- 20 Şubat 2009
- 4.097
- 77
- 363
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #2.661
selam kızlar...
bişey diyeyim mi benim çok fazla yemek yemeye başladım doymak bilmiyorum..
acaba bu hamilelik belirtisi olabilir mi ?
halsizlik uyku hali var...yorgun oluyorum bilemedim valla
ay inşallah öyledir..
kendi kendime gelin güvey de olmak istemiyorumbilmiyorumkismile
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kartopu hosgeldın nasılsın neden buradasın bekar bekar öğrenci öğrenci?
hiçbişeyde dikkatinden kaçmıyo demi:ecrin_bebek:
ve de birşey soracagım uye olmaan da bizim yazdıklarımızı okuyabılıyomu?
ewet misafirler geliyoryaa okuyodur heralde
kartopu hosgeldın nasılsın neden buradasın bekar bekar öğrenci öğrenci?
:)))) birden kendi nickimi gorunce sasirdim ve guldum sonra.simdiye kadar hic yazmamistim demek bu gune nasipmis.merakini gidermis oluyum neden burda oldugumun :)
merhaba bu arada
benim ogrecilik bitti evlendim bile simdi 2 senelik evliyim. ekim ayi adet donemini beklemeyenlerdendim bende. Allahim nasip etti simdi sukr 4+3 gunluk hamileyim.
admine msj falan yollasak yapamazmı ki özel olsa daha güzel olur birde rahat konuşuyoruz burda
,:)))) birden kendi nickimi gorunce sasirdim ve guldum sonra.simdiye kadar hic yazmamistim demek bu gune nasipmis.merakini gidermis oluyum neden burda oldugumun :)
merhaba bu arada
benim ogrecilik bitti evlendim bile simdi 2 senelik evliyim. ekim ayi adet donemini beklemeyenlerdendim bende. Allahim nasip etti simdi sukr 4+3 gunluk hamileyim.
katılıyorum bebikim kartopu da iyi sallıyo bu arada :roflol:
ve de birşey soracagım uye olmaan da bizim yazdıklarımızı okuyabılıyomu?
elmam yetiş :):)
:)))) birden kendi nickimi gorunce sasirdim ve guldum sonra.simdiye kadar hic yazmamistim demek bu gune nasipmis.merakini gidermis oluyum neden burda oldugumun :)
merhaba bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?