Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

cnm ben bu ay hele hiç bir şeyi hamileliğe yormuyorum.geçen ay çok fazla belirtim vardı sonuç hüsran ama ben böyle bişeyi ilk defa yaşadım ama yine yerleşme kanaması falan diyede yormuyorum çünkü ilişkiden sonra peçeteye çok çok az bi pembelik geldi ama korkmadım değil ne bu diye çok kurdum.:hulya:

meraba cnm nasılsın bu topiğe ilk defa yazıyorum,adetinin son günü 3 kasımı bekliyorsun galiba benimle aynı günsün cnm peki belirtin filan varmı acaba.

cnm hoşgeldin aramızaa.s. beklenmeyen adet günüm 3 kasım.bu ay hiç belirtim yok sadece dün biraz midem bulandı ve ilişki sonrası çok çok az pembe bi leke geldi sonrada kasık ağrım başladı ama dediğim gibi hamileliğe yormuyorum.allah hepimiz için en hayırlısı neyse onu nasip etsin inş:Saruboceq:

hoşbuldum cnm inş hayırlısı olur.benimde 2 kasım ve göğüslerim acayip acıyo bel ve kasık ağrımda çok ve yoğun bir şekilde sarı akıntım var.:sm_confused:

hoşgeldin canım;
inşallah bu ay güzel ve hayırlı sonuçlar alırız...ovulasyon testi yapacakmısın bu ay..

bendede aynışey var arkadaşlar.. hiçbir problem olmazmış.. sadece adet agrılı olur dedi doktorum.. kafaya takılacak bişey değil..

Benim son 6 günüm ve bugün çok midem buandı(Bir de kızlar bende son zamanlarda bir mutsuzluk herşeye ağlama var((Bu ne ya??Şu an bile gözlerim şiş ve mutsuzumÇok üzgünüm çoook

28 günde bir oluyorum canım ama sanki olacakmışım gibi karnım ağrıyor.Günü değişmez benim düzenli 2 gün öne geliyor her ay.Sende nasıl değişiklikler var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…