- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #2.221
senağlamasenağlamasenağlama olucak insallah ilk önce sen inanki olacagina rabbim versin
Ay insan kıyamaz ya.Benim ki de ben üzülmeyeyim diye gıkını çıkarmıyo garibim.Ama babasını erken kaybettiği için kendi çocuğunla çok vakit geçirmek istyo..Ben kendimden çok onu baba yapmak için istiyorum bebişi..şutarafagittişutarafagittişutarafagitti
ben her gün bu bu tür sözlere maruz kaliyorum oglum tarafindan,dün de sunlari söyledi,hafta sonu ablamdaydik,yine cok can sikici olucak,odamda yalniz olucam niye benim erkek kardesim yok(erkek istiyo bu arada)ben niye yanlizim gibi laflar,kalbimi söküyo elime veriyosenağlamasenağlamasenağlama
pöti calısmalar nasıl gıdıyo cnm senle aynı gunuz dımı
Allahım tez zamanda hepimize nasip etsin inşallah.Ben eşime bebiş haberini nasıl vereceğimi planlıyorum.Kızlar sizinde varmı böyle planlarınız.Hadi bunlardan konuşalım kafamız dağılsın.
ayyyyy ne güzel düsünmüssünsenağlamasenağlamaben ilk ultrason resmini alınca mektup yazıcam babacım artık zamanı geldi yanınıza geliyorum yazıp resmi koyup izinli oldugu güne denk getirip kargoya vercem NASIL??delikafadulden
Benim Kasım ayında 2.şansım var bu yüzden kasım ayına güveniyorum.Birde kasım ayı benim için çok özel
DAHADA ÇALIŞIYORUZZZZZZZZ HAYDEEEEE HOPPA ÇİKİÇİKÇİKİKİÇİK:dance::teytey::sm_cool:evet canim 10 kasim ayni günüz,calistik bol bol:roflol:,bakalim bu ay ne olcak insallah olur, :Saruboceq:
:roflol::roflol: HEPİMNİZ BASKA DUNYASINIZ KIZLAR ALEMSİN CANIM YA.ay canikim benim söylemem firsat kalmiyoki camasir makinasi örtüsünün alti yaptigim hamilelik testleriyle dolu oluyo adam ordan acip bakip ögreniyo:roflol::roflol::roflol:
aynen benim içinde opuyorumnanaktanbayanssulusmile
aynen benim için de kasım özel :asigim:
kızlar ayrı bi konu olcak ama fikirlerinize ihitiyacım var ayrı bi konu açtım ama yorumlayan yok ...bugün almaya gidicez acilen yardım..heellpp..:)
evimin salon takımını yeniliyorum koltuk takımları mı aldım kahve tonlarında..şimdide yemek odası ve tv ünitesi düşünüyorum..3 seçenek var aklımda doğtaştan 2 yemek odası ve birde alfemodan ünite..resimleri eklyiorum isterseniz kendi sitelerinden de daha ayrıntılı bakabilrisiniz zahmet olmasa...yanımda danışacak kimsem yok eşimde geçiştiriyo sen bilirsin diyo ve ben sonra pişman olmak istemiyorum...çünkü 2 alışım olcak ve birdaha nezaman mümkün olur bilmiyorum çocuk falanda araya girerse imkansız gibi..o yüzden iyi karar vermek istiyorum yada önerebilceğiniz tarz falan varsada söyleyebilirsiniz.
aşk olsun ben varım yaKızlar şimdi pek kimsecikler uğramıyor ya buraya.1 Kasım dan sonra herkez patır,patır dökülür meraktan aklinialirimsmile
ben ilk ultrason resmini alınca mektup yazıcam babacım artık zamanı geldi yanınıza geliyorum yazıp resmi koyup izinli oldugu güne denk getirip kargoya vercem NASIL??delikafadulden
kızlar ayrı bi konu olcak ama fikirlerinize ihitiyacım var ayrı bi konu açtım ama yorumlayan yok ...bugün almaya gidicez acilen yardım..heellpp..:)
evimin salon takımını yeniliyorum koltuk takımları mı aldım kahve tonlarında..şimdide yemek odası ve tv ünitesi düşünüyorum..3 seçenek var aklımda doğtaştan 2 yemek odası ve birde alfemodan ünite..resimleri eklyiorum isterseniz kendi sitelerinden de daha ayrıntılı bakabilrisiniz zahmet olmasa...yanımda danışacak kimsem yok eşimde geçiştiriyo sen bilirsin diyo ve ben sonra pişman olmak istemiyorum...çünkü 2 alışım olcak ve birdaha nezaman mümkün olur bilmiyorum çocuk falanda araya girerse imkansız gibi..o yüzden iyi karar vermek istiyorum yada önerebilceğiniz tarz falan varsada söyleyebilirsiniz.
bunlar doğtaş lar suset ve scarlet modelleri diye geçiyo..alfemodakide yaşam ünütelerinde var..
yine sohbet koyulaşmış bakıyorumda..ben yine yoğunum ve arada bakabiliyorum foruma..eğer ben hamile olursam dayanamam kesin hemen söylerim..o yüzden sürpriz planı yapmıyorum kendimi bildiğim için.zaten bu ay benim son denemem..eğer bu ay olmazsa kızamıkçık aşısı olcam.annem taktı kafasına illa vurun ne olur ne olmaz diyo..zaten aşıdan sonrada 3 ay beklememiz lazımmış..ben beklemedeyim yani bu aydan sonra..napalım kısmet artık..
ya ben resimleri eklemeyi başaramadım galiba..bi tekrar deneyi bakayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?