Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

valla ben bilmiyorum sadece inş hayırlı bişeydir demek istedim :)kaydirigubbakcemile3:Saruboceq:

selam cnm sanırım regli gününe daha var inşallah yerleşme kanamasıdır,ya da malsef adetin habercisidir umarım öyle değildir

pardon ya ben yenıyım bu profıl resımlerını ve o suslu seylerı nerden yapabılırım ay kafayı yıyecegım bı turlu duzenleyemedım de yardımcı olur musunuz...

KIZLr kaynanam geliooooooooooooooooooooooooooooooooo88(((((((((((((((((((((((((
şu an yemk yapıyorum gonderecektım ona sen hem yapı p hem zahmet cekme ben geliom dedı vışş

Son düzenleme:
selam cnm sanırım regli gününe daha var inşallah yerleşme kanamasıdır,ya da malsef adetin habercisidir umarım öyle değildir

inşallah cnm ama reglimede daha 7 gün var 1-2 gün öncesinden olmuştur ama hiç 7 gün önce regli olmadım düzenlidir yani.zaten geçti hiç bişey yok ama yerleşme kanaması olduğunuda düşünmüyorum cnm çünkü ilişkiden sonra oldu böyle bişeyide ilk defa yaşıyorum.boshayallersmile

huuu huuuu ben geldim nihayet bugün yani 5 dakka önce kırmızılarım teşrif etti sonunda
yani yeni regl günüm 28 kasım kızlar benide lütfen listeye ekleyin artık burdayım
bu ay regl olduğuma çok sevindim çünkü tam 4 gün gecikti

reglin düzenliyse,o zaman değildir..ama belki yerleşme olabilir..tesadüf etmiştir belki ilişki sonrasına,inşallah öyledir

hoşgeldin inş kasım ayı hamişlerimiz bol olurrrr

ben artık bu lekelenmeleri bile psikolojik olarak değerlendiriyorum geçen ay benimde adetime bir hafta on gün kala kahverengi lekelenmem olmuştu ama altından bişey çıkmadı enfeksiyon haricinde ben artık hiç bir belirtiyi hamileliğe yormuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…