- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #2.721
teşekkür ederim canım a.s.
ayy çok tatlısın..eskişehirdeyim ben ama açıkçaı ist.olsaydım tanışırdım..yaş kaç..neler yapıyosun..istersen faceden ekleşebilriz...senin gibi hayat dolu maatrak biriyle konuşmak banada iyi gelcek heeeçççç arkadaşimmm yokk...yalnzıım bu şehirdee..
Oyyyy kıyamam ben sana,yanlız değilsin biz varız.Kocaman bir aile olduk bak burda.
Aslında hiçte öyle neşeli pozitif(+) değilimdir kız bakma.Hayat beni bu hale getirdi.Kafama hiçbirşey takmamayı öğretti.Hayat kısa bu dünyaya tekrar gelme şansımız ise 0
Bu arada ben; 29,5 hehe 30 olmıycam banane 11 yaşında dünya güzeli bir kız annesiyim.Özel bir şirkette yönetici asistanı olarak çalışıyorum.İstanbul da ikamet ediyorum Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.Umarım centilmenlik çerçevesinde yarışırlar
:roflol: :roflol: :roflol:
Oyyyy kıyamam ben sana,yanlız değilsin biz varız.Kocaman bir aile olduk bak burda.
Aslında hiçte öyle neşeli pozitif(+) değilimdir kız bakma.Hayat beni bu hale getirdi.Kafama hiçbirşey takmamayı öğretti.Hayat kısa bu dünyaya tekrar gelme şansımız ise 0
Bu arada ben; 29,5 hehe 30 olmıycam banane 11 yaşında dünya güzeli bir kız annesiyim.Özel bir şirkette yönetici asistanı olarak çalışıyorum.İstanbul da ikamet ediyorum Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.Umarım centilmenlik çerçevesinde yarışırlar
:roflol: :roflol: :roflol:
Ya öylemı dersın adetım den tam 1o.gunu beraber olduk ama ondada sıvılar yarım saat kadar sonra dısarı cıktı ..sonrada kaç gundur olmadı 3 gundr... Bılmıorumkıı yaa üff
Kızlarr acıl yardımm !! Ben bu ay 13 unde adet oldum ve sanırım takvıme gore yumurtlama gunlerı kaçırdım cesıtlı sebeblerden dolayıacaba hıç sansım kalmamısmıdr??
sadece takvime göre kaçırdığını düşünüyorsan hala bir şansın var hemen bugünden itibaren başla çalışmaya özellikle bugün ve yarın çalışın :hulya: bugün 15. günündesin çünkü yerimseniben
hanımlar bu topik çok hareketli ekimin bütün sakinleri burada o yüzden olsa gerek benim cuma günü yani 29 ekim adet günüm çok heyecanlıyım eyvahedigeldismile
sadece takvime göre kaçırdığını düşünüyorsan hala bir şansın var hemen bugünden itibaren başla çalışmaya özellikle bugün ve yarın çalışın :hulya: bugün 15. günündesin çünkü yerimseniben
zilli diyorum baska bişi demiyorum:roflol:
taf gecen ay uyuyakalmasaydım bugun geboş olceedım
bence tam yumurtlama gununde ılıskı yasamak cok muhım
Sende o kadar gün arasında uyumak için tamda yumurtanın şeye geldiği günümü buldun :mymeka:
Gel,gel heyecan yapma katıl bize zaman nasıl geçiyor anlamazssın.Bak bu kadar delinin arasında kaynayıp gidersin :hooray:
Medical 2.gündür herüfe dirsek gösterdiydim ya,telafi etmek için dün akşam dedimki "hayatım yatakta küpemi kaybettim,gel birlikte arayalım" ne dese beğenirsin "başım ağrıyor" dedi.
Dedim "la o dediğini genelde kadınlar söyler sana noluyoki"
Hehehe bunca yıldır benim ona yaptığımı,herif bana satıyor,yemezlerrrrr aklinialirimsmile
vallaha ya gecen ay sapıtmıstım dusunceden yorgun düştüm o gun çok.Sende o kadar gün arasında uyumak için tamda yumurtanın şeye geldiği günümü buldun :mymeka:
ay hakikaten burası çok eğlenceliymiş hangi fikirle topiğe üye olduğunu unutur insan valla artık buraya takılayım ben kaydirigubbakcemile3:dance:
ay hakikaten burası çok eğlenceliymiş hangi fikirle topiğe üye olduğunu unutur insan valla artık buraya takılayım ben kaydirigubbakcemile3:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?