Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

sediscim nasil yanii ates ukseldimi yumurtlamaya isrettir cnim daha sonra adet e yaklastikca atesin 37 nin ustudur eger hamissen bu gubu seyler senin bahsettiginde mi boleee

sediscim nasil yanii ates ukseldimi yumurtlamaya isrettir cnim daha sonra adet e yaklastikca atesin 37 nin ustudur eger hamissen bu gubu seyler senin bahsettiginde mi boleee

evet aynen öle fertility die bi site varya oradaki tablomu buraya koyamıyorum.ama şuan otablodan hamişmiyim değilmiyim anlayamıyorum

İyi geceler herkese, kasım ayına mutlu bir habrle başladık sevdam31 tebrik ediyorum.Senin adına çok sevindim.Allah kucağına almayı da nasip eder inşallah.Darısı başımıza

Merhaba. Ben de 5 aylık evliyim ve biz de bebek istiyoruz. Bu ay dr'um Progestan ilacı verdi. Adetimden sonra 17. gününde içmeye başlıcam ve 10 gün boyunca içicem. Bitince adet olmazsan hamilesin demektir dedi dr'um. Umarım Kasım ayında bu güzel haberi almak istiyorum hayırlısıyla inşallah. Allah isteyen herkesin kucağını minik meleklerle doldursun. Amin. :)

malatyalı değilim ama malatyada oturuyorum.bizde 4 ay olacak bu ay.doktora gitmiyorum arayıştayım şuan

sizdemi tayincisiniz canım ne iş yapıyosunuz özel degilse ben denizhan beye gidiyorum tavsiye ederim eger gitmek istersen yardımcı olurum canım yerimseniben

kızlar bu ay psikolojik belirti yaşamıycam diye kendime söz verdim.Yumurtlama günlerinde de sadece 2 boş günüm var çalışmadığımız yani bu günlerin de sağı solu dolu(takvime göre konuşuyorum) Yani nerdeyse ful çalıştık ama hiç belirtim yok 8 gün var daha ama umutsuzluğa kapılıyorum yaa off

sizdemi tayincisiniz canım ne iş yapıyosunuz özel degilse ben denizhan beye gidiyorum tavsiye ederim eger gitmek istersen yardımcı olurum canım yerimseniben

assubay eşim canım.denizhan beyi komşumda önerdi.benim için önemli olan sezeryen taraftarı olmaması nasıl bu konuda.bide ben sana özelden link göndereyim ordan yazalım bu konuyu istersen.bu topik için uygun olmayan bi konu

peki canım öyle yapalımmm kaydirigubbakcemile5

canım belli olmaz benim arkadaslarım hamile kalanlar bizde hiç belirti olmadı diyen çok ümitsizlige kapılıpta kendini üzme canım allahtan umut kesilmezmiş napalım dua et inşallah melegin seninledir...olumunekankayizsmile :ecrin_bebek: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…