- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #3.061
slm kızlara.s. nasılsınız? kızlar size bi sorum olacak geceden beri düşünüyorum ve kafam çok takıldı rüyama bile girdi. dün öğleden sonra midem bulandı kasıklarımda da hafif ağrı vardı akşam bişey kalmamıştı.eşimde beraber olduk sonrasında peçeteyle sildiğimde çok çok az bi pembelik geldi kasıklarımda hala ağrıyo nedeni ne olabilir? cevaplarınızı bekliyorum kızlar.
valla ben bilmiyorum sadece inş hayırlı bişeydir demek istedim :)kaydirigubbakcemile3:Saruboceq:
slm kızlara.s. nasılsınız? kızlar size bi sorum olacak geceden beri düşünüyorum ve kafam çok takıldı rüyama bile girdi. dün öğleden sonra midem bulandı kasıklarımda da hafif ağrı vardı akşam bişey kalmamıştı.eşimde beraber olduk sonrasında peçeteyle sildiğimde çok çok az bi pembelik geldi kasıklarımda hala ağrıyo nedeni ne olabilir? cevaplarınızı bekliyorum kızlar.
ama hiç agrı olmazdıki ilk gebelikten başladı acepp kürtajda başıma kötü bişimi geldide birden başladı bu agrılar
sanmıyorum canım,öyle düşünme..bu arada ben mi yanlış hatırlıyorum sen acıbadem hastanesinde mi doktora gidiyosun
ewet acıbademe gidiyorum ne bileyim daha önce hiç olmazdıda
selam cnm sanırım regli gününe daha var inşallah yerleşme kanamasıdır,ya da malsef adetin habercisidirumarım öyle değildir
sakıncası yoksa hangi acıbadem hangi doktor?
inşallah cnm ama reglimede daha 7 gün var 1-2 gün öncesinden olmuştur ama hiç 7 gün önce regli olmadım düzenlidir yani.zaten geçti hiç bişey yok ama yerleşme kanaması olduğunuda düşünmüyorum cnm çünkü ilişkiden sonra oldu böyle bişeyide ilk defa yaşıyorum.boshayallersmile
huuu huuuu ben geldim nihayet bugün yani 5 dakka önce kırmızılarım teşrif etti sonunda
yani yeni regl günüm 28 kasım kızlar benide lütfen listeye ekleyin artık burdayım
bu ay regl olduğuma çok sevindim çünkü tam 4 gün gecikti
bakırköye gidiyorum alihan özcan
reglin düzenliyse,o zaman değildir..ama belki yerleşme olabilir..tesadüf etmiştir belki ilişki sonrasına,inşallah öyledir
hoşgeldin inş kasım ayı hamişlerimiz bol olurrrr
inşallah dediğin gibidir cnm:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?