- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #2.541
helal osun senden korkulur ...neden böyle bişey yapmış olabilirki...canı sıkılmış herhalde ....
anam kimmiş o hakkaten öyle ne deli gadunlar var allah bilir kadın da değildir he. çakma isimle girmiştir.
hadi canlarim ben kaciyorum yoksa bizim karilar beni keser gec kaldin diye söyle bi güzel kahvaltimi yapam gelem hadi görüsürüzopuyorumnanaktan
helal osun senden korkulur ...neden böyle bişey yapmış olabilirki...canı sıkılmış herhalde ....
bencede erkektir o..benim kocam bir melek diye konu açtıgına göre şüphelenmek lazımm
bencede erkektir o..benim kocam bir melek diye konu açtıgına göre şüphelenmek lazımm
eLMAKURDU SANALDEDEKTIFLIK KURUYORUZ ORTAK OLAKMI EMO:roflol:
dedektiflik varsa benide alın aranıza en azından kafam dağılır.kaydirigubbakcemile3
Bu arada beendim begenmedım butonlarının yanına arkadasını dürtükle de koysunlar bence uyuomusunuz mıllet
Bu arada beendim begenmedım butonlarının yanına arkadasını dürtükle de koysunlar bence uyuomusunuz mıllet
burdayım benn ekmek kızartıyom:)) arada gelip bakıyorum anaa 2 kalbim olmuşş
[sıze="2"]alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis siper fikir seni destekliyorum.. Bu arada mesaj gelmemiş bana bilmiyorumkismile[/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?