Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

ya benim kahverengi akıntımda var ama erken değilmi bunlar için ya bi kanama bi kahverengi akıntı neler oluyoorrdelikafadulden
bence diikatli ol spor konusunda..eğer bebek düşünüyorsan biraz daha egzersiz tarzı yap en azından..bende spor yapıyodum ama hahiflettim...nolu nolmaz..kanaman bebekle ilgilide olabilir o yüzden ğer ağrın falanda varsa doktora görün istersen belki tutunma kanamasıdır..inşallah hayırlısı olur canım..

kararım kesin çok istediğim birşeyden ne olursa olsun vazgeçiçek birisi değildim ben ama bu sefer net kararım kesin

öyle düşünme evet her evlilikte vardır ama ilk bebeğinse bence acele etme önce problemelerin çözülmesi daha sağlıklı olur bence..kararının netliğinden ziyade ilişkideki problemler ne derecede onu düşün ve düzeltilebilecek neler yapılmalı..eğer günlük bir tartışma ise bence üzme kendini herşey yoluna girer..

ilk önce küçük sorunları dert etmeyelim kızlar..sorunlarınızı siz daha iyi bilirsiniz gerçi ama gerçekten sırf tek taraf istediği için alttan almak ve tek taraflı bir bebek isteği bence sonnrası için daha zor..yanlış anlamayın olumsuz şeyler söylereyek düşüncelerinizi etkilemek değil.bilmiyorumkismile
Günaydın kızlar,
Sabah,sabah henüz açılamadım acık topikleri gezimde geleyim bari

gez bakalım bende bugün çok keyifisizim uykudan uyanıp otobüse binmem 3 dakkamı aldı yoksa geç kalıyordum..ve o stresle çıkınca evden tatdım kalmadı...bende gezeyim topikleri bakam..

mediacal yumurtlama günü bende uyudum bu ay dün gecede eşim yoktu....zaten araba meselesi olunca bikaç ay daha üsüne düşmeyecegim bu konunun....ysni rastgele olur çalışmalarım hem stres biraz azalmış olur...

canım pazar sabah ve pazartesi aksamını degerlendırdım 14. gun pazartesıydı.
DÜn benüm herüf yan çizdi..

Son düzenleme:
ayyy gida-pinarada üzüldüm sen o kadar ugras yumurtla sonra misafir gelsinlmaz:.e yapicek artik baska caresi yokkaydirigubbakcemile3

hehe benim eşim 11 de geldi tam yatacaktı attım yataga kaçış yok :roflol::roflol::kedi: :kedi::kedi:

stres çok etkiliyo yaa..bende geçen ay bebek olayını takmıştım düşün düşün sıyıracaktım.. bu ayda mobilyaları değiştirelim araba alalım derken onlara sardık..ama dün herşeyi karara bağladık bebişe devam diğerlerini beklemeye alcaz ..allah nasip ederde bebek olursa arabayı o zaman alcaz inşallah..işe gidip gelme konusunda diğer türlü bi koşturmaca oluyo sabahları..önce kafanın rahat olması gerek..geçen ay başka bi topikteydim o topik çok stresliydi ama bu topik öyle değil okurken sanki ben strsten çok dalıp gidiyorum her telden var maşallah..sositososito süprizzzzz

HOŞGELDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNN kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
anacım bu sabah geç kalktım bende çay koyayım ocaga tek başıma kahvaltı yapayım ekmekte kızartayım ohhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…