- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #2.581
SEN KOYVERME GI KOCANIN GOREVI O kaydirigubbakcemile3
AY COKMU TERBIYESIZLESTIM:sm_cool:
BEN DIOM DINLEMIYONUZ KI BABYDOLL:roflol::roflol:
İLK GUN GIYCEN GOSTERCEN AMA KENDINE DOKUNDURTMYCKSN
IKINCI GUN DE DANSÖZ KIYAFETI GİYİP OYNIYCAKSIN DOKUNDURTMIYCAKSIN
Ü.ÜNCU GUN BİŞEY YAPMANA GEREK KALMIYO:roflol:
uyuyan benim olsunnnnnnnnnnnsositosositoolumunekankayizsmile
SEN KOYVERME GI KOCANIN GOREVI O kaydirigubbakcemile3
AY COKMU TERBIYESIZLESTIM:sm_cool:
ELİN ÇOCUHUNU ALIP NETÇEN LEEEEEEEEEEEEEEEEENbenneyaptımki
ah ah benimkine babydoll de işlemez cnm.
ah ah benimkine babydoll de işlemez cnm.
anam elin çoooocugu napim ben olursa bunun kadar tadluuu olsun manasında dedümmmmmmkaydirigubbakcemile3
bende çoraplarımı çıkartsam yeter sanırımm....lülülülülülü başak bişey istemezz benimki ama çorapsızda ayaklarım üşüyoo konsatre olamuyoruuummm:roflol:
:roflol::roflol:
sorma benimde ayaklar çok üşüyo patikle yatıyom üstte babydoll altta ninemin ördüğü çetik:roflol::roflol::roflol::roflol:
ayyyneeeeeeeeeennn :)) saten beyaz dantelli geceliiikk altında saçma sapan renkte çorapp:roflol:
sorma bacım illa belli olcek Türk kadını oldugumuz.kızlar çok rüküşsünüz yani..
Oy maşallah boyunda uzundur senin gülüm selvi boylu hatunben hayatta yatamam çopikle sıkılıyo benim ayaklar 41 numara olunca çopinin içi dar geliyo
tam sorun şu şekerim. erkeklere sözümüzü nasıl geçiririz. benimki babydolleri görünce süt liman, annesi babasını göünce unutuyo babydolleri falan..hemen onlardan tarafa oluyo.
tam sorun şu şekerim. erkeklere sözümüzü nasıl geçiririz. benimki babydolleri görünce süt liman, annesi babasını göünce unutuyo babydolleri falan..hemen onlardan tarafa oluyo.
Oy maşallah boyunda uzundur senin gülüm selvi boylu hatun
ahhh ahh aynı dert bendede var evde yorulma otur der annemlere gidince onu getir bunu götür oluyoo anne babalarına ne ıspatlamaya çalışıyolarsa anlamadım ben valla:uhm:
bu konu hakkında şimdi ne desem ki.. Sen de anne babasına çok iyi davran iyi iyi yanlıştaraflarını kocana bellet. ozaman senı anlar dıye umuyorum. Bak hayatım benn iyilikle yaklastıgım halde boyle boyle oluyo benım aılem boyle yapsa sen nasıl davranırsın fılan seklınde.
Ailesi bu arada sıkıntılı ınsanlarmı ? Senle araları nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?