- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #3.401
hosbulduk canim valla kosusturmaca ne olsun is bitmiyorrrr giremiyorum ne te sik sik ayy sevinim yaa kasim ayi hizli basladi deseneee ne guzel hepiniz alin bu ay insallahhhhoşgeldin iyiz sen nasılsın.aramızda hamişler var bugün
hosbulduk canim valla kosusturmaca ne olsun is bitmiyorrrr giremiyorum ne te sik sik ayy sevinim yaa kasim ayi hizli basladi deseneee ne guzel hepiniz alin bu ay insallahhh
sediscim nasil yanii ates ukseldimi yumurtlamaya isrettir cnim daha sonra adet e yaklastikca atesin 37 nin ustudur eger hamissen bu gubu seyler senin bahsettiginde mi boleee
almancami turkcemi canim nasil bisey link yollasan ozeleevet aynen öle fertility die bi site varya oradaki tablomu buraya koyamıyorum.ama şuan otablodan hamişmiyim değilmiyim anlayamıyorum
hayırlı geceler kızlarrrrrrrrrra.s.
sanada hayırlı geceler
tşk ederim canım nasılsın bu arada malatyadamısın bende burdayım 4 ay oldu geleli eşim poliss sen burda hangi doktora gidiyosun canımmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
malatyalı değilim ama malatyada oturuyorum.bizde 4 ay olacak bu ay.doktora gitmiyorum arayıştayım şuan
sizdemi tayincisiniz canım ne iş yapıyosunuz özel degilse ben denizhan beye gidiyorum tavsiye ederim eger gitmek istersen yardımcı olurum canım yerimseniben
assubay eşim canım.denizhan beyi komşumda önerdi.benim için önemli olan sezeryen taraftarı olmaması nasıl bu konuda.bide ben sana özelden link göndereyim ordan yazalım bu konuyu istersen.bu topik için uygun olmayan bi konu
evet aynen öle fertility die bi site varya oradaki tablomu buraya koyamıyorum.ama şuan otablodan hamişmiyim değilmiyim anlayamıyorum
kızlar bu ay psikolojik belirti yaşamıycam diye kendime söz verdim.Yumurtlama günlerinde de sadece 2 boş günüm var çalışmadığımız yani bu günlerin de sağı solu dolu(takvime göre konuşuyorum) Yani nerdeyse ful çalıştık ama hiç belirtim yok 8 gün var daha ama umutsuzluğa kapılıyorum yaa off
cnm bu siteyi banada özelden yazarmısın linkini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?