- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #2.501
bence diikatli ol spor konusunda..eğer bebek düşünüyorsan biraz daha egzersiz tarzı yap en azından..bende spor yapıyodum ama hahiflettim...nolu nolmaz..kanaman bebekle ilgilide olabilir o yüzden ğer ağrın falanda varsa doktora görün istersen belki tutunma kanamasıdır..inşallah hayırlısı olur canım..ya benim kahverengi akıntımda var ama erken değilmi bunlar için ya bi kanama bi kahverengi akıntı neler oluyoorrdelikafadulden
kararım kesin çok istediğim birşeyden ne olursa olsun vazgeçiçek birisi değildim ben ama bu sefer net kararım kesin
ilk önce küçük sorunları dert etmeyelim kızlar..sorunlarınızı siz daha iyi bilirsiniz gerçi ama gerçekten sırf tek taraf istediği için alttan almak ve tek taraflı bir bebek isteği bence sonnrası için daha zor..yanlış anlamayın olumsuz şeyler söylereyek düşüncelerinizi etkilemek değil.bilmiyorumkismileiii akşamlar kızlar offf bende eşimle pek iyi değilim ama bir bebeğimin olmasını çok istiyorum bu nedenle hep alttan alıyorum bi şekilde tatlıya bağlıyorum napiiim herşey istediğim gibi olmuyo işte :1no2:
Günaydın kızlar,
Sabah,sabah henüz açılamadım acık topikleri gezimde geleyim bari
mediacal yumurtlama günü bende uyudum bu ay dün gecede eşim yoktu....zaten araba meselesi olunca bikaç ay daha üsüne düşmeyecegim bu konunun....ysni rastgele olur çalışmalarım hem stres biraz azalmış olur...
:CüvCüv::1no2::roflol:Günaydın Anniş Adayları..
Ben dun aksam calısamadım kocam yan cızdı ulaaaa ben sana bunun hesabını sormazmıyım!!
Bi geboş oluyımda bak dokundurtcakmıyım kendüme!!
Aslında daha demek istediğim çok şeyler var ammaaaaaaaa daha açılmadım sabah sabah ya Bismillahhh
canım pazar sabah ve pazartesi aksamını degerlendırdım 14. gun pazartesıydı.
DÜn benüm herüf yan çizdi..
günaydin caniskolar,bu sabah fazla duramiycam az sonra güne gidecem gidene kadar burdayim
mediacal yumurtlama günü bende uyudum bu ay dün gecede eşim yoktu....zaten araba meselesi olunca bikaç ay daha üsüne düşmeyecegim bu konunun....ysni rastgele olur çalışmalarım hem stres biraz azalmış olur...
oğlak75 ve tannselden referanslıyım kızlar bende gelebilir miyim yanınıza :) anlatayım kendimi :) 5 aydır deniorum, ekimde ilk defa ovulasyon testi vs ile kafayı çizerek denedim. 25 ekim'de de regl oldum. bu ay da deniyor olacağım hatta (yeni gelişme) tannsel'in tavsiyesi ile reglken dra gitmeye karar verdim yarın gidicem bi "gitmişken testi de soracağım tannsel cim" hafta sonu da kısmetse eşimi spermiyogram için lab. a götüreceğim. 4 yılım bitti evlilikte bu arada ve bu zamana kadar bebek istememiştik ve prezervatif ile korunduk. Hikayem budur :) Hoşgeldim mi :)
inş.14. gün yumoşların olmuştur ve büyük buluşma olmuştur....her gün hergün de çalışmak zor ya...
amaniiinnn GÜNAYDIN dememişim günaydıııııııııııınn mutlu sabahlar kızlarrropuyorumnanaktan
sen git git gör gününü:roflol:
caom 14 bunu beğendim.kaydirigubbakcemile3
amaniiinnn GÜNAYDIN dememişim günaydıııııııııııınn mutlu sabahlar kızlarrropuyorumnanaktan
bizde calismalar bitti,beklemedeyiz gayri,bakalim bebis gelicekmi teyzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?