Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

teşekkür ederim canım cevabın için gece gece eşim de uyudu yalnız kaldım daha da takıcaktım,inşallah söylediğin gibidir..

sitenin ismini mi yoksa benim tablo için mi istiyorsun

cnm bende bu ay takip ediyorum vücut ısımı o yüzden araştırıyorum.bende pek anlamıyorum ama ovulasyondan sonra vücut ısısı regli gününe yaklaştıkça artıyormuş benim vücut ısım 36.8 di.ama benim merak ettiğim regli gününe 2 gün kala hamile olduğunu anlayabiliyomuşsun bi yerde böyle yazıyordu ve onu merak ettim.bazı yerlerdede regli olacağın günde düşebiliyomuş vücut ısısı böyle yazıyordu.amannn kafaya takılınca böyle oluyor işte cnm.uğraşacak bişeyler arıyor insan.boshayallersmile ben linki istemiştim senden.olumunekankayizsmile

günaydın kızlar a.s. bugün kimsecikler yok burada fisfisfis herhalde herkez uyuyakaldı aklinialirimsmile hihoyyyt :roflol:

haziran ayında beklenmeyen günüme iki gün kala kandan baktırmıştım değerim 20.5 çıkmıştı.doktor %80 Hamilesin iki gün sonra tekrar bakalım dedi.ertesi gün yedim kırmızı kartı.kırmızı kartı yedikten iki gün sonra boğazlarım şişti ilaç alcam alamadım.tekrar doktora gittim yinede test yaptırdım.negatif çıktı haliyle.doktora bir önceki sonucu gösterip sordum oda tutunamayan gebelik gibi bişi söledi.buna rağmen hala bende senin merak ettiğin şeyi merak etmekteyim

merhaba kızlar.İyi pazarlar hepinize.ne kadannnnnn kaydirigubbakcemile3 güzel bir gün .Ama yarın pazartesi .işbaşı.3 gün tatiil bitiverdi hemencecik yaws.

günaydın kızlar bugun o kadar moralim bozuk ki anlatamam dün akşam eşim o kadar kalbimi kırdıki çocuk meselesini attım içimden :sinifsinif:anladım ki eşim benim kadar çocuk istemiyormuşsenağlama senağlama senağlama

üzüldüm cnm.ama allahın dediği olur.allah hepimize hayırlı zamanda hayırlı olanı nasip eder inşallahh :Saruboceq: tabii biz meraktan ne yaparız o zamana kadar bilemiyorumdelikafadulden :roflol:

olur mu tatlım niden istemesin.arada hepimize oluyor böyle şeyler.bende geçen ay aynı şeyi sölüyordum ama bu ay devam ettim.sıkma canını:1hug:

cnm atma içinden hiç bişeyi.hepimiz yaşıyoruz bazen böyle şeyler anlıyorum seni.ama oluyo böyle gel gitler bozma moralini cnm allahım inşallah en kısa zamanda düzelir herşey yoluna girer:Saruboceq:

üzüldüm cnm.ama allahın dediği olur.allah hepimize hayırlı zamanda hayırlı olanı nasip eder inşallahh :Saruboceq: tabii biz meraktan ne yaparız o zamana kadar bilemiyorumdelikafadulden :roflol:

amin canım.vala bugün eşim için hastaneye gitcez.şeytan beni hazır gitmişken kandan baktır die dürtüklüokötükedihüso

Ne olduki cano.Bozma moralini her evde oluyor byle şeyler.Bunlar tuzu biberi.:1hug:

üzülme o kadar yaa.sen takma eşini bir hamile kal sonra sağlıklı bir şekilde doğurup ver kucağına. bi sevsin. :1hug zaman o yansın istemediği günleremirmirmirmir

dosthane, irm83, katre_inur, medicalsecreter, molecul, Sevdam31, su__su, UMURSAMA
kalabalığız arkadaşlar herkese merhaba.güzel ve keyifli pazarlar dliyorum hepinize.
sevdam31 dün akşam havadisleri sordum ben sorana kadar gitmişsin sanırım.ne yaptı eşin öğrenince anlat bakalım

bütün gece uyuyamadım cocuk meselesine çok takılmışım bazen farketmeden o kadar çok kırıyorki sonra hiçbirşey olmamış gibi davranıyor benimde öyle davranmamı istiyor canım çok sıkkın

bütün gece uyuyamadım cocuk meselesine çok takılmışım bazen farketmeden o kadar çok kırıyorki sonra hiçbirşey olmamış gibi davranıyor benimde öyle davranmamı istiyor canım çok sıkkın

erkeklerin hepsi böle hemen hemen hayatım.kadınlar kadar duygusal ve umursayan bi yapıları yok.sen boşuna sıkıyorsun canını.o şimdi keyifli keyifli oturuyor sende kendini parçalıyosun üzüntüden.sende umursamaz ol o sinir olsun

hepinize gunaydınlar canlarım bu arada
sevdam 31 ve taf arkadaslarım cok cok mutlu oldum haberlerınıze sağlıklar kucagınıza almayı nasip etsin Allahım. Maşallah sizlere.olumunekankayizsmile
canom_14+, dosthane+, sedis, Sevdam31, su__su+

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…