Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

elmakurdumusun kullanıcısından alıntı
Bende test yapıp yapmamak arasında kaldım.Sonrada boşver dedim yapsam ne olcak.
Ekim ayı topiğine geçen ayki yazdıklarımızı okudum.daha günümüze 10.kala başlamışız belirtileri konuşmaya taki medical ve ben test yapana kadar hepsini okudum.
Sonrada çok üzüldüm halimize.

ben de ovulasyon testi yapmıştım geçen ay baya stres yaptı bende bu ay daha test falan yapmadım gayet de rahatım

kızlar bişey sorcam benim rahmim bükük duruyomuş kötü bişey değil dimiiiiii

günaydın cnm,benim de rahmim geriye dönükmüş,2 doktor gördü,hiçbir problem olmazmış gebeliğe engel bir durum değil,sadece sırt ve bel ağrıları biraz daha hissedilir oluyor..benim annemin de öyle mesela problem değil yani takma kafana..

:1no2:
ondanmı oluyomuş bu agrılarrr sag yanım nasıl agrıyo varyaaaaaaa

senağlamasenağlamasenağlama

ama hiç agrı olmazdıki ilk gebelikten başladı acepp kürtajda başıma kötü bişimi geldide birden başladı bu agrılar

gııı medicall su resmini nası yükledin bakim benimkide hareketli amma kıpraşmıyo hele bi yardım et bacınaaaaaa:))))))))))))9

slm kızlara.s. nasılsınız? kızlar size bi sorum olacak geceden beri düşünüyorum ve kafam çok takıldı rüyama bile girdi. dün öğleden sonra midem bulandı kasıklarımda da hafif ağrı vardı akşam bişey kalmamıştı.eşimde beraber olduk sonrasında peçeteyle sildiğimde çok çok az bi pembelik geldi kasıklarımda hala ağrıyo nedeni ne olabilir? cevaplarınızı bekliyorum kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…