Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

hekime gidene kadar sizlerden fikir alayım dedim baksana düzeni değiştirip oturmuşsunuz netcem ben şimdi garrii :sinifsinif:

Yok tatlım bişiy değiştirmedik.Tek amacımız bu stresli ve zor dönemlerinde anne adaylarını kat ettikleri yolda daha az hayal kırıklıklarıyla ayakta tutmak.
Ne kadar çok belirti konuşulursa kişiler o kadar psikolojik olarak olaya kendini kaptırıp,gebelik stresi yaşıyor.Tabi böylece hayal kırıklıklarıda büyük oluyor.
Hem senin daha 10 günün var,bu kadar erken belirti olması imkansız.

OO BAMYALARI SILMISSIN YENI YAZI DA ÇOK ROMANTIKMIŞ CANIM

KASIM AYINI COKK SEVERIMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
GEL KASIM GEL KASIM GEEEL GELLhihoyyyt

mistral cim seni çok iyi anlıyorum..aynı dertten muzdaribiz..benim eşimde söz verdiği halde geçen ay yine para gönderdi..ailesi resmen sömürüyor bizi..ben de çok tutumlu bi insanımdır , çalışmayı da çok severim..ama naptım geçen ay çok karlı 2 işi reddettim sinirimden..hafta sonu da çalışmamı gerektiriyordu baktım ben çalışsam nolcak adam ailesine daha rahat para gönderecek...kabul etmedim bende..ayrıca 200 liralık alışveriş yaptım sıkıntılı olduğumuz halde..ilk defa yaptım ve gerçekten iyi geldi...adam borcumuz varken bile amaaaan deyip ailesine gönderiyor..ben niye tasarruf etmeye uğraşayımki??
şimdi haftada 18 saat çalışıyorum okulumda...gezmeye gider gibi okula gidip geliyorum..iyi de oluyor hem yorulmuyorum hem de evde sıkılmıyorum...gerisini de o düşünsün artık hiç umrumda değil...
bence sen de daha rahat çalışma koşulları olan bi iş bulsan.. ya da bi süre ücretsiz izne ayrılsan eşinde anyayı konyayı görse..ödeyemeyince napcak kafasını duvarlara o zaman vurur..

evet ızne ayrıl ama ısten cıktım de mıstrall..

evet ızne ayrıl ama ısten cıktım de mıstrall..

benim planımdada hafta sonu alışverişe çıkmak var sempatiksalakcinni ilk darbe.
daha sonrada işten ayrılcam gerçektende..çünkü ben burayı bu yoğunluğu maaşı iyi diye çekiyorum. sonuç ne elde var sıfır..ayrıca maaşımıda vermiycem ödesin bakalım tek başına nasıl ödeyecek..

bende çoraplarımı çıkartsam yeter sanırımm....lülülülülülü başak bişey istemezz benimki ama çorapsızda ayaklarım üşüyoo konsatre olamuyoruuummm:roflol:

ayy ben yaz kış gecelikle uyurum...hele çorapla mümkün değil..ama bişi var ben bştane babydol almıştım eşim gülmekten kırıldı daha giymeden hoşlanmıyo o türklerden ben biraz daha aşkı memnunun bihteri tarzı almaya çalışıyorum..o şekilde es geçmiyo..:teytey:aklinialirimsmile

mistrall bence işi bırakma ..bi bayanın kendine ait kazancı olmalı...bence kazandıgını kendine harca mesela git çok isteyipte eger varsa parasına kıyıpta almadıgın şeyler varsa git onları la kendini mutlu et...sen destek olmayıncada esin mecburen kredyi abisine devreder...ama bunları hiç eşinle kavga etmden yap sessiz sedasız yap....sadece canım istedi alış veriş yaptım de...sen kredi çektin bende böyle yaptım havası verme o zaman iş inatlaşmaya gider...

mehaba kızlaarr benim regle 5 gün kaldı kendimi temizliğe ev işine verdim yeni eve taşındık bisürü iş var zaati bitmiyoo sempatiksalakcinni

öyle diyosun canım ama bu sefer iş daha kotuye gıtmesın ? İşten çıkarıldım derse eğer sorun büyümez diye düşünüyorum.

aynen katılıyorum işi sakın bırakma ..hem ozaman hiç bişi deme hakkın olmaz onun sana baktığı aldığı kadar yetinmek zorunda olursun..bencede git canın ne istiyosa al ha parana kıyamıyrsan da bi tarafta biriktir.aldıklarını iki aktı söyle..ve bunu tatlı dille söylersen bişi demez inatmış gibi hissettirme..1 ay sonra sana farkına varırsa tavrı değişecektir..bende çalışıryorum bizimde zaman zaman maddi anlaşmazlıklarımız oluyo ama eşim benim kesin tavrımı bildiği için öyle savurmuyo...ben maaşı eline veriyom o ne istesem alıyo bana..hatta ben ailem yoluyorum zaman zaman ama ona bile bişi demiyo..kendi ailesinini öyle pek ihtiyacı yok o konuda sıkıntı olmuyo haa gerçekten lazım olurda yollarsada bişi demem..ailelerimiz sonuçta..ama ilk önce kendi ailesini bilmeeli bir erkek..senda alttan alttan onun sorumluluklarının farkına varmasını sağla canım .ama asla üzm kendimi..ayyyyyyy ne çok konuştum bugün gevezeliğim üzerimde..:2::jeyyar:

HEY MAŞALLAAAAAAAAHHHkaydirigubbakcemile3

Eklentiler

• $806modkarikatur0088mw3.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…