Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

herkescikler yavaş yavaş gider birazdan..sonrada ben bacınız kalırım yalnız başıma buralarda mafoldumben

Ayyyy canım ya ben akşamları ve haftasonları pc ye dokunmuyorum.Birtek akşamları dizi izlemek için nete giriyorum.Çok sıkıyor yoksa zaten sabah 9:00-18:00 akşama kadar netteyim.Yoksam seni yanlız bırakmazdım valla.

ya çıldırmamak mümkün değil....ağrıdan ölüyorum ama daha 9 gün var(((((((((((((

9.gün gebelik belirtisi için çok erken değil,erken ötesi.
Kaldıki gebelik belirtileri regli günün geçtikten sonra başlar.
3.haftada yaşanan belirtiler regli veya yerleşme belirtileridir,fakat bu ikisini doktorlar bile birbirinden ayırt edemez.Kaldıki biz edelim.Yani kendini boşuna strese sokma bekle derim ben.
lmaz:

off geçmiş olsun cnm...
Sağol canım.Sanırım regli kasıklarım ağrıyor.Göğüslerim direk balon.Gerçi onlar 15 gün önceden o hale geldiler((Normalde hiç günüm değişmez aşırı düzenlidir.Bu kadar öne gelir mi ki???Anlamadım ben ya(((Belim ağrıyor ve çok mutsuzum ağlamak istiyorum((((((((((((

Canım 9. gün değil reglime 9 gün var.Yani 20 gün geçti bir öncekinden...6 ekimde olmuştum.3 kasımda olacağım normalde...Ama ağrılarım çok fazla(sinifsinif:

elma kurdum medical im nerelerdesinizzz
napcammm ben yaaa
benim hevesim isteğim kaçtı... bebek çalışmasıda yapmak istemiyorum...
napcam ben yawfff!!!:uhm::uhm::uhm:

ayol biz yardımcı olalım...

ol valla mistral cim...
geçen ay bayağı ii çalıştık. ben incir kürü yaptım.
kocama keçiboynuzu pekmesi yedirmeye calştım 2 gün sonra bıraktı. sadece keciboynuzu ye dedim 2 gün sürdü.
sanırım eşim bişiler yiyip içmiyor uğrasmıyor diye bu ay canım -istemiyor-
hadi bebek yapalım diyor: ben doktora gittim.2 defa. bende bişi yok.
kendisi gitmiyor. 2 dayısının da çocuğu yok. bi gidelim diyorum. ciddiye almıyor.

regl oldum gecti diyene kadar kendimi filme kitaba verdim. o ara iş deiştirdim. şimdi bunlar bana yetiyor. canım hiiççç kadınlık yapmak istemiyorkaydirigubbakcemile3 ne yemek ne yaramazlık...

amannn napcam ben...
içimden gelmeden de yaramaslık yapamam kiiii
ee yardım et bakalım mistralcim
ve sevgilii diğer arkadaslarım...

Merhabalarrr a.s. Nasılsınızz kızlarr ?
Uğrayamadım bugünde fazla 3 gündür çok kötüyümm :sinifsinif: üşüttüm heralde mahfoluyorum..mide ağrısı, bulantısı, kusma derken ölüyorumm yaa eyvahedigeldismile
Neyse ki şimdi biraz iyiyim :Saruboceq: olumunekankayizsmile

kızlar ya 1 haftadır doktora gidiyorum eşim sperm testi verdi normal çıktı benim prolaktinim biraz yüksek çıktı yarın tekrar yapılacak doktor 3 ay daha bekleyelim dedi eğer olmazsa rahim flimi çekilecekmiş aranızda çektiren varmı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…