Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

beni kimse şeyine takmıyooo :1shok:

ya kahverengi akıntı devam ediyorda doktora gidersem nerden bakıcak kandamı yoksa ultrasondamı

selam kızlar...

bişey diyeyim mi benim çok fazla yemek yemeye başladım doymak bilmiyorum..
acaba bu hamilelik belirtisi olabilir mi ?
halsizlik uyku hali var...yorgun oluyorum bilemedim valla
ay inşallah öyledir..
kendi kendime gelin güvey de olmak istemiyorumbilmiyorumkismile

e naoiyim yırtınıyom dün akşamdan berii kimse bi cevp vermemişti teşekürler bugün geçti artıkın yarın gidicem inşl güzel bi haberle gelirm

psıkolojıktır cnm..
senle gunlerımız aynı degılmı çok erken degılmı..

beni kimse şeyine takmıyooo :1shok:

ya kahverengi akıntı devam ediyorda doktora gidersem nerden bakıcak kandamı yoksa ultrasondamı

canım sürekli akıyorsa ve ağrın varsa mutlaka git..ama az geliyorsa ve ağrısızsa sen bilirsin...çok kafaya taktıysanda psikolojik olarak sancı yapmış olabilir..dinlen ve kendini yorma...büyük bi ihtimal ultrasonlada bakabilir tedbirli git.ve çok kafaya takma ben gçen ay uyurken bile sancı hissediyordum çok kafaya takmıştım çünkü...ama bi problem olmadı..eğer yakınlarda bi hastane sağlık polikliniği falan varsa için rahat etmesi açısından git..

yorumlarınız ve yardımlarınız için teşekkürler kızlar..valla size anlatınca biraz rahatladım.böyle ailevi meseleler heryerde konuşulmuyoda..zor iş evlilik.:kedi:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Eklentiler

• $selcukerdembucocuuuiste.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 30
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…