Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

anam elin çoooocugu napim ben olursa bunun kadar tadluuu olsun manasında dedümmmmmmkaydirigubbakcemile3

CANIM GEBOŞKEN EĞER Bİ BEBEĞE BAKIP İÇ GEÇİRİRSEN ONA BENZERMİŞ. MESELA BENİM ANNEM BANA HAMİLEYKEN KİRPİKLERİ UPUZUN Bİ BEBİK VARMIŞ ONA BAKMIŞ BENIM DE KIRPIKLER OYLE OLMUŞ DER ANNEM HEP..

ÖNCE GEBOŞ OL SONRA İMRENhihoyyyt

bende çoraplarımı çıkartsam yeter sanırımm....lülülülülülü başak bişey istemezz benimki ama çorapsızda ayaklarım üşüyoo konsatre olamuyoruuummm:roflol:

:roflol::roflol:

sorma benimde ayaklar çok üşüyo patikle yatıyom üstte babydoll altta ninemin ördüğü çetik:roflol::roflol::roflol::roflol:

tam sorun şu şekerim. erkeklere sözümüzü nasıl geçiririz. benimki babydolleri görünce süt liman, annesi babasını göünce unutuyo babydolleri falan..hemen onlardan tarafa oluyo.

ayyyneeeeeeeeeennn :)) saten beyaz dantelli geceliiikk altında saçma sapan renkte çorapp :roflol:

kıromuyuz ne :)
kızlar çok rüküşsünüz yani..
sorma bacım illa belli olcek Türk kadını oldugumuz.

ben hayatta yatamam çopikle sıkılıyo benim ayaklar 41 numara olunca çopinin içi dar geliyo
Oy maşallah boyunda uzundur senin gülüm selvi boylu hatun

tam sorun şu şekerim. erkeklere sözümüzü nasıl geçiririz. benimki babydolleri görünce süt liman, annesi babasını göünce unutuyo babydolleri falan..hemen onlardan tarafa oluyo.

ahhh ahh aynı dert bendede var evde yorulma otur der annemlere gidince onu getir bunu götür oluyoo anne babalarına ne ıspatlamaya çalışıyolarsa anlamadım ben valla:uhm:

bu konu hakkında şimdi ne desem ki.. Sen de anne babasına çok iyi davran iyi iyi yanlıştaraflarını kocana bellet. ozaman senı anlar dıye umuyorum. Bak hayatım benn iyilikle yaklastıgım halde boyle boyle oluyo benım aılem boyle yapsa sen nasıl davranırsın fılan seklınde.
Ailesi bu arada sıkıntılı ınsanlarmı ? Senle araları nasıl ?

ahhh ahh aynı dert bendede var evde yorulma otur der annemlere gidince onu getir bunu götür oluyoo anne babalarına ne ıspatlamaya çalışıyolarsa anlamadım ben valla:uhm:

hoşlarına gidiyo nasıl bır psıkolojıyse bak anne ben hanımköylü olmadım demekmi istiyolar bilmem ki. Ben bozarım valla. Benimki de annesının evıne gıttıgımızde hayatım bi bardak su getırırmısın kalk al yanı bende yanında oturuyorum normalde evde benden istemiyosun suyunu gıt ordada sen iç orası da senın evın.
o bana su getırecegıne ben den istiyo..

Son düzenleme:

benle araları güya eşime göre iyi ama kayınvalidem pençelerini eşim yokken sapladığı için eşime göre iyiyiz.benim sorunum bizi maddi anlamda çok sömürüyolar.hiç bitmiyo istekleri..eşimin abisi işini batırdı bir sürü borcu var ve hep bize ödetiyolardı..eşimle karar almıştık bebek düşündüğümüz için onlara yardım etmeyip yatırım yapacaktık.elimizdeki borçları bitirecektik o kadar.ne oldu bilmiyorum eşim dün yine kredi çekmiş onlar için. bende kızdım tabi haklı olarak.benim işim çok yorucu ve akşam çok geç saatlerde evde olabiliyorum.güya ben işten ayrılacaktım falan filan derken adam yeni bir borç aldı başımıza.demekki bebek falan düşünmüyo artık.bende küsüm onunla dünden beri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…