Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

kızlar bu sabah arkadaşım aradı ablası rüyasında beni görmüiş ikislerim olmuuuuuuuuşş anam ben yedim kafayı onlarda bana baka baka yediler artık rüyalarına giriyorum hehe

kızlar bu sabah arkadaşım aradı ablası rüyasında beni görmüiş ikislerim olmuuuuuuuuşş anam ben yedim kafayı onlarda bana baka baka yediler artık rüyalarına giriyorum hehe

inşallah ikizlerin olur.en yakın arkadaşlarımdan biri dün aşılama yoluyla hamile kaldığı ikizlerini 8 aylık dünyaya getirdi.darısı doğal yollardan biz bekleyenlerin başına

Allah razı olsun canım .inş.ben sizin için bu ay hiç üzülmem.hep müjdeli haberlerinizi alırım.çok heyecanlıyım.herkese müjde vermek istiyorum ama daha kimseye söylemedim sadece sizin haberiniz var.eşime gece süpriz yapacam .

bu sabah çok yakın ahbabımız doğum yattı.akşam hastahaneye ziyarete gidecez.orada eşim bebişi iyice sevsin.içine otursun .içinden inş.benimde çocuğum olur duasını yapsın eve gelelim ona süpriz yapıcamkaydirigubbakcemile2

kızlar ben kaçar eşim bakcekmiş birazda.fazla kaynatmayın.sevdam31 tebrk ederim.darısı tüm bekleyen arkadaşlarımızın başına.kendinize iyi bakın by

kız taze annee sen aglama suanda senin yerine ben aglıyorum bugun fazla agladım ben yaaaaaaaaaaaaaaasenağlamasenağlama

ohoh yandan yandan.tebrik ederim canım.allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

teşekkür ederim sedis.inş.senin müjdeli haberindende ben göbek atacam.

çok teşekkürler poti.Rabbim size de nasip etsin.ama değerim çok düşük biraz erken gittiğim için .daha adetime 2 gün var...24,89 hem idrar hem kan ikiside pozitif çok şükür:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…