- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #2.601
hoşlarına gidiyo nasıl bır psıkolojıyse bak anne ben hanımköylü olmadım demekmi istiyolar bilmem ki. Ben bozarım valla. Benimki de annesının evıne gıttıgımızde hayatım bi bardak su getırırmısın kalk al yanı bende yanında oturuyorum normalde evde benden istemiyosun suyunu gıt ordada sen iç orası da senın evın.
o bana su getırecegıne ben den istiyo..
olsunüzülme paptyaaa streste yapma canımcımm amaaaaaaaaaaaannn koyver gitsinn.... kaydirigubbakcemile5
ahhh ahh aynı dert bendede var evde yorulma otur der annemlere gidince onu getir bunu götür oluyoo anne babalarına ne ıspatlamaya çalışıyolarsa anlamadım ben valla:uhm:
benle araları güya eşime göre iyi ama kayınvalidem pençelerini eşim yokken sapladığı için eşime göre iyiyiz.benim sorunum bizi maddi anlamda çok sömürüyolar.hiç bitmiyo istekleri..eşimin abisi işini batırdı bir sürü borcu var ve hep bize ödetiyolardı..eşimle karar almıştık bebek düşündüğümüz için onlara yardım etmeyip yatırım yapacaktık.elimizdeki borçları bitirecektik o kadar.ne oldu bilmiyorum eşim dün yine kredi çekmiş onlar için. bende kızdım tabi haklı olarak.benim işim çok yorucu ve akşam çok geç saatlerde evde olabiliyorum.güya ben işten ayrılacaktım falan filan derken adam yeni bir borç aldı başımıza.demekki bebek falan düşünmüyo artık.bende küsüm onunla dünden beri.
annemleri çok seviyorum ama eşim köye gidince beni unutuyo evlenmeden öncede çok gittik ama hiç yanımdan ayrılmazdı erkekler aman evlendim nde olsa diye düşünüyor herhalde o yüzden köye 1 yada 2 günlük giderim heleki yeni gelin olmak çok zor biryere gidince annem hemen dürtükler elini öp diye hiç sefmiyom sankim ben bilmiyom yaşım küçük ya cahil gibi görüyorlar
mafoldumben
benle araları güya eşime göre iyi ama kayınvalidem pençelerini eşim yokken sapladığı için eşime göre iyiyiz.benim sorunum bizi maddi anlamda çok sömürüyolar.hiç bitmiyo istekleri..eşimin abisi işini batırdı bir sürü borcu var ve hep bize ödetiyolardı..eşimle karar almıştık bebek düşündüğümüz için onlara yardım etmeyip yatırım yapacaktık.elimizdeki borçları bitirecektik o kadar.ne oldu bilmiyorum eşim dün yine kredi çekmiş onlar için. bende kızdım tabi haklı olarak.benim işim çok yorucu ve akşam çok geç saatlerde evde olabiliyorum.güya ben işten ayrılacaktım falan filan derken adam yeni bir borç aldı başımıza.demekki bebek falan düşünmüyo artık.bende küsüm onunla dünden beri.
canım sende çık işten sorarsada çıkarttılar dersin... ooooh sen çalış para kaynının borçlarına gitsin çekemem vallaaa.... gerçi yine sıkıntıyı sen çekersin maddi manevi oooofff ne zor bi durum. ama medikalinde dediği gibi o sana bakmak zorunda...lmaz:
selam canlarım a.s. dünden beridir geçmek bilmeyen sağ kasığımda ağrı var :uhm: neden oluyordur acaba hamile deilsem endişeleniyorum :1no2:
nurun kedidir kedi hihoyyyt
ne kedisi kız ohaoldumsmile bıçak gibi batıyo kedi gibi tırmalamıyo demedimki aklinialirimsmile
ne kedisi kız ohaoldumsmile bıçak gibi batıyo kedi gibi tırmalamıyo demedimki aklinialirimsmile
BELIRTI KONUSMUYORUZ TATLIM BIR HEKIME DANISMANI ÖNERİİRİM ÇOK CANINI YAKIYORSA GECMIS OLSUN TATLIMa.s.
kedinin elinde bıçak vardır belkiiiii delikafaduldendelikafadulden
Kızlar pazartesi yani 1.Kasım da bu arkadaşlardan durum bildirimi istiyoruz.Bizi merakta bırakmasınlar.
1 Kasım bayanseyma tuma melisdeniz ecrin87
Umarım kasım ayında hep mavileri görürüz.Kırmızılar bizden uzak olsun
aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?