- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #3.561
daha çok yenisinbunun için üzülme tatlım olur gider inşallah gayreti gösterip Allaha tevekkül edelim biz biz 2 buçık senedir olsun diye bakıyoruz ama bizimki çok nazlı çıktı
canım bende anlamıyorum ki ilk defa böyle oldum normalde adetten önce akıntım olurdu ama şeffaf bu defa beyaz oldu ve baya battı ortalıkbu ay bende enfeksiıyon var diye fitil kullandım eşimde dediki acaba iltihapmı temizleniyo anlamadım ki neden
cnm benimde ilk defa böyle oldu bende enfeksiyonda yok anlamadım kii acaba bu gebelik belirtisimi yoksa regli belirtisimi
ciddimisin kasım ayı uğurlu başladı desenekimler hamiş çok sevindim ya
inşallah faydasını görürsün canım vesile olur inşallah
cnm benim bilgim yok bu konuda:18:
bende akşamdan beri internette bunu araştırdım gebelik belirtiside olabiliyomuş adet belirtiside yani diğer bütün belirtiler gibi buda adet belirtileriyle aynı anlamak için beklememiz gerekecek senin edet günün ne zaman
3 ü cnm 2 günüm kaldı bende araştırdım ama regli belirtisi olarak daha çok kahverengi akıntı okudum.:18: hayırlısı artık halada araştırıyorum açıkçası
inşallah canım inşallahhhh sadece suanda sag kasıgımda böle acı degilde bişi oluyo anlamıyom noluyo hayırlısı olsun canım bakalım ayın 8 gelseydi bi hayırlısıyla bende çok umutlandım bu ay rabbim inşallah emeklerimizi boşa cıkarmazzz:
inşallah canım ya senin yumurtlama günün ne zamandı
canım bak nette ne buldum
VAJİNAL AKINTI Kaşıntılı vajinal akıntılar enfeksiyon veya cinsel yoldan bulaşan hastalıkların belirtisi olabilir. Ancak hamilelik sırasında kaşıntı ya da yanmanın eşlik etmediği akıntılar görülebilir. Bunun nedeni gelişmekte olan bebeği enfeksiyonlardan ve diğer zararlı etmenlerden korumak üzere rahim ağzını tıkayacak olan mukus tıkacın (nişan) oluşmakta olmasıdır.
kasım 28 olarak yazar mısınızz ..ekımden geldım paldır küldür ....
evet cnm onu bende okudum biriside demişki hamile kaldığımda çok yoğun akıntım oldu 1 1 buçuk hafta yazmış az kaldı bakalım hayırlısı inşallah
inşallah canım inşallahhhh sadece suanda sag kasıgımda böle acı degilde bişi oluyo anlamıyom noluyo hayırlısı olsun canım bakalım ayın 8 gelseydi bi hayırlısıyla bende çok umutlandım bu ay rabbim inşallah emeklerimizi boşa cıkarmazzz:
inşallah canım ya senin yumurtlama günün ne zamandı
allah razı olsun canım ayın 25.de yumurtam catladı 18.günümde benim adet,m 32 gün sürüyo yada bi kaç gün uzuyo canım bu arada calışmayı ne zamana kadar yapmamız gerekiyo acaba ne bilim hamile felan olunca ilk günler tehlikeli oluyomus ya hadi hamile kalırda haberimiz olmazsaa
kızlar birde ne öğrendim biliyormusunuz eğer hamişseniz cinsel isteğiniz artıyormuş.bunuda diğer topikten okudum
be çok ümitlenmek istemiyorum zaten bu ay çok çalışamadıkta geçen ayda bir sürü belirtim vardı kasık ağrısı bel ağrısı hatta duyan herkes hamilesin diyodu ama sonu hüsran bu ayda çok takmamıştım ta ki bu güne kadar akıntı kafamı karıştırdı ama adet olacağımıda hissediyorum hemde gününden önce hayırlısı artık
hadi yaa susucum valla bende ilk defa duydum canım :18:
valla cnm bende şaşırdım ama öyleymiş
bii yaşıma daha girdimm
allah razı olsun canım ayın 25.de yumurtam catladı 18.günümde benim adet,m 32 gün sürüyo yada bi kaç gün uzuyo canım bu arada calışmayı ne zamana kadar yapmamız gerekiyo acaba ne bilim hamile felan olunca ilk günler tehlikeli oluyomus ya hadi hamile kalırda haberimiz olmazsaa
canım yumurtlama gününden 3 gün öncesi ve 3 gün sonrası hamile kalmak için kritik günler diye biliyorum ve sperm yumurtayla birleşip rahime yerleşme süreside 1 haftayı buluyormuş o süreden sonra dikkat edersen sorun olmaz sanırım yani zaten her ay hamilelik varmış gibi davranıyoruz mesela eşim biraz üstüme gelse ne bileyim biraz sert sarılsa hamile olabilirim bak deyip adamı durduruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?