Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

annemleri çok seviyorum ama eşim köye gidince beni unutuyo evlenmeden öncede çok gittik ama hiç yanımdan ayrılmazdı erkekler aman evlendim nde olsa diye düşünüyor herhalde o yüzden köye 1 yada 2 günlük giderim heleki yeni gelin olmak çok zor biryere gidince annem hemen dürtükler elini öp diye hiç sefmiyom sankim ben bilmiyom yaşım küçük ya cahil gibi görüyorlar

mafoldumben

ahhh ahh aynı dert bendede var evde yorulma otur der annemlere gidince onu getir bunu götür oluyoo anne babalarına ne ıspatlamaya çalışıyolarsa anlamadım ben valla:uhm:

Anladım canım küsmekte çok haklısın sen işten çıksan ne olacak sen calısmak zorunda degılsın ama o sana bakmak zorunda..
Sana güvenerek borca gırmıs belli..
hem çalış kredı ode hemd ekaynanadan tırmık ye oh be ne guzel hayat

.......................:gitme:lmaz:

ama bir konuda şanslıyım gecenlerde babam eşime kızı 2 hafta bırak annesine yardım etsin dedi annemde biliyo bebek istediğimizi hemen yoook ben istemem kızın işleri vardır dedi yoksaa yumurtlama falan hikaye olacaktı annem torun istiyoookaydirigubbakcemile3 :hulya:

canım sende çık işten sorarsada çıkarttılar dersin... ooooh sen çalış para kaynının borçlarına gitsin çekemem vallaaa.... gerçi yine sıkıntıyı sen çekersin maddi manevi oooofff ne zor bi durum. ama medikalinde dediği gibi o sana bakmak zorunda... lmaz:

selam canlarım a.s. dünden beridir geçmek bilmeyen sağ kasığımda ağrı var :uhm: neden oluyordur acaba hamile deilsem endişeleniyorum :1no2:

evet bıraz sıkıntı olacak ama bir müddet eşi eğriyi doğruyu idrak edene kadar..

ohh hem eşin kredi çekip onlara vercek hemde kredi borcunu siz ödeyeceksiniz olurmu canım öyle şeyy siz çektiniz krediyi onlar ödesin borcu
lmaz:

annemde öle diyo...birde sınavlarım var benim.iş yüzünden çalışamıyorum derslerimi.annemde işten çık dersini çalış eşinde sana baksın diyo..çok kızgınım çok..aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık hesabı.. beni daha çok eşimin böyle aile olmaya karar verdiğimiz bir dönemde bu düşüncesizliği kırdı.

Kızlar pazartesi yani 1.Kasım da bu arkadaşlardan durum bildirimi istiyoruz.Bizi merakta bırakmasınlar.
1 Kasım bayanseyma tuma melisdeniz ecrin87

Umarım kasım ayında hep mavileri görürüz.Kırmızılar bizden uzak olsun

amin tatlım inşallah a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…