Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

canım tebrik ederim,inşallah sağlıkla bebişini kucağına alırsın:)bu arada ateşin diğer aylar göre daha mı yüksekti yani kaç gibiydi

merhaba arkadaşlar .ben bir bucuk saat önce kan verdim.bir saat sonra sonuç çıkıyor.çok heyecanlıyım...inş.güzel haberler alırımeyvahedigeldismile

hihoyyyttafcım tebrik ediyorum hayırlısıyla sağlıklı bi bebek dünayaya getirirsşin inşallah bizim içinde dua et insan yaşamasa bile cok güzel bi duygu olduğunu tahmin ediyor allahım inşallah bizede yaşatır.tekrar tebrikleropuyorumnanaktan

canım zaten o içiyor sürekli onu ama bende incir yada soğan suyu içsemmi diye düşündüm ilaçla birlikte kullanılmasında bir sakınca olurmu diye sormuştum ama sanırım bilen kimse yok bilmiyorumkismile

ilaç kullanıyorsan ekstra kürlere gerek yok bence sadece ilaç kullan derimyerimseniben

amiiin inşallah:Saruboceq: darısı sizlerin başına ben zaten her zaman dua ederim Allah gerçekten isteyenlere yaşatsın bu güzel duyguyu diye:Saruboceq: bir de adet olduğumda bile şükrederim çünkü beterin beteri var olumunekankayizsmile

canım tebrik ederim,inşallah sağlıkla bebişini kucağına alırsın:)bu arada ateşin diğer aylar göre daha mı yüksekti yani kaç gibiydi

teşekkür ederim amin inşallah :Saruboceq: ateş ovulasyondan önce hep düşük seyreder yumurtlama olduktan sonra da adet gününe kadar ortalamanın üstünde seyreder adet günün yaklaşınca sinyalleri verir yani ateşin adetine 2-3 gün kala düşüşe geçerse adet geliyor demektir. yükselirse veya aynı seyrederse birşey var demektir kaydirigubbakcemile5 tavsiye ederim ateşinizi ölçün en azından adet geliyor mu gelmiyor mu onu anlayabilirsiniz 2 gün önceden

taf çok sevindim cnm alkisalkisalkis allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin darısı inş bizlerinde başına :Saruboceq:

insanın hayatında yaşayabileceği en gerçekçi mutluluk bence evlat sahibi olmanın mutluluğu.. bu yalan dünyada gerçek ve tek gerçek sana ait olan bir evlat..umarım hepimiz bu mutluluğu birgün yaşarız..:Saruboceq:

kızlar geçen doktora gittim ben gebelik öncesi ile ilgili, 31 günde bir adet oluyorum,yumurtlama dönemimin adetin ilk gününden 14. gün olduğunu 12. 14. 16. günler ilşkiye girmemi söyledi??????????ancak ben netten araştırdım yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet olunurmuş bu sebepten 31 günden 14ü çıkarıp 17yi buluyorum,adetin ilk gününden 17.gün çatlamış olduğu yazıyor????????

taf tebrikler canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin sorunsuz bir gebelik geçirirsin inşallah darısı isteyen herkesin başına

Anne adyımız taf seni yürekten kutluyorum.Mutluluğun daim olsun,rabbim tamamına erdirsin.Kenedine çok dikkat et canım.Çok sevindim senin adına

Mistrall canım ne yaptın kocişle düzelttin mi arayı,aman ha onlar bize lazımm malum tek kişi hamiş kalınmıyy.Katılıyorum canım sana sahip olduğumuz en gerçek şey bebişlerimiz olacak. İnşallah hayırlı evletlarımız olur hepimizin

yok cnm..hala küsüm eşimle... o da ben olmadan baba olamaz demi kalbimi çok kırdı..umarım gönlümü alabilir.

yok cnm..hala küsüm eşimle... o da ben olmadan baba olamaz demi kalbimi çok kırdı..umarım gönlümü alabilir.

evet canım ya o da sensiz baba olamaz.İnşallah doğru yolu bulur en kısa zamanda gelir gönlünü alır.Bugün senin için büyük gün galiba merak ediyorum test yapmadın demi henüz

evet canım ya o da sensiz baba olamaz.İnşallah doğru yolu bulur en kısa zamanda gelir gönlünü alır.Bugün senin için büyük gün galiba merak ediyorum test yapmadın demi henüz

yok cnm test falan yapmadım...işin garibi hiç bir belirtim yok. aslında çokda aklıma gelmiyo bu ay..eşimle aram bozukya ondan sanırım..olsada olur olmasada havasındayım.

taf öncelikle seni tebrik ediyorum.rabbim sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmeyi nasip etsin.sevdam31 hala dönmedi sanırım merak ettim naptı acaba test sonucunu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…