Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

gülden irem eslem şuan forumda gözüküyorsunuz ve isimleriniz çok uyumlu kaydirigubbakcemile3 ben parazit oluşturmuşumfisfisfis

benim adete 2 gün kaldıda oyuzden depresyondayım bişe yzasım gelmiyo yani psikolojiyi acayip bozuyo biliyosunuzz sempatiksalakcinni

belki olmazsın.var mı umudun?ben yeni üyeyim o yüzden isimleri ve durumları pek aklımda tutamıyorum kusura bakma.

benim pek ümidim yok canım yumurtlama zamanımı tam anlayamadım şansa çalıştık işte olur inşallah.adet belirtileri gösteriyorum mafoldumben

slm citirlarr ne edinizzzzz kasim ayina yaklastik hepiniz hakinda hayirli olsun insallahhh

imdat kizlarrrrrrrrrrrr yardim edin banaaaaaaaa

esimle iliskiden sonra kan lekesi göruyorummmmmm 16 ekimde regl oldum ve temizlendim 6 gun oluyorrr neden öyle oluyor yaaaaa acep hic olmazdiiii gecen deneme olmustu hatirlarsiniz ögleden sonrada adet oldum Hamile kalirmiyim acep yaww bide ben zayiflamak icin kür kullaniyorum madem bebk olmadi bari zayiflayim dedim bebek isi seneye kaldi kismetse ne dersinizz kan neden geliyor azcik amaaa hepinizden özür diliyorum afedersiniz acik yazmak zorunda kaldimmm

gurbet ablacım bende de aynısı oldu dün doktora gittim çok yoğun enfeksiyon çıktı..
ama benim vajinamın içi de çok yanıyordu ilişkiden sonra..
kasıklarımda sürekli ağrıyordu.
istersen bi doktora git..
inşaallah öyle bişey değildir..
adet kalıntısı da olabilir tabiki.benimki bildiğin kanama şeklindeydi ve ertesi günde devam etmişti.3 gün bekleyip tekrar ilişkiye girdik bu seferde leke geldi ben de dr. gitmiştim..şimdi ilaç kullanıyorum ve ilişki yasak

1 kasım benimki.ama test yaotım silik bir şekilde ikinci çizgiyi gördüm.artık onu gördükten sonra nasıl duracam benkaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…