- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #2.901
burda yagmur yagıyor ama dışarısı o kadar güsel kokmuyo valla ne şanslısın kıss toprak kokusu çekiyosun içine bizde burda mazot kokusunu çekiyos içimize kaydirigubbakcemile3
aynen burda da yağmurda romantizm yaşanmıyor, toprak kokusu mu o ne unuttuk biz tankerlerden akan mazotları koklamaktan.Ama öğleden sonra evde olup çayımı yudumlarken yağmuru izlemenin tadına doyum olmuyor.Hele eşiniz de yanınızdaysaŞeniz:içelim:
kızlar 4 yıllık evliyim 4 yıldır prolaktin hormonum yüksekmiş tabi biz yeni öğreniyoruz ne tuhaf dktorlar var.İlk ona bakıyorlarmış banada en son baktılar :=)))Gerçi 40 çıktı 2 aydır adet olamıyodum ilaç verdi oldum sonunda bakalım işe yarayacakmı inşallahh yararda kalırım.Rabbim tüm olmayanlara hamişliknasip etsin inş...
eşim yanımda o bana yeterde yukarda inşaat var ne romantizm oluyooo nede fantazi valla :kedi::kedi::kedi::roflol:
of o kötü işte baş ağrısı yapar anca.Benimki de yanımda ama dün akşam çalışma yaptığımz için fazla romantikiz bugün.
benim tickerım daki 1 yazan gün var ya o ne demek oluyor arkadaşlar bilgisi olan var mı?
hehe esim dayanamadı gürültüye gesmeye gidiyoruz biz haydin kızlar görüşürüz a.s.
kızzzlaaaar bakın hele yaw bana ecük derdim var... benim günüm 23üydü yaa o günden beri 1 damlacık leke geldi ahanda tık yok sizceee sabah uyanınca test yapsammı... gerçi eminim hamile olmadığımdan geçen ayda böyle olmuştum hatta önceki ayda... yada direk doktora mı gitsem
kızlar 4 yıllık evliyim 4 yıldır prolaktin hormonum yüksekmiş tabi biz yeni öğreniyoruz ne tuhaf dktorlar var.İlk ona bakıyorlarmış banada en son baktılar :=)))Gerçi 40 çıktı 2 aydır adet olamıyodum ilaç verdi oldum sonunda bakalım işe yarayacakmı inşallahh yararda kalırım.Rabbim tüm olmayanlara hamişliknasip etsin inş...
off ya herkes romantizim derdinde,yada 29 ekim tatilinde banada çalışmak kaldı yine..zaten kocişlede hala küsüm.3 gün oldu..o şimdi evde oh ne iyi valla.. semenya bu arada senin profil resmindeki ayaklar çok tatlı naniknanik
bizde çalıştık yaw kaydirigubbakcemile3aşk böcükleri gibiyiz ama bu ses çok baş agrısı yapıyoo
Aynen yaa banadaa çalışıyoruz hepp yarın tatil olur inşallah :Saruboceq: kaydirigubbakcemile5..İnşallah aranız düzelir en kısa zamandaa :Saruboceq: :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?