Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

bugun yumurtlama günüm hiiiç belirti yok ama çalışmaya devam bendeeee istiyoooooooooooooommmmmsempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3

sevdam 31 ve taf arkadaşlar sizin adınıza çok sevindim allah tamamına erdirsin hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin bizler de dua edin olur mu???

ayy öyle mutlu oldumkii bizler içinde umut oldu allah sana ve bebişine sağlık versin canım inş sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq: :Saruboceq: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

neyse kızlar ben çıkıyorum Allah herkesin gönlüne göre versin kendinizi iyi bakın Allaha emanetsiniz sevdam 31ve taf maydanoz nane adaçayı kekik çok tüketmeyin sakın bol bol meyve yiyin hazır gıdalardan uzakun dur çig et yemeyin(çigköfte) salam sosis sucuk az tuketin

Son düzenleme:
inş.zeynep .ben soğan kürüde kullandım bu ay kızlar.Allah dilerse her halde olur o gerçek ama soğan kürününde vesile olduğunu düşünüyorum

sevdam31 tebrik ederim canım rabbim hayırlısıyla kucağına aldığın günleride göstersin inş.hayırlı uğurlu olsun canım

inş.zeynep .ben soğan kürüde kullandım bu ay kızlar.Allah dilerse her halde olur o gerçek ama soğan kürününde vesile olduğunu düşünüyorum

bende soğan kürünü bir kere denedim ama bir bardaktan fazla içemedim çok kötü bir tadı vardı. bir de galiba iltihap sorunum var bikaç gündür beyaz akıntım var

evet farklı olarak üç gündür acayip ağzım kuru ve ağzımın tadı bozuk .18 gündür kasıklarım ağrıyordu .göğsüm kocaman şuan...

bende soğan kürünü bir kere denedim ama bir bardaktan fazla içemedim çok kötü bir tadı vardı. bir de galiba iltihap sorunum var bikaç gündür beyaz akıntım var

bende üç ay önce soğan kürü yaptım bir yudumdan sonrasını içemedim.bu ay yine denedim.soğan kürü bir dikmede ağzımı yakmayacak sıcaklıkta olmasına dikkat ettim burnumu parmağımla kapatıp dikliyordum .hiç nefes almadan ya bir kaşık yoğurt yada bir tane üzüm ağzıma atıyordum.öyle nefes alıyordum burnumdan ve 15 günü bitirdim şükür.dene bence zeynep...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…