- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #2.881
aminn inş. tutunsunlar.sevindirsinler bizi
inş tutunurlaaaaaarrr valla spermcikler kaçmasın diye hiiç kalkmıyom he anca sabah serbest kalıyolar hehehkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kızlar biz bu zekayla yakında tıpa bile yapcaz çıkamasınlar diye :roflol: yaa kimisi hiç yatmadan hamile kalıyo bizimki mi şans onlarmı çok şanslı yada bu bebiş istemeyenlerin göbüşüne konuyo kesin öyle ben öyle düşünüyom artık.çok isteyenlere gelmiyo gebe kalmak istemeyenlere sürekli geliyo.:teselli:
kızlar biz bu zekayla yakında tıpa bile yapcaz çıkamasınlar diye :roflol: yaa kimisi hiç yatmadan hamile kalıyo bizimki mi şans onlarmı çok şanslı yada bu bebiş istemeyenlerin göbüşüne konuyo kesin öyle ben öyle düşünüyom artık.çok isteyenlere gelmiyo gebe kalmak istemeyenlere sürekli geliyo.:teselli:
kıs allah ne etmesin seni kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yok ama ben ilk hamileliğimde çok istedim bilerek yaptım ki ilk denemede hamile kalmıştım çok istemekle alakalı olacagını sanmıyorum herşey zamanında yaşanır bizler deli gibi istiyoruz ama stres yapıyoruz stresten olmuyo çok istemekten değil kaydirigubbakcemile2
[/SIZE]
ya valla alemsiniz ne diyim..
üstüne ceket düşüpte hamile kalanlar herhalde kışın hamile kalıyodu peki yazın hamile kalanlar ne oluyo şort yada boxer mı atıyo kocaları acep üff her ne karın ağrısıysa artık olmadımı olmuyo.sıkıntı bastı sanki menaposlu kadın gibi oldum ne belirti var ne gelen ne giden bu ne yaa ağlıcam vallasenağlama
kızzzlaaaar bakın hele yaw bana ecük derdim var... benim günüm 23üydü yaa o günden beri 1 damlacık leke geldi ahanda tık yok sizceee sabah uyanınca test yapsammı... gerçi eminim hamile olmadığımdan geçen ayda böyle olmuştum hatta önceki ayda... yada direk doktora mı gitsem
çook yağmur yağıyooo bursada miss gibi kokuyoçayımı içip bilgisayarın başında miskin miskin oturuyom wallaa ohhhh benden iyisi şamda gayusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?