- 8 Mayıs 2010
- 831
- 15
- 118
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #3.421
canım belli olmaz benim arkadaslarım hamile kalanlar bizde hiç belirti olmadı diyen çok ümitsizlige kapılıpta kendini üzme canım allahtan umut kesilmezmiş napalım dua et inşallah melegin seninledir...olumunekankayizsmile :ecrin_bebek: :Saruboceq:
sitenin ismini mi yoksa benim tablo için mi istiyorsun
teşekkür ederim canım cevabın için gece gece eşim de uyudu yalnız kaldım daha da takıcaktım,inşallah söylediğin gibidir..
cnm bende bu ay takip ediyorum vücut ısımı o yüzden araştırıyorum.bende pek anlamıyorum ama ovulasyondan sonra vücut ısısı regli gününe yaklaştıkça artıyormuş benim vücut ısım 36.8 di.ama benim merak ettiğim regli gününe 2 gün kala hamile olduğunu anlayabiliyomuşsun bi yerde böyle yazıyordu ve onu merak ettim.bazı yerlerdede regli olacağın günde düşebiliyomuş vücut ısısı böyle yazıyordu.amannn kafaya takılınca böyle oluyor işte cnm.uğraşacak bişeyler arıyor insan.boshayallersmile ben linki istemiştim senden.olumunekankayizsmile
haziran ayında beklenmeyen günüme iki gün kala kandan baktırmıştım değerim 20.5 çıkmıştı.doktor %80 Hamilesin iki gün sonra tekrar bakalım dedi.ertesi gün yedim kırmızı kartı.kırmızı kartı yedikten iki gün sonra boğazlarım şişti ilaç alcam alamadım.tekrar doktora gittim yinede test yaptırdım.negatif çıktı haliyle.doktora bir önceki sonucu gösterip sordum oda tutunamayan gebelik gibi bişi söledi.buna rağmen hala bende senin merak ettiğin şeyi merak etmekteyim
günaydın kızlar bugun o kadar moralim bozuk ki anlatamam dün akşam eşim o kadar kalbimi kırdıki çocuk meselesini attım içimden :sinifsinif:anladım ki eşim benim kadar çocuk istemiyormuşsenağlama senağlama senağlama
günaydın kızlar bugun o kadar moralim bozuk ki anlatamam dün akşam eşim o kadar kalbimi kırdıki çocuk meselesini attım içimden :sinifsinif:anladım ki eşim benim kadar çocuk istemiyormuşsenağlama senağlama senağlama
üzüldüm cnm.ama allahın dediği olur.allah hepimize hayırlı zamanda hayırlı olanı nasip eder inşallahh :Saruboceq: tabii biz meraktan ne yaparız o zamana kadar bilemiyorumdelikafadulden :roflol:
amin canım.vala bugün eşim için hastaneye gitcez.şeytan beni hazır gitmişken kandan baktır die dürtüklüokötükedihüso
canım benım uzulme sen.. erkeklerın gudulerı bızım kadar saglam degıl duygularını anlayamayabılır eşin.. sürece değil sonuca bakıyor bu erkekler bebişin doğunca sende sevdirmezsin kikikiki:)
bütün gece uyuyamadım cocuk meselesine çok takılmışım bazen farketmeden o kadar çok kırıyorki sonra hiçbirşey olmamış gibi davranıyor benimde öyle davranmamı istiyor canım çok sıkkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?