- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #2.761
ol valla mistral cim...
geçen ay bayağı ii çalıştık. ben incir kürü yaptım.
kocama keçiboynuzu pekmesi yedirmeye calştım 2 gün sonra bıraktı. sadece keciboynuzu ye dedim 2 gün sürdü.
sanırım eşim bişiler yiyip içmiyor uğrasmıyor diye bu ay canım -istemiyor-
hadi bebek yapalım diyor: ben doktora gittim.2 defa. bende bişi yok.
kendisi gitmiyor. 2 dayısının da çocuğu yok. bi gidelim diyorum. ciddiye almıyor.
regl oldum gecti diyene kadar kendimi filme kitaba verdim. o ara iş deiştirdim. şimdi bunlar bana yetiyor. canım hiiççç kadınlık yapmak istemiyorkaydirigubbakcemile3 ne yemek ne yaramazlık...
amannn napcam ben...
içimden gelmeden de yaramaslık yapamam kiiii
ee yardım et bakalım mistralcim
ve sevgilii diğer arkadaslarım...
Merhabalarrr a.s. Nasılsınızz kızlarr ?
Uğrayamadım bugünde fazla 3 gündür çok kötüyümm :sinifsinif: üşüttüm heralde mahfoluyorum..mide ağrısı, bulantısı, kusma derken ölüyorumm yaa eyvahedigeldismile
Neyse ki şimdi biraz iyiyim :Saruboceq: olumunekankayizsmile
ol valla mistral cim...
geçen ay bayağı ii çalıştık. ben incir kürü yaptım.
kocama keçiboynuzu pekmesi yedirmeye calştım 2 gün sonra bıraktı. sadece keciboynuzu ye dedim 2 gün sürdü.
sanırım eşim bişiler yiyip içmiyor uğrasmıyor diye bu ay canım -istemiyor-
hadi bebek yapalım diyor: ben doktora gittim.2 defa. bende bişi yok.
kendisi gitmiyor. 2 dayısının da çocuğu yok. bi gidelim diyorum. ciddiye almıyor.
regl oldum gecti diyene kadar kendimi filme kitaba verdim. o ara iş deiştirdim. şimdi bunlar bana yetiyor. canım hiiççç kadınlık yapmak istemiyorkaydirigubbakcemile3 ne yemek ne yaramazlık...
amannn napcam ben...
içimden gelmeden de yaramaslık yapamam kiiii
ee yardım et bakalım mistralcim
ve sevgilii diğer arkadaslarım...
geçmiş olsun canımmm dikkat et kendineeeolumunekankayizsmile
benim eşimde test yaptırmıyordu 6 ayın sonunda yaptırdı amcalarının çocukları olmamış bende sorun vardır zannediyordum allah şükür çıkmadı bişey bence eşinle çok ilgilenme bende aynen senin gibi flim ve kitap okuyordum onunla ilgilenmiyorum diye sonunda dayanamadı yaptırdı
ne diyeyim cnm..bu eşler biraz cins..benim eşimde ben muayene oldum bende bişey çıkmadı eşim muayene olmak istemedi.doktorumda 6 ay daha bekleyin birde eşine bakalım dedi..sen üstüne çok gitme istersen.çünkü eşlerimiz biraz bu konularda aksi malesef ve ters etki yapabilir eşinde.
üstüne gitmiyorum da... benim canımda cinselliği yaşamak istemiyor bu ay... nedense!!! sırf kocam istiyor diye de birlikte olamıyorum...
belki bir geçiş dönemindeyimdir!!!
kasım 1 yaklaşıyor yokmu kendinde bişeyler hissedenler gerçi belirti yazmak yoktu demi?şimdi hiç mi bişey paylaşmıycaz fisfisfis enazında hamile klan arkadaşlarımız paylaşsa olmaz mııı????:ecrin_bebek:
kızlar bişi daha sorcam kahve akıntı demiştim lekelenme demiştim kanama falan ben yarın dr gidicem yumurtlamanın 5. gününde olmuştu dr ultrasonda döllenme olup olmadğını görebiliyormu birde eğer döllenme var ise ben hamileyim anlamınamı geliyorr
benim 4 yada 5 gün kaldı ama önemli bir belirti yokk.adet belirtileri gibi belirtiler var yani anlayamam farkını .pek ümidim yok düşünmüyom zaten kaydirigubbakcemile2 zemuszemus hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?