- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #3.161
anacim kullanici paneli + profil düzenle + en asagi in imza yerien yapistir yollaaa bittiiiallam ya delircem.yapmayı becerdim ama burada nasıl çıkacak
agrim yok ama pembe akinti geldi benimde kirmiziya yakinnnncnm geri dönüp alıntı yapamadım ama senin yaşadığın şeyi bende yaşadım aynımı bilmiyorum ama.dün ilişkiden sonra peçeteye çok az bi pembelik geldi şuana kadar hala kasıklarımda ağrı var
agrim yok ama pembe akinti geldi benimde kirmiziya yakinnnn
yapalim canim yolla bilgileri
ne bileyim yeni evli gibi 3 cocuktan sonnraaa buda neyin nesi yawwwwwwaynı cnm kırmızıya yakın ağrı demişim pardon batma oluyo ben önce reglimi oluyorum dedim ama daha 5 gün var.zaten peçeteye geldi sadece başka yok.
becermisnde yazi yazmamisin kizzzzzzzzzz iyi olmus testine yedi gun var deyiiiiimesajına cevap yazma yetkim henüz oluşmamış.o yüzden cevap yazamadım.bakalım oldumu deneyim.
aynı cnm kırmızıya yakın ağrı demişim pardon batma oluyo ben önce reglimi oluyorum dedim ama daha 5 gün var.zaten peçeteye geldi sadece başka yok.
becermisnde yazi yazmamisin kizzzzzzzzzz iyi olmus testine yedi gun var deyiiiii
eline saglik guzel olmus kizzzzzhaketen olmuş ha kaydirigubbakcemile3test yapmam için kalan günümü gösterio şimdi o yedi.yazıyı nerden yazıcam?amma soru sordum ha
ne bileyim yeni evli gibi 3 cocuktan sonnraaa buda neyin nesi yawwwwww
eline saglik guzel olmus kizzzzz
medikal civarlarda yok galiba ben cevap vereyim canım.Hani beklemiyoruzya regli gelmesin istiyoruz.Bebiş gelsin adet gitsin diyoruz ondan beklenmeyen diyoruz.Kısaca bir sonraki regl tarihin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?