- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #2.921
beklenmyenin kaç elefera ha uşagum ha ha ?kaydirigubbakcemile3
kızlar 4 yıllık evliyim 4 yıldır prolaktin hormonum yüksekmiş tabi biz yeni öğreniyoruz ne tuhaf dktorlar var.İlk ona bakıyorlarmış banada en son baktılar :=)))Gerçi 40 çıktı 2 aydır adet olamıyodum ilaç verdi oldum sonunda bakalım işe yarayacakmı inşallahh yararda kalırım.Rabbim tüm olmayanlara hamişliknasip etsin inş...
kolay gelsin canım, inşallah bizim bebişlerimizin de olur böyle ayacıkları.ayy yerim ben onları ya.Kocişle küs olunca hayatın tadı olmuyor her şey kötü gidiyor.Dilerim en kısa zamanda barışırsınız. Önceki sayfalarda okumuştum canım mesele biraz ciddi galiba.Kendini yıpratmamaya çalış lütfen.off ya herkes romantizim derdinde,yada 29 ekim tatilinde banada çalışmak kaldı yine..zaten kocişlede hala küsüm.3 gün oldu..o şimdi evde oh ne iyi valla.. semenya bu arada senin profil resmindeki ayaklar çok tatlı naniknanik
Beklenmeyenın derken?
Yanı ne zaman regl olacagım mı?
canım benimde prolaktinim yüksekti...hiç kafana takma en büyük sorunun bu olsun...1 ay taş çatlasın 3 ay da düşüyo...ben 1 ay ilaç kullandım düştü üstelik benim 300 lerdeydi...tabi bu değer,cihazlara göre değişiyo....başka sorunun yoksa düşer düşmez kalırsın inş.bi arkadaşım öyle olmuştu...
benim bi arkadaşımdada yara oldu kontrol sırasında gördü doktor ama pek önemsemedi geçti zate sonra önemli bi şey deildir inşallah canını sıkma tedaviyle geçer vardır bundada bi hayır
Günaydınnn..a.s.
Herkese hayırlı, güzel bir gün diliyorumm :Saruboceq:
Hayırlı Cumalarr :1hug:
Sanada günaydın canım;
Bu gün tek çalışan talihsizler biziz sanırım,baksana kimse yok.
Seda sen 23.Kasımı bekliyorsun daha var sana neredeyse benim 2.ci reglime yakın.
Benim Kasım reglim 3. ve 29. yani Kasımda 2.şansım var.
Evett gerçekten de talihsiziz yaa kimsecikler yokk kaydirigubbakcemile5 ama biz bayramdan önceki ve sonraki cumartesinin yerine çalışıyoruz o günlerde çalışmayacaz zemuszemus allahtan olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?