Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

doktor birşeyin yok dedi sadece HAMİLEYMİŞİİİİİMsüprizzzzzhihoyyyt:teytey:

cnm evin işleriyle uğraşırken ara ara topiğe girip bakıyordum senden bi haber varmı diye.Çok şükür güzel haberlerini aldık.allahım sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah,bizlerede nasip eder inşallah bu mükemmel duyguyu:Saruboceq: bu ay ben pek umutlu değilim bi dahaki aya inş ama diğer arkadaşlarımın güzel haberlerini alırım:Saruboceq: dualarım sizlerle kızlar olumunekankayizsmile

bende ramazanda soğan kürünü yapmıştım normalde soğan yemeyen ben o suyu nasıl içtim bilmiyorum sonucunu düşünerek bir nefeste indirdim mideye şimdide incir kürünü uyguluyorum

bua ardada bir hafta kadar benimde beyaz akıntım oldu sonra sarı ya döndü zenep .hala sarı.haberin olsun....

kız bende yumurtlamadan sonra akıntı hiç kesilmedi her gün geldi ama sora kırmızılar geldi.önceki aylarda bu kadar akıntım olmazdı ama neticede kırmızı kartı yedim bence akıntıda çok göze batacak bi neden değil herhalde.

normalde adetten önce akıntı olur zaten .hamilelik belirtileriyle adet belirtileri aynı kafamçokkarıştı

ben çıkıyorum kızlar .yemek yapmam lazım.sevincime ortak oldunuz çok sağolun ,en kısa zamanda bebeklerinizle birlikte sağ olun...

alın kızlaar herkese benden birer bebişşş kapın götürün sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

haziran ayında beklenmeyen günüme iki gün kala kandan baktırmıştım değerim 20.5 çıkmıştı.doktor %80 hamişsin iki gün sonra tekrar bakalım dedi.ertesi gün yedim kırmızı kartı

ayy ozaman en iyisi beklemek canım sağol iki üç gün bekleyim :hulya: :hulya:

ayy ozaman en iyisi beklemek canım sağol iki üç gün bekleyim :hulya: :hulya:

kırmızı kartı yedikten iki gün sonra boğazlarım şişti ilaç alcam alamadım.tekrar doktora gittim yinede test yaptırdım.negatif çıktı haliyle.doktora bir önceki sonucu gösterip sordum oda tutunamayan gebelik gibi bişi söledi

sevdam 31 ve taf sizleri tebrik ediyorum...allah sağlıkla kucagınızada almayı nasip etsin..ne güzel bugün iki tane hamiş haberi aldım..inş...kasım ayındada hergün böyle haberler alırız....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…