- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #3.141
yoooooooooooooooo ne istiyorsan yapalim canimyav bu ticker konusunda anlamadığım bişi var sadece hamileler için mi oluyo bu?
1 kasım benimki.ama test yaotım silik bir şekilde ikinci çizgiyi gördüm.artık onu gördükten sonra nasıl duracam benkaydirigubbakcemile
yoooooooooooooooo ne istiyorsan yapalim canim
1 kasım benimki.ama test yaotım silik bir şekilde ikinci çizgiyi gördüm.artık onu gördükten sonra nasıl duracam benkaydirigubbakcemile
ben olsaydım yerinde şimdi hastanedeydim
çok heyecanlıyım belirtilerimde var.eşime günlerdir adet olacam belirtilerim var diye umudunu kırıyorum ki eğer hamileysem büyük bir süpriz olsundelikafaduldena.s.
çok heyecanlıyım belirtilerimde var.eşime günlerdir adet olacam belirtilerim var diye umudunu kırıyorum ki eğer hamileysem büyük bir süpriz olsundelikafaduldena.s.
canım benimkide 1 kasım inşallah beraber müjdeli haberi veririzzz inşallaaah :Saruboceq:
inş.canım sen geçmesini bekliyeceksin galiba?
bu yerleşme kanaması illaki oluyomu acaba herkeste bilen varmı kızlar ya
bende olmamıştı canım, herkeste olmuyor galiba
bende olmamıştı canım, herkeste olmuyor galiba
yapalim canim yolla bilgilerimesela biri benim ovulasyon günüm şu günmüydü acaba diye bir soru sormuş.elma kurdumsun şu cevabı vermiş : Son regli tarihinin ilk gününü ve regli döngünü ( kaç günde bir olduğunu ) söyle sana ticker yapalım oradan bakarsın.işte bende ondan istiom
agri sizi yok gulum bnede sasirdim daaa adet kalinsi olmasi mumkunmu ya cunku 7 gun önce bittiiiiiiiii ve esim trdeyde bu zamnda hic iliski ye girmedik biz bilemiyorum bnde sasirdimmmgurbet ablacım bende de aynısı oldu dün doktora gittim çok yoğun enfeksiyon çıktı..
ama benim vajinamın içi de çok yanıyordu ilişkiden sonra..
kasıklarımda sürekli ağrıyordu.
istersen bi doktora git..
inşaallah öyle bişey değildir..
adet kalıntısı da olabilir tabiki.benimki bildiğin kanama şeklindeydi ve ertesi günde devam etmişti.3 gün bekleyip tekrar ilişkiye girdik bu seferde leke geldi ben de dr. gitmiştim..şimdi ilaç kullanıyorum ve ilişki yasak
yapalim canim yolla bilgileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?