Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

canım benimde prolaktinim yüksekti...hiç kafana takma en büyük sorunun bu olsun...1 ay taş çatlasın 3 ay da düşüyo...ben 1 ay ilaç kullandım düştü üstelik benim 300 lerdeydi...tabi bu değer,cihazlara göre değişiyo....başka sorunun yoksa düşer düşmez kalırsın inş.bi arkadaşım öyle olmuştu...

kolay gelsin canım, inşallah bizim bebişlerimizin de olur böyle ayacıkları.ayy yerim ben onları ya.Kocişle küs olunca hayatın tadı olmuyor her şey kötü gidiyor.Dilerim en kısa zamanda barışırsınız. Önceki sayfalarda okumuştum canım mesele biraz ciddi galiba.Kendini yıpratmamaya çalış lütfen.

canım ya inşallah benimde içime öyle doğuyor spermiogram normal sınırlarda yinede fazlalaşması için çabalıyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sabah keçiboynuzunu yedirene kadar canım çıktı çok komikti bakl ben yiycem şimdi mide bulandırıcı değil dedim yedim az daha çıkarıyordum ama boğazıma kaçtı falan dedimm :=))))ama zafer benim yedirdim bir yandan kendimede kür uyguluyorum hadi bakalım hayırlsııı :=)))

bugün kanama dewam ediyor akıntıda tabi 3. gün bugün ne kadar sürer bu imptlasyon kanaması daha 10 gün vardıı hastalanmamamafoldumben

kızlar adetimin 7. gününde (adetim 5 günde biter bu arada ) ilişki sonrası ciddi anlamda kanamam oldu leke değil bildiğimiz yoğun ve kırmızı kan 2 gün devam etti dün geceki ilişkide kahverengi akıntı şeklinde yine geldi az ama...canım çok yandı vajinamın içi resmen biber sürülmüş gibi...daha önceki ilişkide de acımıştı ama bu kadar değil..bugün ağdaya gittim resmen canımdan can çekildi..o kadar acıdıki ama dışı değil resmen içi yanıyor..sonra doktora gittim çok yoğun enfeksiyon olmuş.nasıl oldu anlamadım ya nerden kaptım onu da bilmiyorum..enfeksiyon varken alttan da bakılmıyormuş ama doktorda ben de ayrıca yara olmasından korkuyoruz..çünkü ben resmen kilot giyince bile öyle acıyor ki canım..
5 gün ilişki yasak dedi doktor ve benim yumurtlama dönemime geliyor bu 5 günde..
off ya canı çok sıkkın..mafoldumben
çok fenayım..böyle acı mı olurdu ki ya.
inşallah yara falan yoktur çok korkuyorum:eyvahedigeldismile

Son düzenleme:
benim bi arkadaşımdada yara oldu kontrol sırasında gördü doktor ama pek önemsemedi geçti zate sonra önemli bi şey deildir inşallah canını sıkma tedaviyle geçer vardır bundada bi hayır

kızlar bugün bnm pc gitti siteye giremedim.ondan yokoldum birden kaydirigubbakcemile2 kızlar ben şehir dışına çıkıyorum.sınavım var.orda net yok malesef.giremiycem bi ara.haberiniz olsun dedim :1hug: sizleri seviyor ve geldiğimde birsürü hamiş haberleri duyarım inşallah .çok kalmıcam ama olsun ... kendinize iyi bakın.. herkese çift çizgili günler hihoyyyt banadaaaaaa :Saruboceq:

Evet kızlar Ekim ayında kırmızıyı gördük diye üzülmeyin.
Kasım ayında umutlarımızı yeşertmeye devam ediyoruz.

KIRMIZI : Bu ay regli olup,umutlarını Aralık ayında yeşertmeye devam edenler kaydirigubbakcemile2
TURUNCU : Ay içinde 2.kez regli olup çok çalışması gerekenler :hulya:
MAVİ : KASIM ayının hamiş ANNE leri

KASIM 1 Kasım bayanseyma tuma melisdeniz ecrin87 aysglbrkn
2 Kasım masal_naz nazlisah sevdam 31 irm83
3 Kasım mistral su_su fatos38 elmakurdumusun gulden79 afr lachennn HAVALIKIZ
4 Kasım ffilizz pokahontas beklemede acemiera feyzanaz oranje
5 Kasım pamuksel _chocolate_ Arina
6 Kasım serap bilbey hpollyanna katre_inur
7 Kasım mevr Sevgi sedis
8 Kasım ESMA-22 sinemeren semenya melike_ecesuu
9 Kasım mannak nurun yavuzguray0757 ensarnaz GurbetGuzeli
10 Kasım poti EsLem medicalsecreter cerenimo
11 Kasım 12 Kasım YeniHayat SSBULUTUM GulsahS
13 Kasım soddos canom_14
14 Kasım tırtılkurabiye feryad sevdalinka06 gamze81 zeynep kahvekolik
15 Kasım gıda_pınar Mavipembebeyaz Funda89 DELISI neslin83 duruşah
16 Kasım keramos inar80
17 Kasım missbon komagene zeynepim1987 butka dosthane
18 Kasım mihracee miniciik UMURSAMA
19 Kasım hbyrm gnl84 er_ca dt_noxeee
20 Kasım tannsel bianka
21 Kasım pptya87
22 Kasım 23 Kasım şeker-leblebi Seda42
24 Kasım 25 Kasım izmirlizuzu polanegri
26 Kasım 27 Kasım 28 Kasım 29 Kasım 30 Kasım

TOPLAM : 83 KİŞİ

Seda sen 23.Kasımı bekliyorsun daha var sana neredeyse benim 2.ci reglime yakın.
Benim Kasım reglim 3. ve 29. yani Kasımda 2.şansım var.

Evett gerçekten de talihsiziz yaa kimsecikler yokk kaydirigubbakcemile5 ama biz bayramdan önceki ve sonraki cumartesinin yerine çalışıyoruz o günlerde çalışmayacaz zemuszemus allahtan olumunekankayizsmile

Biz çalışmayız normalde fakat bu son zamanlarda "my boss" biraz kafası karışık sanırım. :tomato:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…