- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #3.201
arkadaşlar bende de 2 gündür bi kaşıntı bir de beyaz bi akıntı var mantar falan olabilir mi acaba ?
Mantarda peynirimsi katı bir akıntı oluyor canım
afiyet olsun canım şifa olsunayy teşekkür ederim canım hava da çok soğuk iyi geldiaklinialirimsmile
evet canım bende denizlideyim burasıda güneş var ama buz gibi yüksekler karlıymış zaten onun soğuğu herhaldeÜŞÜYORUUUUUUMMM:sm_confused: ORDA HAVALAR NASILL İZMİRDE KURU Bİ SOĞUK VAR YAA
Meyve sevmem ki ben:kedi:Şimdilik eşimi beklemekten başka çarem yok((Parol içsem mi ateşim var gibi ve yalnızım evde ((Sizden başka danışacak kimsem yok şu anda:2:
Mantarda peynirimsi katı bir akıntı oluyor canım
evet mantarda daha peynirimsi bir akıntı oluyo..belki üşütmüşsündür.ben üşüttüğümde oluyo bende.
canım baş ağrısına limon yemenin iyi geldiğini duymuştum bi dene istersen.aman kızlar dikkat edin ihlamurla falan iyi olmaya çalışın..bende de şu an şiddetli bir baş ağrısı var..ama bende ilaç içmiyorum.bugün benim adet olmam lazım bakalım ne olacak..gerçi umudum sıfır denecek kadar ama yinede insan meraklanıyo kendince...
arkadaşlar bende de 2 gündür bi kaşıntı bir de beyaz bi akıntı var mantar falan olabilir mi acaba ?
akıntım çok yoğun değil de kaşıntı var ne yapmalıyım doktora mı gitsem ?
baş ağrısı için limonu ilk defa duydum hemen deneyim.çok saol önerin için a.s.
kaşıntı da üşüttüğünden oluyodur işte...bir bak istersen kızarıklık falanda varsa kesin üşütmüşsündür.
rica ederim canım inş. faydasını görürsün.canım senin test gününmü bugun tickerda öyle anladım ama
baş ağrısı için limonu ilk defa duydum hemen deneyim.çok saol önerin için a.s.
kaşıntı da üşüttüğünden oluyodur işte...bir bak istersen kızarıklık falanda varsa kesin üşütmüşsündür.
ayy korkuyorum ya ilaç da içmek istemiyorum senağlama
evet cnm benim bugün test günüm..normalde 3 kasım ama 27 günde olduğum için bugün olma ihtimalim yüksek.. bakalım ne olacak.
ayy korkuyorum ya ilaç da içmek istemiyorum senağlama
canım ben temmuz ayında kaşıntı ve akıntıyla uğraşıyordum.bebek çalışmalarında olduğumuz için senin gibi ilaçtan korkuyordum.eczaneye sordum kremde fitilde önermedi içeriklerinde sakıncalı yazıyordu.ama zefiran diye bi su verdi.steril için ve sakıncası yokmuş hamileler için.bir kapak o suyu 1 litre suya karıştırıyorsun onunla yıkıyorsun tabi 1 litreyi bitirmiyorsun yani sık sık wc den sonra o suyla yıkıyorsun ben kullandım sakıncasını görmedim zaten faydasınıda 2 günde aldım.üstelik çok aşırıydı akıntı ve kaşıntı.istersen sende eczaneye sorup kullanabilirsin.
canım ben temmuz ayında kaşıntı ve akıntıyla uğraşıyordum.bebek çalışmalarında olduğumuz için senin gibi ilaçtan korkuyordum.eczaneye sordum kremde fitilde önermedi içeriklerinde sakıncalı yazıyordu.ama zefiran diye bi su verdi.steril için ve sakıncası yokmuş hamileler için.bir kapak o suyu 1 litre suya karıştırıyorsun onunla yıkıyorsun tabi 1 litreyi bitirmiyorsun yani sık sık wc den sonra o suyla yıkıyorsun ben kullandım sakıncasını görmedim zaten faydasınıda 2 günde aldım.üstelik çok aşırıydı akıntı ve kaşıntı.istersen sende eczaneye sorup kullanabilirsin.
bu zefiranı ben de duydum ama çoğu kişi bunu önermiyor mikropları kırıyormuş ama vajinanın ph dengesini bozuyormuş diye duydum napıcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?