- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #2.321
hani profiline girince kişinin fotoğrafları çıkıyor ya o işte koçişimle benim resimlerim var ordaaahihoyyyt
25 km uzak degil ama kurbanı orada keseceğiz baska zamanlar çalışıyouruz diye gidipte yatıya kalmıyoz ama şimdi tatil uzun olunca biizi bırakmak istemezler ama ben bu işe bi çözüm bulup eve gelrim bayrama kadar bulurum bi bahane....kötükedihüso
popmu rockmı?:roflol::roflol:
Kız medical benim kulaklarım çınlıyo ne olaki acep.Hamişlik belirtisimi
:roflol: :roflol: :roflol:
Kız medical benim kulaklarım çınlıyo ne olaki acep.Hamişlik belirtisimi
:roflol: :roflol: :roflol:
klasik müzik ve tükrü karışımı orjinal bi albümm:roflol::roflol:
EvelAllah hep beraber bi bahane uydururuz.. Arkadasım gelcek de bişi de kocanla bir olun asker arkadasım gelcek esıyle beraber desın nası yalan_
- pembe yalan :roflol:
kızlar yawww okadar albüm yaptım biriniz yorum yapmamışınız :umursamaz:ayıp ayıpp insan bi bakar bu kız nasıl diyee
Dün adamı depmişin ya seni anıyodur bugün:roflol::roflol:hihoyyyt
medical bekliyorum senin parlak fikirlerini yada acık olayım ben evimi özledim deyip çekip gelsem nasıl olur
medical bekliyorum senin parlak fikirlerini yada acık olayım ben evimi özledim deyip çekip gelsem nasıl olur
hihoyyythihoyyythihoyyyt teşekküürleeeeeeeeerrrr
ponponlu halinde bumu canım:roflol:
izmirrlizuzu bende gördüm resimlerni esinle yakısmıssınız..allah mutluluğunuzu daim etsin..bi yastıkta kocayın..
evet 29 ekimde sahne alacammturkbayragi:roflol:
izmirrlizuzu bende gördüm resimlerni esinle yakısmıssınız..allah mutluluğunuzu daim etsin..bi yastıkta kocayın..
ooooo ndiyisın bebeeeem yaw turkbayragiturkbayragi
bİİLiYOSUN tEK YASTIK yETMİYO BİTANEDE BELİNİ ALTINA LAsIM:roflol:
İşte bu heeeç olmaz,darılırlar gönül koyarlar,laf ederler.
Bizimde eşimle çok sık gelir başımıza benim ailem olsun onunki olsun böyle durumlarda hemen oturup bi senaryo yazarız.Pekte güzel oynarız hahaha hatta gelen telefonları bile ayarlarız.
:dance: sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?