- 30 Mart 2009
- 3.628
- 55
- 683
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #2.301
İyiyim canım sen nasılsın?
topicten uzak durmaya çalışıyorum çünkü bazı kişiler beni büyük strese sokuyor.
geçen aya gayet sakin başladığım halde, topicten ötürü strese girdim.
belki de bu yüzden hamile kalamadım.senağlama
kızlar dün gece çalışma yapamadım çok yorgundum uyudum eşim hadi dedi ama ben tembellik yaptım bu gecede bizimkisi yok iş için adapazarına gidiyor bu ay yumurtlama günlerini atlamış olduk yani...hayırlısı diyorum artık ....
medical sağol canım Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.
keramos ve su da aynı sebeplerden girmiyorlardır muhtemelen.
Bak benimde geri sayım başladı ama hiç oralı değilim.Geçen ay başlamıştık öylemi,böylemi,şu oldu,bu oldu demeye.Birde erken test yaptık iyi bişeymiş gibi sonuç hüsran.Bu ay şamata,gırgır yapıyoz yok öyle yağma
Ooooo kahve hanımlarda gelmişler,teşrif etmişler.:mymeka:Almıycam sizi topiğe hıh küstüm.lmaz:
Canım topikte belirti konuşmak yok,strese girecek hiçbir şey konuşulmuyor.Günü gelen testini yapar sonucu yazar,keza erken test yapanda sonucu yazar. :icecream:
Artık güzel şeyler var topikte
kızlar dün gece çalışma yapamadım çok yorgundum uyudum eşim hadi dedi ama ben tembellik yaptım bu gecede bizimkisi yok iş için adapazarına gidiyor bu ay yumurtlama günlerini atlamış olduk yani...hayırlısı diyorum artık ....
Misal,medicalin kaynanası,çamaşırları ve kocasıyla fantazileri.Benim dün gece herife pas vermemem gibi şeyler
kaydirigubbakcemile3
kız gitti yumuytalayyyyyyyyy:sinifsinif:
şaka bi yana hayırlısı canım inanın ki herseyde bir hayır var.opuyorumnanaktan
benim yumuytalayyy yine umdugunu bulamadılar bu ay önümüzdeki ayada yumurtla günü bayrama geliyor kayınvalidemlerde oluruz yine sakata girer bizim çalışmalar....
kızlar yawww okadar albüm yaptım biriniz yorum yapmamışınız :umursamaz:ayıp ayıpp insan bi bakar bu kız nasıl diyee
Ne albümü yaptınki delikafadulden
Allahım ya ıllede ordamı yatmanız lazım kiii uzakmı kayınnannlar
Kahve elbettekı sen bılırsın burdan uzakken stres olmuyosan elbettekı gırme derım......
Biz stres olmamak ıcın buraya gırıyoruz belirti yazanları da ikaz edıyoruz onlarda yazmıyo ztn .
kızlar yawww okadar albüm yaptım biriniz yorum yapmamışınız :umursamaz:ayıp ayıpp insan bi bakar bu kız nasıl diyee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?