Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

Ooooo kahve hanımlarda gelmişler,teşrif etmişler.:mymeka:Almıycam sizi topiğe hıh küstüm. lmaz:
Canım topikte belirti konuşmak yok,strese girecek hiçbir şey konuşulmuyor.Günü gelen testini yapar sonucu yazar,keza erken test yapanda sonucu yazar. :icecream:
Artık güzel şeyler var topikte

kızlar dün gece çalışma yapamadım çok yorgundum uyudum eşim hadi dedi ama ben tembellik yaptım bu gecede bizimkisi yok iş için adapazarına gidiyor bu ay yumurtlama günlerini atlamış olduk yani...hayırlısı diyorum artık ....

kız gitti yumuytalayyyyyyyyy:sinifsinif:
şaka bi yana hayırlısı canım inanın ki herseyde bir hayır var.opuyorumnanaktan

Bak benimde geri sayım başladı ama hiç oralı değilim.Geçen ay başlamıştık öylemi,böylemi,şu oldu,bu oldu demeye.Birde erken test yaptık iyi bişeymiş gibi sonuç hüsran.Bu ay şamata,gırgır yapıyoz yok öyle yağma

medical sağol canım Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.
keramos ve su da aynı sebeplerden girmiyorlardır muhtemelen.

büyük ihtimalle canım. Ama yakında gelirler onlarda.

:roflol:

kız elma inşallah üçüzün olur:roflol::roflol:

Misal,medicalin kaynanası,çamaşırları ve kocasıyla fantazileri.Benim dün gece herife pas vermemem gibi şeyler

kaydirigubbakcemile3

canım ben dr a gittim. testler temiz çıktı çok şükür. stresi kesin bir dille yasakladı. başlarda gırgır şamata oluyor da, sonra günü yaklaşanlar başlıyor belirti belirti diye. yani ekimdede çok uyardık ama dinleyen olmadı malesef. yanlış anlamayın olur mu? benim kişisel özelliğim bu. çabuk etkileniyorum, hassasım. o yüzden.

Bak işte buda benden,buda yüz vermemiş herife.

:roflol: :roflol: :roflol:

Kahve elbettekı sen bılırsın burdan uzakken stres olmuyosan elbettekı gırme derım......
Biz stres olmamak ıcın buraya gırıyoruz belirti yazanları da ikaz edıyoruz onlarda yazmıyo ztn .

Allahım ya ıllede ordamı yatmanız lazım kiii uzakmı kayınnannlar

25 km uzak degil ama kurbanı orada keseceğiz baska zamanlar çalışıyouruz diye gidipte yatıya kalmıyoz ama şimdi tatil uzun olunca biizi bırakmak istemezler ama ben bu işe bi çözüm bulup eve gelrim bayrama kadar bulurum bi bahane....kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…