- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #3.381
sayı mı sayayım kaydirigubbakcemile3 peki canom bnim denerim inşallah işe yarar. Çok teşekkür ederim verdiğin fikirler için opuyorumnanaktan ne yapayım kafaya takmayayım bu akıntıyı madem tamam, boş bi akıntı her zamanki gibi, evet evet bişey yokbende gecen ay çok ümitlenmiştim ama çok üzülüyor insan umutlandırma kendini koyver gitsin kafana takmamaya çalış aklına gelince sayı say içinde işe yarıyo heeesempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile2
yahu güldencim ben şunu anlamıyorum bu akıntılarla yumurtlama arasındaki ilişki ne bir türlü anlayamıyorum:kedi: yani akıntı olunca yumurtluyormusun yoksa yumurtanmı çatlıyo:kedi:kaydirigubbakcemile3
araştırdığım kadarıyla yumurta oluşurken akıntı başlıyor rengi beyaz yapış yapış oluyo sonra yumurta akı gibi iki pamağın arasına alınca uzayan bir hal alıyo ve tam gelişmiş oluyo sonrada çatlıyor.en iyi zaman yumurta akı kıvamında olan.çok belli oluyo hemen anlıyosun zaten bu günler çalışma günleri :dance:
şimdi anladım güldencim çok yaşa emi kaydirigubbakcemile3 teşekkür ederim açık açık bir açıklama oldu benim için:sm_cool:
ben okadar çok araştırıyorumki profesörü olcam bu işin yakında sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
aynı benimde 10 gümdür sol kasıkta acayip ağrı var nolcak bilmiyorum inş.bebiştir ikimizinkide :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
slmmmmmm canlarimmmmm nassinizzzz
inşallah cnm ya..olsun artık demi..
Yumurtlama belirtileri a.sdelikafadulden delikafadulden sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
slmmmmmm canlarimmmmm nassinizzzz
guldencim çok teşekkürler harikasınkaydirigubbakcemile5alkisalkisalkis
kızlar geçen doktora gittim ben gebelik öncesi ile ilgili, 31 günde bir adet oluyorum,yumurtlama dönemimin adetin ilk gününden 14. gün olduğunu 12. 14. 16. günler ilşkiye girmemi söyledi??????????ancak ben netten araştırdım yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet olunurmuş bu sebepten 31 günden 14ü çıkarıp 17yi buluyorum,adetin ilk gününden 17.gün çatlamış olduğu yazıyor???????
kızlar geçen doktora gittim ben gebelik öncesi ile ilgili, 31 günde bir adet oluyorum,yumurtlama dönemimin adetin ilk gününden 14. gün olduğunu 12. 14. 16. günler ilşkiye girmemi söyledi??????????ancak ben netten araştırdım yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet olunurmuş bu sebepten 31 günden 14ü çıkarıp 17yi buluyorum,adetin ilk gününden 17.gün çatlamış olduğu yazıyor???????
bnde öyle düşünüyorum ama bugün 14.gün ve sağ kasığımda belimde bir ağrı başladı şimdi eğer yumurtladıysam 14 gün sonrası mı adet tarihim?yoksa yumurtladıktan nekadar süre sonra yumurta çatlıyor????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?