Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

ban çalışıyorum ya yarın inşaallaaaaaaaaaaaahhh benim kocişte çalışır... o evde ben işte olursam fesatlanırım yaaww-tatlicadiarzu-

inş tutunurlaaaaaarrr valla spermcikler kaçmasın diye hiiç kalkmıyom he anca sabah serbest kalıyolar hehehkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar biz bu zekayla yakında tıpa bile yapcaz çıkamasınlar diye :roflol: yaa kimisi hiç yatmadan hamile kalıyo bizimki mi şans onlarmı çok şanslı yada bu bebiş istemeyenlerin göbüşüne konuyo kesin öyle ben öyle düşünüyom artık.çok isteyenlere gelmiyo gebe kalmak istemeyenlere sürekli geliyo.:teselli:

kıs allah ne etmesin seni kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yok ama ben ilk hamileliğimde çok istedim bilerek yaptım ki ilk denemede hamile kalmıştım çok istemekle alakalı olacagını sanmıyorum herşey zamanında yaşanır bizler deli gibi istiyoruz ama stres yapıyoruz stresten olmuyo çok istemekten değil kaydirigubbakcemile2

[/SIZE]
ya valla alemsiniz ne diyim..

bu arada bak ajan gibiyiz..bir günaydın dedin herşeyi anladık..naber kaydirigubbakcemile3

[/SIZE]

ya valla alemsiniz ne diyim..

üstüne ceket düşüpte hamile kalanlar herhalde kışın hamile kalıyodu peki yazın hamile kalanlar ne oluyo şort yada boxer mı atıyo kocaları acep üff her ne karın ağrısıysa artık olmadımı olmuyo.sıkıntı bastı sanki menaposlu kadın gibi oldum ne belirti var ne gelen ne giden bu ne yaa ağlıcam vallasenağlama

heehhh anlatmaya çalıştıgım buydu işte böyle düşünerek stres yapıyoruz sonrada neden bebek olmuyo diyoruz stres yapan bitlensinnnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kız bugune kadar stres fln yapmadım iş işten geçti stres için bugun yarın kırmızılar gelir artık stres bişeye etki edemez yanii

bakiyorumda gün yaklastikca kendinizi dinlemeye baslamissiniz yine:mymeka:.emedim ben bu ay kendimi inanin hic dinlemedim,cünkü gecen ay her belirtiyi degerlendirdim masallahlmaz:.bu ay aklimi basima topladim hep mesgul ettim beynimi baska biseylerle ,baska yolu yok cünkü ,kendimize zarar veriyoruz böyle yaparak,olacagi varsada olmuyo:teselli:

yoook valla ben hiiiç kendimi dinlemiyom hatta akşam yatarken bebek diye değil yarın hangi filmi izlesem diye yatıyorum aklinialirimsmile

kızzzlaaaar bakın hele yaw bana ecük derdim var... benim günüm 23üydü yaa o günden beri 1 damlacık leke geldi ahanda tık yok sizceee sabah uyanınca test yapsammı... gerçi eminim hamile olmadığımdan geçen ayda böyle olmuştum hatta önceki ayda... yada direk doktora mı gitsem

çook yağmur yağıyooo bursada miss gibi kokuyo çayımı içip bilgisayarın başında miskin miskin oturuyom wallaa ohhhh benden iyisi şamda gayusu

bence doktara git canım daha öncede böle olduysa

çook yağmur yağıyooo bursada miss gibi kokuyo çayımı içip bilgisayarın başında miskin miskin oturuyom wallaa ohhhh benden iyisi şamda gayusu

burda yagmur yagıyor ama dışarısı o kadar güsel kokmuyo valla ne şanslısın kıss toprak kokusu çekiyosun içine bizde burda mazot kokusunu çekiyos içimize kaydirigubbakcemile3

gündaşım SEMENYA nasılsın? kendini nasıl hissediyorsun?ben bu ay hiç düşünmemeye karar verdim olmayıncada hep olmıycakmış gibi geliyor?olursa sürpriz olsun diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…