Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

benim eşimde test yaptırmıyordu 6 ayın sonunda yaptırdı amcalarının çocukları olmamış bende sorun vardır zannediyordum allah şükür çıkmadı bişey bence eşinle çok ilgilenme bende aynen senin gibi flim ve kitap okuyordum onunla ilgilenmiyorum diye sonunda dayanamadı yaptırdı

geçmiş olsun canımmm dikkat et kendineeeolumunekankayizsmile

ne diyeyim cnm..bu eşler biraz cins..benim eşimde ben muayene oldum bende bişey çıkmadı eşim muayene olmak istemedi.doktorumda 6 ay daha bekleyin birde eşine bakalım dedi..sen üstüne çok gitme istersen.çünkü eşlerimiz biraz bu konularda aksi malesef ve ters etki yapabilir eşinde.

kızlar bakalım bu ay kaç tane gebe çıkacak aramızdan ne güzel her ay birilerini eliyoruz ve kalanlar devam ediyoruz.
ya ben testesteron düşürücü kür yada bitki istiyorum varmı acaba bildiğiniz bitki testere dişli aslanpençesi diye yazıyor ama kadınlık hormonlarını düzenliyormuş.

selam kızlar.öncelikle bebek bekleyen ve hamile kalmayı umut eden herkese bol şans diliyorum.allah yar ve yardımcınız olsun.en son sat tarihim 8 ekim.belki hamile kalmışımdır.şimdi buradan mı katılıyorum foruma yoksa ekim ayına mı katılacağım?

kızlar geçen doktora gittim ben gebelik öncesi ile ilgili, 31 günde bir adet oluyorum,yumurtlama dönemimin adetin ilk gününden 14. gün olduğunu 12. 14. 16. günler ilşkiye girmemi söyledi??????????ancak ben netten araştırdım yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet olunurmuş bu sebepten 31 günden 14ü çıkarıp 17yi buluyorum,adetin ilk gününden 17.gün çatlamış olduğu yazıyor????????

ee... bekleyelim bakalım... hayırlısı...
napcak mış!!!
öle hadi gel bebek yapalım demekle olmuyor...

üstüne gitmiyorum da... benim canımda cinselliği yaşamak istemiyor bu ay... nedense!!! sırf kocam istiyor diye de birlikte olamıyorum...
belki bir geçiş dönemindeyimdir!!!

üstüne gitmiyorum da... benim canımda cinselliği yaşamak istemiyor bu ay... nedense!!! sırf kocam istiyor diye de birlikte olamıyorum...
belki bir geçiş dönemindeyimdir!!!

olabilir cnm..birde bu gebelik düşünceside strese sokuyo insanı.benim mesela aklımdan çıkmaz oldu..ilişki esansında hep aklıma bebek geliyo konsantrasyonum buzuluyo kaydirigubbakcemile3 seninde canın bu stresten sebep istemiyo olabilir.

kasım 1 yaklaşıyor yokmu kendinde bişeyler hissedenler gerçi belirti yazmak yoktu demi?şimdi hiç mi bişey paylaşmıycaz fisfisfis enazında hamile klan arkadaşlarımız paylaşsa olmaz mııı????:ecrin_bebek:

Gündaşım son 12 günümüz ama bende hiçbi şey yok henüz olması da imkansız zaten.Belirti konuşmamaya ben de katılıyorum çünkü geçen ay kasık ağrısı dedim kesin dedim geldi bebiş oturdu karnıma dedim amaaaaaa gel gör ki hepsi de kuruntuymuşmafoldumben.3,4 güne kalmaz hamile haberlerini almaya başlarız inşallah

kızlar bişi daha sorcam kahve akıntı demiştim lekelenme demiştim kanama falan ben yarın dr gidicem yumurtlamanın 5. gününde olmuştu dr ultrasonda döllenme olup olmadğını görebiliyormu birde eğer döllenme var ise ben hamileyim anlamınamı geliyorr

kandan anlaşılır ama ulturasondan keseyi görebilmesi için gene adetin 10 gün geçmesi gerek diye okumuştum bi yerden....kafaya takma canım ...dinlen yarın git için rahat eder inşallah...

benim 4 yada 5 gün kaldı ama önemli bir belirti yokk.adet belirtileri gibi belirtiler var yani anlayamam farkını .pek ümidim yok düşünmüyom zaten kaydirigubbakcemile2 zemuszemus hayırlısı olsun.

benim 4 yada 5 gün kaldı ama önemli bir belirti yokk.adet belirtileri gibi belirtiler var yani anlayamam farkını .pek ümidim yok düşünmüyom zaten kaydirigubbakcemile2 zemuszemus hayırlısı olsun.

benimde kasım 4 de regli olcam anladım bu gün net olarak göğüsler foraa durumda..ama olmadı aralık topiğinde buluşuuruz alllah sağlık, ömür versin yeterki..

herkes yaprak dökümünü izliyor galiba kimsecikler yokk...benimde kociş bu gecede yok off benimde canım sıkılıyor yalınız basıma oğlumda uyudu erkenden....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…