Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

çok heyecanlıyım belirtilerimde var.eşime günlerdir adet olacam belirtilerim var diye umudunu kırıyorum ki eğer hamileysem büyük bir süpriz olsundelikafaduldena.s.

canımmm inşaallah ya..hayırlı haberlerini bekliyoruz..yarın mutlaka yaptır.ne güzel yaa:teytey:
darısı başımıza inşaallah:Saruboceq:

çok heyecanlıyım belirtilerimde var.eşime günlerdir adet olacam belirtilerim var diye umudunu kırıyorum ki eğer hamileysem büyük bir süpriz olsundelikafaduldena.s.

canım benimkide 1 kasım inşallah beraber müjdeli haberi veririzzz inşallaaah :Saruboceq:

mesela biri benim ovulasyon günüm şu günmüydü acaba diye bir soru sormuş.elma kurdumsun şu cevabı vermiş : Son regli tarihinin ilk gününü ve regli döngünü ( kaç günde bir olduğunu ) söyle sana ticker yapalım oradan bakarsın.işte bende ondan istiom

yapalim canim yolla bilgileri

agri sizi yok gulum bnede sasirdim daaa adet kalinsi olmasi mumkunmu ya cunku 7 gun önce bittiiiiiiiii ve esim trdeyde bu zamnda hic iliski ye girmedik biz bilemiyorum bnde sasirdimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…