Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

günaydın cnm...
hihoyyyt
günaydın kızlar benim kırmızılar geldi :1no2: beklenmeyen tarihim 23 kasım hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşlar rabbim gönlümüze göre versin inş.

HAYIRLISI OLSUN CANIM ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARA BAKALIMM:dance:

Grip oldumÇok üzgünüm çoook
Bir bu eksikti.Son 4 gün ve ben ilaç kullanmak istemiyorum((((

BENCEDE İÇME...ADAÇAYI FALAN İÇ SICAK TUT AYAKLARINI GEÇMİŞ OLSUNNolumunekankayizsmile

Adaçayı sakın içmeyin arkadaşlar!!!!!!!!!!!!!!Düşüğe sebep oluyor.Ablacım 7 aylık hamile doktoru Ankara'nın en iyi doktorlarından biri ve kesinlikle içme dediği şeylerden biri:1no2:

Eşim gitti çarşıya aslında bugün okulda işim vardı izin aldım.O alıp gelecek okuldan sonra.Sorar herhalde eczacıya dikkat et dedim ama umarım unutmaz..

Grip oldumÇok üzgünüm çoook
Bir bu eksikti.Son 4 gün ve ben ilaç kullanmak istemiyorum((((

aynı talihsizliği bu ay ben de yaşadım ilaç yemeden geçirdim hastalığı kırmızı kart görünce çıldırmak da cabası akannehir bol istirahat ıhlamur çayı ve acılı sarımsaklı bir grip çorbası çabuk toparlıyo geçmiş olsun

evt hatta tarhana süper oluyo.bu arada posalı meyvelerdende yemeyi ihmal etme bol bol ye

Teşekkür ederim.Bende aynı şeyi düşünüyorum.Ya yoksa bebi mebiş((Test yapmak istiyorum onu da eşim istemiyor.Zamanını bekleyelim diyor((Of nefes alamıyorum((((((((((((((((((

Meyve sevmem ki ben:kedi:Şimdilik eşimi beklemekten başka çarem yok((Parol içsem mi ateşim var gibi ve yalnızım evde((Sizden başka danışacak kimsem yok şu anda:2:

aman kızlar dikkat edin ihlamurla falan iyi olmaya çalışın..bende de şu an şiddetli bir baş ağrısı var..ama bende ilaç içmiyorum.bugün benim adet olmam lazım bakalım ne olacak..gerçi umudum sıfır denecek kadar ama yinede insan meraklanıyo kendince...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…