Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

ayy teşekkür ederim canım hava da çok soğuk iyi geldiaklinialirimsmile
afiyet olsun canım şifa olsun
ÜŞÜYORUUUUUUMMM:sm_confused: ORDA HAVALAR NASILL İZMİRDE KURU Bİ SOĞUK VAR YAA
evet canım bende denizlideyim burasıda güneş var ama buz gibi yüksekler karlıymış zaten onun soğuğu herhalde
Meyve sevmem ki ben:kedi:Şimdilik eşimi beklemekten başka çarem yok((Parol içsem mi ateşim var gibi ve yalnızım evde((Sizden başka danışacak kimsem yok şu anda:2:

canım ilaç içemediğin için bitkisel olarak bunları yapman lazım meyve sevmeyebilirsin ama bence şimdi zorlada olsa biraz ye mandalin çok faydalıymış bak

canım baş ağrısına limon yemenin iyi geldiğini duymuştum bi dene istersen.
arkadaşlar bende de 2 gündür bi kaşıntı bir de beyaz bi akıntı var mantar falan olabilir mi acaba ?

yumurtlamas günündesin akıntı ondanda olabilir.biraz açık olacak ama kötü kokuyorsa mantar olabilir.diğer türlü yumurtmanın da akıntısı olabilir.

baş ağrısı için limonu ilk defa duydum hemen deneyim.çok saol önerin için a.s.

kaşıntı da üşüttüğünden oluyodur işte...bir bak istersen kızarıklık falanda varsa kesin üşütmüşsündür.

rica ederim canım inş. faydasını görürsün.canım senin test gününmü bugun tickerda öyle anladım ama

ayy korkuyorum ya ilaç da içmek istemiyorum senağlama

canım ben temmuz ayında kaşıntı ve akıntıyla uğraşıyordum.bebek çalışmalarında olduğumuz için senin gibi ilaçtan korkuyordum.eczaneye sordum kremde fitilde önermedi içeriklerinde sakıncalı yazıyordu.ama zefiran diye bi su verdi.steril için ve sakıncası yokmuş hamileler için.bir kapak o suyu 1 litre suya karıştırıyorsun onunla yıkıyorsun tabi 1 litreyi bitirmiyorsun yani sık sık wc den sonra o suyla yıkıyorsun ben kullandım sakıncasını görmedim zaten faydasınıda 2 günde aldım.üstelik çok aşırıydı akıntı ve kaşıntı.istersen sende eczaneye sorup kullanabilirsin.

kızlar bu adetin 3.cü günü yaptırılan hormon tahlilleri hakkında bilgisi olan varmı.kandan mı bakılıyo nasıl oluyo?

aa kreminde zararı oluyomuymuş.ilk defa duydum..

bu zefiranı ben de duydum ama çoğu kişi bunu önermiyor mikropları kırıyormuş ama vajinanın ph dengesini bozuyormuş diye duydum napıcam bilmiyorum

bu zefiranı ben de duydum ama çoğu kişi bunu önermiyor mikropları kırıyormuş ama vajinanın ph dengesini bozuyormuş diye duydum napıcam bilmiyorum

canım zaten mantarsa gebelik için oda bi nevi engel ama bu en azından var olan bi gebelik varsa ona zarar vermiyor.pH dengesi hakkında bende duydum ama kullandım hiçbir zararını görmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…