- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #3.041
öyle valla ya çok kötü .inşallah bende bir gün yan gelip yatarım:Saruboceq:
yan gelip yatanlarda çalışmak istiyo ama benim adam çalıştırmıyo beni aklı bende kalırmış nişanlıyken bıraktırmıştı işi evlenince hepten hayal oldu çalışmak
yan gelip yatanlarda çalışmak istiyo ama benim adam çalıştırmıyo beni aklı bende kalırmış nişanlıyken bıraktırmıştı işi evlenince hepten hayal oldu çalışmak
evde olsam belki bende sıkılırım ama hiç uzun süre evde kalmadım onun için sıkıldım artık çalışmaktan
evde olsam belki bende sıkılırım ama hiç uzun süre evde kalmadım onun için sıkıldım artık çalışmaktan
zaten çalışmaya alışan insan evde sıkılıyo bende hep çalıştım o yüzden evde olmak sıkıyo zaman zaman ama en iyi yanı sabah erken kalkma derdinin olmaması
kızlar bişey sorcam benim rahmim bükük duruyomuş kötü bişey değil dimiiiiii
zaten çalışmaya alışan insan evde sıkılıyo bende hep çalıştım o yüzden evde olmak sıkıyo zaman zaman ama en iyi yanı sabah erken kalkma derdinin olmaması[/QUOTE
ben bi pazar günleri uyuyorum diğer günler uyumak haram bana bi hamile kalsam daha çalışmam herhalde
kızlar bişey sorcam benim rahmim bükük duruyomuş kötü bişey değil dimiiiiii
günaydın cnm,benim de rahmim geriye dönükmüş,2 doktor gördü,hiçbir problem olmazmış gebeliğe engel bir durum değil,sadece sırt ve bel ağrıları biraz daha hissedilir oluyor..benim annemin de öyle mesela problem değil yani takma kafana..
:1no2:
ondanmı oluyomuş bu agrılarrr sag yanım nasıl agrıyo varyaaaaaaa
senağlamasenağlamasenağlama
hoşgeldin bize çokoprens aldınmııııhihoyyyt hihoyyyt hihoyyytGeldım marketten bacıleeeeeeeeeeeeeer
belinin sağ yanıysa evet olabilir cnm,bir de mesela ben azıcık ağır kaldırsam o gün fazla ayakta kalsam da çok ağrır belim
hoşgeldin bize çokoprens aldınmııııhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
29 EKIM ÇOKOPRENSI ALDIM SİZE BENN
AA NERDEN BİLDİİİN?:dance:turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi
ayyy ewett ayakta durunca sabit oturunca çok fazla hele suanda bile agrıyo
Seda sen 23.Kasımı bekliyorsun daha var sana neredeyse benim 2.ci reglime yakın.
Benim Kasım reglim 3. ve 29. yani Kasımda 2.şansım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?