Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

Oyyyy kıyamam ben sana,yanlız değilsin biz varız.Kocaman bir aile olduk bak burda.
Aslında hiçte öyle neşeli pozitif(+) değilimdir kız bakma.Hayat beni bu hale getirdi.Kafama hiçbirşey takmamayı öğretti.Hayat kısa bu dünyaya tekrar gelme şansımız ise 0

Bu arada ben; 29,5 hehe 30 olmıycam banane 11 yaşında dünya güzeli bir kız annesiyim.Özel bir şirkette yönetici asistanı olarak çalışıyorum.İstanbul da ikamet ediyorum Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.Umarım centilmenlik çerçevesinde yarışırlar

:roflol: :roflol: :roflol:

zilli diyorum baska bişi demiyorum:roflol:

her nekadar öyle olsada espiriler yeter ruhundaki neşeyi anlatmay..teşşeküür edeirm canım..bende 24 yaşında memurum..erken evlendiğim gibi erken işe girdim iş hayatımın 5 yılı dolmak üzere......bende yarışmacı arkadaşlarıma başarılar.bu zorlu maratonda harika madalyonlar almalarını diliyorum..:sm_cool:bayanssulusmileohaoldumsmile

Ya öylemı dersın adetım den tam 1o.gunu beraber olduk ama ondada sıvılar yarım saat kadar sonra dısarı cıktı ..sonrada kaç gundur olmadı 3 gundr... Bılmıorumkıı yaa üff

bu cok normal hepsi icinde kalamaz zaten. o sivinin icinde milyonlarca aklin hayalin alamayacak kadar sperm var. bunlar follop tupune gidene kadar eleniyor tabiki guclu olanlardan bi kac yuz tanesi dollemek icin bekliyor. aslinda bu kadar ozele girmek istemiyordum ama madem faydasi olcak yaziyim.

benim 9 ekimde yumurtalama gunumdu ( nerden anladigima gelince gun boyunca yumurtaliklarim agridi ve kramlar girdi) yumurtalamdan sadece 2 ve 3 gun once birlikte olabildik. ( bu arada 15 dk boyunca sirt ustu yat 15 dk boyuncada yuz ustu yani secde eder gibi basin yatakta ve poponu havaya dikerek yat) ne kadar etkili bilmiyorum ama denemekte fayda var :)
siz dua edin ondan gerisi Allaha kalmis.

Kızlarr acıl yardımm !! Ben bu ay 13 unde adet oldum ve sanırım takvıme gore yumurtlama gunlerı kaçırdım cesıtlı sebeblerden dolayı acaba hıç sansım kalmamısmıdr??

sadece takvime göre kaçırdığını düşünüyorsan hala bir şansın var hemen bugünden itibaren başla çalışmaya özellikle bugün ve yarın çalışın :hulya: bugün 15. günündesin çünkü yerimseniben

hanımlar bu topik çok hareketli ekimin bütün sakinleri burada o yüzden olsa gerek benim cuma günü yani 29 ekim adet günüm çok heyecanlıyım eyvahedigeldismile

Canım hoşgeldin.Ekim topiğinden kovdularmı yoksa seni?

hanımlar bu topik çok hareketli ekimin bütün sakinleri burada o yüzden olsa gerek benim cuma günü yani 29 ekim adet günüm çok heyecanlıyım eyvahedigeldismile

Gel,gel heyecan yapma katıl bize zaman nasıl geçiyor anlamazssın.Bak bu kadar delinin arasında kaynayıp gidersin :hooray:

taf gecen ay uyuyakalmasaydım bugun geboş olceedım
bence tam yumurtlama gununde ılıskı yasamak cok muhım

zilli diyorum baska bişi demiyorum:roflol:

Medical 2.gündür herüfe dirsek gösterdiydim ya,telafi etmek için dün akşam dedimki "hayatım yatakta küpemi kaybettim,gel birlikte arayalım" ne dese beğenirsin "başım ağrıyor" dedi.
Dedim "la o dediğini genelde kadınlar söyler sana noluyoki"
Hehehe bunca yıldır benim ona yaptığımı,herif bana satıyor,yemezlerrrrr
aklinialirimsmile

Gel,gel heyecan yapma katıl bize zaman nasıl geçiyor anlamazssın.Bak bu kadar delinin arasında kaynayıp gidersin :hooray:

ay hakikaten burası çok eğlenceliymiş hangi fikirle topiğe üye olduğunu unutur insan valla artık buraya takılayım ben kaydirigubbakcemile3:dance:

sen de esınle tencere kapak gıbısınız maşallah cnm sen yaman o senden yaman. :) sende onu çınlatıyorsun bugun bak:)

Sende o kadar gün arasında uyumak için tamda yumurtanın şeye geldiği günümü buldun :mymeka:
vallaha ya gecen ay sapıtmıstım dusunceden yorgun düştüm o gun çok.
bugun tam gaz eve. hatta yemegı bılem dısardamı yısek dıom.

Yumurta hücresi yumurtlamadan sonraki ilk 12 -24 saat içinde döllenmelidir. Bu nedenle başarılı bir döllenme için sperm hücreleri yumurta hücresi geldiğinde Fallop tüplerinde hazır bekliyor olmalıdırlar. Sosyal yaşamda "erkeğin kadını beklemesi" kuralı burada da geçerlidir.

kaynak:
gebelik.org/dosyalar/haftalar/hafta2.html

Bilmeyen arkadaslar icin tavsiyem ilk 4 haftayi okursaniz aklinizdaki pek cok sorunun cevabinida almis olursunuz ve faydali olur.

ay hakikaten burası çok eğlenceliymiş hangi fikirle topiğe üye olduğunu unutur insan valla artık buraya takılayım ben kaydirigubbakcemile3:dance:

ben unuttum bile...çünkü bu ay bebiş hayal bana..regli olcamı bileyommm..göğüslerim 3 gündür ağrımaya başaldı bile klasik adet öncesi...umudum bi dahaki aya..biz mi beceriksiziz ne,bilmiyorumkismile niye olmuyo anlamadım....

ben çıkıyorum kızlar kociş erken gelcek yerimseniben delikafadulden naniknanik haydin sonra görüşürüzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…