Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

amiiin canım inş gelmez benim bir gün kaldııı eyvahedigeldismile

slm kızlarrr sohbet baya koyulaşmış ne güzell hepicimiz pozitif olcaz sooonraaaa dolcak kucaklarımız inşşş bugun yımırtlama günüm :)) şu maçta olmasa ne güzel olurduya neyseeee bişi sorcam suanda sümüksü bir sıvı geliyo benden hemen ilişki olmasımı gerekiyo yoksa birkaç saat sonrada olsa olurmuuuuuuuuuuuuuuuuubilmiyorumkismile :asigim:

cnm tam bilmiyorum ama hemen olması gerekmez heralde.. hadi kolay gelsin sana

en iyisi beklemek valla bende bekleyeceğim nasıl olsa belli olur bi kaç gün geçince :dance: :dance:

evet cnm..geçen ay gün gün sayıyordum bu ay çok umursamıyorum ama sol tarafıma kramp giriyo arada sırada..sanırım hasta olucameyvahedigeldismile gerçi daha önce olmazdı ama üşütmüşte olabilirim ne biliyim..

illaki hemen olması gerekmez canım bugünde dahil birkaç gün çalışın :kedi: bildiğim kadarıyla yumurta 24 36 saat canlı kalıyor :dance: :dance:

aynı benimde 10 gümdür sol kasıkta acayip ağrı var nolcak bilmiyorum inş.bebiştir ikimizinkide :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

güldencim 1 günün kalmış haydi hayırlısı. Güzel haberlerle gelirsin inşallah. Bu arada kızlar hepinize bir sorum var sat 12 Ekim benim. 1 haftadır aşırı süt renginde akıntım var sümükümsü gibi böle :kedi: :kedi: :kedi: akıntım oluyordu her zaman ama şeffaf olurdu ve bu kadar uzun sürmez çok olmazdı. Bu tuhaf bu sefer. Allahım yalvarırım yüreğimden gelen ses doğru olsun. Sizce ne bu arkadaşlar yardım edin, çok karışığım, kendi kendimi mi ümitlendiriyorum acaba (

regl siklusun kaç gün ,eğer uzunsa yumurtlama olabilir belki diye

canım önce sunu diyebilirim kendini sakın hamileyim diye şartlandırma 12 kasım herhalde gunun benimde 13 kasım yumurtlama belirtileri olabilir suanda bendede var ve 1 haftadır agrı çekiyorum şartlandırma dedim üzülmeni istemem o yüzden öle dedim yanlış anlama heeeeekaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
regl siklusun kaç gün ,eğer uzunsa yumurtlama olabilir belki diye

30 günde bir siklusum canım. Ama dediğim gibi hiç bu kadar fazla ve bu renkte olduğunu görmemiştim. 1 haftadır aralıksız her wc' ye çıktığımda görüyorum. Eskiden şeffaf renkte olurdu akıntım:kedi: :kedi:

canım önce sunu diyebilirim kendini sakın hamileyim diye şartlandırma 12 kasım herhalde gunun benimde 13 kasım yumurtlama belirtileri olabilir suanda bendede var ve 1 haftadır agrı çekiyorum

canom doğru diyosunda insanın aklından çıkmıyor ki :sinifsinif: Şartlamıyorum kendimi bu ay olacak diye ilişki bebek olsun diye ilişkiye girmiyorum, yada düşünmüyorum ama ilişkiden sonra hemen aklıma geliyo, olurmu acaba bu tutarmı acaba diye, normalde bi iş yaparkende öyle, okuldada öyle her an aklımda acaba hamilemiyim die kafamçokkarıştı kafayı yedim galiba yerimseniben

30 gün sürüyorsa yumurtlamadır canım çünkü yumurtlama bir sonraki adetten 14 15 gün önce oluyor.ama istisnalarda var.sen bu günleri kaçırma sakın çalış bence :dance:

bende gecen ay çok ümitlenmiştim ama çok üzülüyor insan umutlandırma kendini koyver gitsin kafana takmamaya çalış aklına gelince sayı say içinde işe yarıyo heeesempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile2

30 gün sürüyorsa yumurtlamadır canım çünkü yumurtlama bir sonraki adetten 14 15 gün önce oluyor.ama istisnalarda var.sen bu günleri kaçırma sakın çalış bence :dance:
yahu güldencim ben şunu anlamıyorum bu akıntılarla yumurtlama arasındaki ilişki ne bir türlü anlayamıyorum:kedi: yani akıntı olunca yumurtluyormusun yoksa yumurtanmı çatlıyo:kedi:kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…