- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #3.281
bugun yumurtlama günüm hiiiç belirti yok ama çalışmaya devam bendeeee istiyoooooooooooooommmmmsempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3
çok teşekkür ederim kaydirigubbakcemile5çok güzel bir duygu opuyorumnanaktaninşallahhhh hayırlı zamanda siz de yaşarsınız bu duyguyu inşallahhhhh:Saruboceq::Saruboceq:
hamile olup olmadığını anlamanın en güzel yolu ateş ölçme yöntemiymiş bunu öğrendim vücudumu tanıdım çünkü hiçbir hamilelik belirtisi göstermedi bendeboshayallersmile adet belirtilerimle aynı belirtilerdi yaşadıklarım
gulden79, mevr, polanegri, poti, SeLiNa23, Sevdam31, _zeynep kıslar konuşmuyorsunuz :))))))))
teşekkür ederim hepinize yok kız kimseye söylemem bir kocama bir de size .bir bucuk aylık olsun sonra söylicem inş.
inş.zeynep .ben soğan kürüde kullandım bu ay kızlar.Allah dilerse her halde olur o gerçek ama soğan kürününde vesile olduğunu düşünüyorum
inş.zeynep .ben soğan kürüde kullandım bu ay kızlar.Allah dilerse her halde olur o gerçek ama soğan kürününde vesile olduğunu düşünüyorum
sevdam31 tebrik ederim canım rabbim hayırlısıyla kucağına aldığın günleride göstersin inş.hayırlı uğurlu olsun canım
evet farklı olarak üç gündür acayip ağzım kuru ve ağzımın tadı bozuk .18 gündür kasıklarım ağrıyordu .göğsüm kocaman şuan...
bende soğan kürünü bir kere denedim ama bir bardaktan fazla içemedim çok kötü bir tadı vardı. bir de galiba iltihap sorunum var bikaç gündür beyaz akıntım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?