- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #3.301
doktor birşeyin yok dedi sadece HAMİLEYMİŞİİİİİMsüprizzzzzhihoyyyt:teytey:
bua ardada bir hafta kadar benimde beyaz akıntım oldu sonra sarı ya döndü zenep .hala sarı.haberin olsun....
bende ramazanda soğan kürünü yapmıştım normalde soğan yemeyen ben o suyu nasıl içtim bilmiyorum sonucunu düşünerek bir nefeste indirdim mideye şimdide incir kürünü uyguluyorum
kız bende yumurtlamadan sonra akıntı hiç kesilmedi her gün geldi ama sora kırmızılar geldi.önceki aylarda bu kadar akıntım olmazdı ama neticede kırmızı kartı yedim bence akıntıda çok göze batacak bi neden değil herhalde.
ben çıkıyorum kızlar .yemek yapmam lazım.sevincime ortak oldunuz çok sağolun ,en kısa zamanda bebeklerinizle birlikte sağ olun...
yeni hamişleri tebrik ederim.Allah bizlerede nasip etsin inşallah.
haziran ayında beklenmeyen günüme iki gün kala kandan baktırmıştım değerim 20.5 çıkmıştı.doktor %80 hamişsin iki gün sonra tekrar bakalım dedi.ertesi gün yedim kırmızı kartıyarın bi testmi yapsam acaba ???
haziran ayında beklenmeyen günüme iki gün kala kandan baktırmıştım değerim 20.5 çıkmıştı.doktor %80 hamişsin iki gün sonra tekrar bakalım dedi.ertesi gün yedim kırmızı kartı
ayy ozaman en iyisi beklemek canım sağol iki üç gün bekleyim :hulya: :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?