- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #3.121
gülden irem eslem şuan forumda gözüküyorsunuz ve isimleriniz çok uyumlu kaydirigubbakcemile3 ben parazit oluşturmuşumfisfisfis
yok canm o ne damak ööleee hepimiz hamiş olup öyle uyumlu oluruz işte inş.
benim adete 2 gün kaldıda oyuzden depresyondayım bişe yzasım gelmiyo yani psikolojiyi acayip bozuyo biliyosunuzz sempatiksalakcinni
selam kızlar son dakıka son dakıka... flaş flaş
kaynannamlar hala bızde ama kalmıycaklar galıba öptüm siziiiiiiiii
merhaba kızlar .ben dayanamıyorum yarın kan tahlili verecem.ilk adımı atacam inş.ayağım uğurlu gelir inş...
merhaba kızlar .ben dayanamıyorum yarın kan tahlili verecem.ilk adımı atacam inş.ayağım uğurlu gelir inş...
belki olmazsın.var mı umudun?ben yeni üyeyim o yüzden isimleri ve durumları pek aklımda tutamıyorum kusura bakma.
benim pek ümidim yok canım yumurtlama zamanımı tam anlayamadım şansa çalıştık işte olur inşallah.adet belirtileri gösteriyorum mafoldumben
hic sizden cihmiler yawwwwwwww bebek yapmaya ne firsattttttselam kızlar son dakıka son dakıka... flaş flaş
kaynannamlar hala bızde ama kalmıycaklar galıba öptüm siziiiiiiiii
allah yardımcın olsun inşlallah vardır..
slm citirlarr ne edinizzzzz kasim ayina yaklastik hepiniz hakinda hayirli olsun insallahhh
imdat kizlarrrrrrrrrrrr yardim edin banaaaaaaaa
esimle iliskiden sonra kan lekesi göruyorummmmmm 16 ekimde regl oldum ve temizlendim 6 gun oluyorrr neden öyle oluyor yaaaaa acep hic olmazdiiii gecen deneme olmustu hatirlarsiniz ögleden sonrada adet oldum Hamile kalirmiyim acep yaww bide ben zayiflamak icin kür kullaniyorum madem bebk olmadi bari zayiflayim dedim bebek isi seneye kaldi kismetse ne dersinizz kan neden geliyor azcik amaaa hepinizden özür diliyorum afedersiniz acik yazmak zorunda kaldimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?