- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #3.241
adet tarihime 5 gün kala göğsüm acımaya başladı ki bu normal bir durum benim için akıntım azalmadı yani kuruluk olmadı genelde kuruluk olur bende. bunun dışında gebe olduğuma dair bir belirti yaşamadım sadece ateşim umutlandırdı beni ama o da son gün değişebilir. idrar testi yaptığım gün gündüz yemek yemekte geciktim ve bir anda kan şekerim düşmüş tansiyonum düşmüş gibi elim ayağım boşaldı kendimi çok kötü hissettim hiç bu kadar ağır hissetmemiştim kendimi çok garipti o zaman şüphelendim o yüzden o akşam idrar testi yaptımşuan kasıklarımda hafif ağrı var
merhaba arkadaşlar .ben bir bucuk saat önce kan verdim.bir saat sonra sonuç çıkıyor.çok heyecanlıyım...inş.güzel haberler alırımeyvahedigeldismile
canım zaten o içiyor sürekli onu ama bende incir yada soğan suyu içsemmi diye düşündüm ilaçla birlikte kullanılmasında bir sakınca olurmu diye sormuştum ama sanırım bilen kimse yok bilmiyorumkismile
hihoyyyttafcım tebrik ediyorum hayırlısıyla sağlıklı bi bebek dünayaya getirirsşin inşallah bizim içinde dua et insan yaşamasa bile cok güzel bi duygu olduğunu tahmin ediyor allahım inşallah bizede yaşatır.tekrar tebrikleropuyorumnanaktan
canım tebrik ederim,inşallah sağlıkla bebişini kucağına alırsın:)bu arada ateşin diğer aylar göre daha mı yüksekti yani kaç gibiydi
teşekkür ederim amin inşallah :Saruboceq:ateş ovulasyondan önce hep düşük seyreder yumurtlama olduktan sonra da adet gününe kadar ortalamanın üstünde seyreder adet günün yaklaşınca sinyalleri verir yani ateşin adetine 2-3 gün kala düşüşe geçerse adet geliyor demektir. yükselirse veya aynı seyrederse birşey var demektir kaydirigubbakcemile5 tavsiye ederim ateşinizi ölçün en azından adet geliyor mu gelmiyor mu onu anlayabilirsiniz 2 gün önceden
taf çok sevindim cnm alkisalkisalkis allah sağ salim kucağına almayı nasip etsindarısı inş bizlerinde başına :Saruboceq:
insanın hayatında yaşayabileceği en gerçekçi mutluluk bence evlat sahibi olmanın mutluluğu.. bu yalan dünyada gerçek ve tek gerçek sana ait olan bir evlat..umarım hepimiz bu mutluluğu birgün yaşarız..:Saruboceq:
Mistrall canım ne yaptın kocişle düzelttin mi arayı,aman ha onlar bize lazımm malum tek kişi hamiş kalınmıyy.Katılıyorum canım sana sahip olduğumuz en gerçek şey bebişlerimiz olacak. İnşallah hayırlı evletlarımız olur hepimizin
yok cnm..hala küsüm eşimle... o da ben olmadan baba olamaz demikalbimi çok kırdı..umarım gönlümü alabilir.
evet canım ya o da sensiz baba olamaz.İnşallah doğru yolu bulur en kısa zamanda gelir gönlünü alır.Bugün senin için büyük gün galiba merak ediyorum test yapmadın demi henüz
merhaba arkadaşlar .ben bir bucuk saat önce kan verdim.bir saat sonra sonuç çıkıyor.çok heyecanlıyım...inş.güzel haberler alırımeyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?