Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

oranje bizde bia kaç ay belki bebek olur diye arabayı ertelemiştik ama baktık ki bebeşimiz bizi bekletecek arabaya karar verdik önümüzdeki 3 ay biraz sıkışacağız o yüzden bu aylarda bebek olmazsa o kadar üzülmiyecegim.malum bebek oldugu andan itibaren dr masrafları baslıyor...gerçi çalışmaları bırakmıcaz çünkü istedigimiz anda olmuyor....

tatlim böyle düsünüyosun ya hamile kalirsin bak gör,inanki cogumuz kafaya taktigimiz icin hamis kalamiyoruz.sen al araba al bosver birak bebisikaydirigubbakcemile3

benimde 30u günüm gözüküyo ama eşime çok kızgınım kafam karışık..hiç adet belirtimde yok.bilmiyorum sürpriz olurmu bu ay çok çalışmıştık ama çok kızdırdı o beni..hamile olsam bile sölemiycem ona gönlümü alana kadar.

eminmisin haile oldugunu ögrendiginde eşine söylemiyeceğinden..bende ilk ona söylersin...

niye üzüyolar bu kocisler insani:mymeka:.bosver canim hic kafana takma kendindede belirti arayip strese girme:teselli:

Topikleri gezdim geldim,asayiş berkemal...
Dün topiğin birinde üyenin biri konu açmış "yeni evliyim ilişki sonrası nasıl temizlenirim" falan,fisman diye sonra açtığı üyelik yerine 2.inci bir üyelikle cevap vermiş.Sonra o 2.inci üyeliği ile "kocam bir melek"diye konu açmış,onada açtığı 3.üncü üyelikle cevaplar vermiş.Bende yakaladım tabi heheheh.Bu gün üyeliği iptal etmişler.

Nasıl ama dedektif gibiyim. aklinialirimsmile

hiç bir belirtim yok da şu an eşime kızgınım ve bebek meselesini tekrar düşünnüyorum ya bizim afacan sürpriz yaparsa diyorum..benim eşim ailesine kendini kullandırmaya devam ettikçe ben bebek meselesini menapoza girene kadar erteliycem heralde ohaoldumsmile

kızlar ben 2 gündür limonlu sıcak su içiyorum. gün boyunca 4 büyyük kupa kadar.iy geliyo mideme ve bağırsaklarıma ama ama diğer yönden bi sakıncası olurmu.bebek açısından ..

Takma kafana,arada olur böyle şeyler bende 2.gün önce eşime çok kızgındım.Çocuk istemiyorum,taki hazır olana dek kondom kullan dedim.

Bugün öyle diyormuyum hayır,takmaaaa

bugün topik güzelleri kocişlerinden yana dertli anlaşılan..umarım herşey yoluna girer.üzmeyin kendinizi kızlar...

Hiç sanmam,sen şimdi kızgınsın.
Bende kızgınken eser,gürlerim sonra pamuk gibi olurum

ohaoldumsmilesüpersin sekerimkaydirigubbakcemile3

GÜNAYDIINN FISTIKLAAAAAARRR KEYİFLER NASILL

TEBRİK EDERİM :lepi::lepi:

kızlar ben 2 gündür limonlu sıcak su içiyorum. gün boyunca 4 büyyük kupa kadar.iy geliyo mideme ve bağırsaklarıma ama ama diğer yönden bi sakıncası olurmu.bebek açısından ..

Bence bir sakıncası olmaz.Sonuçta limon ve sıcak su ne yan etkisi olcekki.
Aş ererken limonu kabuklarıylan yiyordum,bana bişi olmadığına göre.

helal osun senden korkulur ...neden böyle bişey yapmış olabilirki...canı sıkılmış herhalde ....

kocisleri atin atin,keyfinize bakin bakin,göbekleri atin atin bebekleri yapin yapin,medical nasil olmus manim,gecen günde kaynanalardan dertliydik,medical böölye bisiye yazmisti benimde aklima geliverdikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…