- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #3.081
ANAMM HERKES GİTMİŞŞ:roflol::roflol::roflol::roflol:
medical kızzz akşama kalcakmı kaynanannn
bilmiyorum canım ne olur ne biter zaman gösterecek:sinifsinifhaoldumsmile:gitme:
senin teste 3 gün var yazıyor pazartesi günü mü beklenmeyen adetin?
cnm ben onu yanlış yapmışım galiba beklenmeyen regli günüm ayın 3 ü çarşamba günüboshayallersmile
ben artık bu lekelenmeleri bile psikolojik olarak değerlendiriyorum geçen ay benimde adetime bir hafta on gün kala kahverengi lekelenmem olmuştu ama altından bişey çıkmadı enfeksiyon haricinde ben artık hiç bir belirtiyi hamileliğe yormuyorum
meraba cnm nasılsın bu topiğe ilk defa yazıyorum,adetinin son günü 3 kasımı bekliyorsun galiba benimle aynı günsün cnm peki belirtin filan varmı acaba.
cnm hoşgeldin aramızaa.s. beklenmeyen adet günüm 3 kasım.bu ay hiç belirtim yok sadece dün biraz midem bulandı ve ilişki sonrası çok çok az pembe bi leke geldi sonrada kasık ağrım başladı ama dediğim gibi hamileliğe yormuyorum.allah hepimiz için en hayırlısı neyse onu nasip etsin inş:Saruboceq:
huuu huuuu ben geldim nihayet bugün yani 5 dakka önce kırmızılarım teşrif etti sonunda
yani yeni regl günüm 28 kasım kızlar benide lütfen listeye ekleyin artık burdayım
bu ay regl olduğuma çok sevindim çünkü tam 4 gün gecikti
günaydın cnm,benim de rahmim geriye dönükmüş,2 doktor gördü,hiçbir problem olmazmış gebeliğe engel bir durum değil,sadece sırt ve bel ağrıları biraz daha hissedilir oluyor..benim annemin de öyle mesela problem değil yani takma kafana..
Benim son 6 günüm ve bugün çok midem buandı(Bir de kızlar bende son zamanlarda bir mutsuzluk herşeye ağlama var ((Bu ne ya??Şu an bile gözlerim şiş ve mutsuzumÇok üzgünüm çoook
28 günde bir oluyorum canım ama sanki olacakmışım gibi karnım ağrıyor.Günü değişmez benim düzenli 2 gün öne geliyor her ay.Sende nasıl değişiklikler var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?