Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

şu anda yemek konusunda bende aynı durumdayım ama ona yorma bence...geçen ay bende sürekli mide gazı,sürekli kazıntı açlık ye yeeee bitmek bilmeyen iştah gece 9 da uyku kasıklarda sancı.. vs...vs..ve sonuç regli....tamamen psikolojik aslında her zaman yaşadığımız olayları çok düşünüp kurduğumuz için herşey o yönde görünüyo...adetin gelmesini bekle ve moralini yüksek tut...cokacimcoook

kartopu hosgeldın nasılsın neden buradasın bekar bekar öğrenci öğrenci?

:)))) birden kendi nickimi gorunce sasirdim ve guldum sonra.simdiye kadar hic yazmamistim demek bu gune nasipmis.merakini gidermis oluyum neden burda oldugumun :)

merhaba bu arada

benim ogrecilik bitti evlendim bile simdi 2 senelik evliyim. ekim ayi adet donemini beklemeyenlerdendim bende. Allahim nasip etti simdi sukr 4+3 gunluk hamileyim.

tebrık ederım profılını degıstır ozaman cunku senı gebe topicine de almazlar boyle canım burasu gebelık bekleyenlerın topici gebe olanların diil.

,
tebrik ederim sağlıkla alırsın inş. kucagınaaaaaaa

Tessekkur ederim guzel temennileriniz icin ins Allahim tum cani gonulden isteyenlere nasip etsin en yakin zamanda.

bu arada degistim profilimi :)

ve de birşey soracagım uye olmaan da bizim yazdıklarımızı okuyabılıyomu?

Evet +18 bölümü dışında hepsini okuyabiliyorlar.

elmam yetiş :):)

Yettim gariiii

Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…