Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

slm güzel anne adaylarııııııa.s.
kasım ayı inşallah ugur getirir ve herkesin melegi sımsıkı tutunur annecine inşallahhhhhh:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :ecrin_bebek:

sevdam 31 ve taf arkadaslar sizleride tebrik ederim saglıcakla gelsin bebişleriniz darısıda bizlere inşallahhhh:ecrin_bebek: olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

selam kızlar şu an kocaman bi çikolata yiyorum akıntımda başladı galiba benim adet zamanından önce gelecek

selam kızlar..forumu bıraktım azıcık eve geldim bu arada.. hamilemiz var yine.oh ne güzel ya..bereketli başladık umarım devamı gelir.

ben hiç bilmiyorum bursayı canım valla istanbulda yaşadım hep kardeşim burda onun yanına taşındık altlı üstlü oturuyoz şimdi.aslen adanalıyım ben. :lepi: sositososito

slm canım bende adanalıyım ama suanda eşim poliss o yüzden baska bi ildeyiz dogu görevine geldik :lepi: opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…