalmiyoki camasir makinasi örtüsünün alti yaptigim hamilelik testleriyle dolu oluyo adam ordan acip bakip ögreniyo:roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol: HEPİMNİZ BASKA DUNYASINIZ KIZLAR ALEMSİN CANIM YA.

aynen benim için de kasım özel :asigim:
aynen benim içinde opuyorumnanaktanbayanssulusmile

Bende;Beklenmeyenim Kasım 3. ve 29. da evlilik yıldönümümüz ise 12.sinde.

1-Bir kutu çikolata alıp içine güzel notlar yazıp."Artık daha çok çalışman gerek" "Ben geliyorum" "Anneme iyi bak" falan böyle notlar.Kargoya verip işte sabah saat 10:00 da elinde olacak şekilde hazırlayıp iş yerinin önünde hazır beklemeyi planlıyorum.

2-Hediye paketi yapıp içine gebelik testini koyup evlilik yıldönümü hediyesi olarak vermeyi.

Daha yaratıcı şeyler düşünmeye devam ediyorum

Tabi birde o güne kadar sabredebilirsem :roflol:

ay söyleriz kiz fikirlerimizi nolcek yani,iki fikirimi sakinicaz sendenz hihoyyyt

Kızlar şimdi pek kimsecikler uğramıyor ya buraya.1 Kasım dan sonra herkez patır,patır dökülür meraktan aklinialirimsmile
aşk olsun ben varım ya tarihim ekim olmasına ragmen burdayım.beni saymıyon mu kıs

ben ilk ultrason resmini alınca mektup yazıcam babacım artık zamanı geldi yanınıza geliyorum yazıp resmi koyup izinli oldugu güne denk getirip kargoya vercem NASIL??delikafadulden

testi yaptıktan sora ultrason resmini sora izinli olduğu günü fln bekleyip bu dediğini yaparsan çok iyi (sabır lazım anam ben çatlarım valla.) ben eğer hamile olduğumu öğrenirsem ki zaten o sabah işe gittikten sora öğrenmiş olurum,akşamına yemek yerken masaya bir tabak daha koyup içine bebiş patiği ve emziği koyucam,hem bebişimin ilk eşyasını ben almış olucam,rabbim hepimize nasip etsinde bu hayallerimizide gerçekleştirelim inş.

bunlar doğtaş lar suset ve scarlet modelleri diye geçiyo..alfemodakide yaşam ünütelerinde var..

yine sohbet koyulaşmış bakıyorumda..ben yine yoğunum ve arada bakabiliyorum foruma..eğer ben hamile olursam dayanamam kesin hemen söylerim..o yüzden sürpriz planı yapmıyorum kendimi bildiğim için.zaten bu ay benim son denemem..eğer bu ay olmazsa kızamıkçık aşısı olcam.annem taktı kafasına illa vurun ne olur ne olmaz diyo..zaten aşıdan sonrada 3 ay beklememiz lazımmış..ben beklemedeyim yani bu aydan sonra..napalım kısmet artık..

ben ilk bebişimde sabır gösteremedim ama bu sefer sabırlı olucam herşeyi zamanında yaşamak istiyorum aceleye getirmicem

benimde sürpriz olmucak gibi eşim eğer evde test yaparsan bekle beni diyo kan verrisende beraber gidelim diyo ve ben de onu bu heyecandan mahrum bırakmak istemiyorum onunla aynı anda öğrenmek benimde hoşuma gidecekti aynı anda sevinçle kucaklaşmak inşallahh...:sm_cool::1huglumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…