Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

Kızlarr acıl yardımm !! Ben bu ay 13 unde adet oldum ve sanırım takvıme gore yumurtlama gunlerı kaçırdım cesıtlı sebeblerden dolayı acaba hıç sansım kalmamısmıdr??

yanı genel anlamda şeker

heç bişey yok anacım öyle her zamanki gibi yuvarlanıp gidiyoz.aksi gibi ne adet ne hamilelik hiç bi belirtimde yok.2 günüm var hayırlısı inş. güzel haberler verebilirim.sizler napıyonuz bakimm akşam girdim kimsecikler yoktu hepiniz iş başındamıydınız.?:roflol:

Kızlarr acıl yardımm !! Ben bu ay 13 unde adet oldum ve sanırım takvıme gore yumurtlama gunlerı kaçırdım cesıtlı sebeblerden dolayı acaba hıç sansım kalmamısmıdr??

yumurtalama gununden once birliktelik olduysa kacirdin sayilmaz.
spermin ortalama yasama suresi 48-72 saat yani sen yumurtalamadan once spermin follop tuplerinde hali hazirda bekledigini dusunursek yumurtadiginda yumurtanin spermle karsilasma olasiligi yuksek olacaktir. zaten okuduklarimdan yola cikarsak olmasi gerekeninde bu oldugu yonunde. ama yinede hikmeti ilahi ne zaman ne olcagini kimse kestiremiyor.sen niyetini bozma guzel dusun guzel olsun ins :)

Son düzenleme:

aynen öyleydı çogumuz canım:)

hayırlısı olsun canım senın ıcın de hade bakalım :)

Ya öylemı dersın adetım den tam 1o.gunu beraber olduk ama ondada sıvılar yarım saat kadar sonra dısarı cıktı ..sonrada kaç gundur olmadı 3 gundr... Bılmıorumkıı yaa üff

Tanışırık kız ne olcek,bir buket gül al akşama köşedeki pastanede bekle beni.
Beni tanıman için hamile takliti yapcam.
aklinialirimsmile

Oranj nereye gittin,şimdi değil akşama buluşak dedim. :dance:

ayy çok tatlısın..eskişehirdeyim ben ama açıkçaı ist.olsaydım tanışırdım..yaş kaç..neler yapıyosun..istersen faceden ekleşebilriz...senin gibi hayat dolu maatrak biriyle konuşmak banada iyi gelcek heeeçççç arkadaşimmm yokk...yalnzıım bu şehirdee..

aşk olsun bizler varız ya...

Buna çözüm bulacaklarını sanmıyorum.
Çünki insanlar önce siteyi inceleyip sonra üye oluyor.
Konu sorumlusu SARIBÖCÜK istersen özelden bir mesaj at fakat işe yarayacağını sanmam

evet bende yaklaşık 3 ay siteyi izleyip öyle üye olmuştum... yoksam nerden bilecez burda neler oluyor bu kadınlar kulübü ne işe yarıyor demiiisositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…