Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

daha çok yenisin bunun için üzülme tatlım olur gider inşallah gayreti gösterip Allaha tevekkül edelim biz biz 2 buçık senedir olsun diye bakıyoruz ama bizimki çok nazlı çıktı

öyle canım daha yeniyim ama yaşım 27 ve tam zamanı diye düşünüyorum o yüzden sabırsızlanıyorum yinede dediğin gibi tevekkül etmemiz gerekiyo taktir allahtan yinede en ufak bi belirtide umutlanıyo insan

cnm benimde ilk defa böyle oldu bende enfeksiyonda yok anlamadım kii acaba bu gebelik belirtisimi yoksa regli belirtisimi

cnm benimde ilk defa böyle oldu bende enfeksiyonda yok anlamadım kii acaba bu gebelik belirtisimi yoksa regli belirtisimi

bende akşamdan beri internette bunu araştırdım gebelik belirtiside olabiliyomuş adet belirtiside yani diğer bütün belirtiler gibi buda adet belirtileriyle aynı anlamak için beklememiz gerekecek senin edet günün ne zaman

inşallah faydasını görürsün canım vesile olur inşallah

inşallah canım inşallahhhh sadece suanda sag kasıgımda böle acı degilde bişi oluyo anlamıyom noluyo hayırlısı olsun canım bakalım ayın 8 gelseydi bi hayırlısıyla bende çok umutlandım bu ay rabbim inşallah emeklerimizi boşa cıkarmazzz

cnm benim bilgim yok bu konuda:18:

çok tesekkür ederim canımm

3 ü cnm 2 günüm kaldı bende araştırdım ama regli belirtisi olarak daha çok kahverengi akıntı okudum.:18: hayırlısı artık halada araştırıyorum açıkçası

3 ü cnm 2 günüm kaldı bende araştırdım ama regli belirtisi olarak daha çok kahverengi akıntı okudum.:18: hayırlısı artık halada araştırıyorum açıkçası

canım bak nette ne buldum
VAJİNAL AKINTI Kaşıntılı vajinal akıntılar enfeksiyon veya cinsel yoldan bulaşan hastalıkların belirtisi olabilir. Ancak hamilelik sırasında kaşıntı ya da yanmanın eşlik etmediği akıntılar görülebilir. Bunun nedeni gelişmekte olan bebeği enfeksiyonlardan ve diğer zararlı etmenlerden korumak üzere rahim ağzını tıkayacak olan mukus tıkacın (nişan) oluşmakta olmasıdır.

evet cnm onu bende okudum biriside demişki hamile kaldığımda çok yoğun akıntım oldu 1 1 buçuk hafta yazmış az kaldı bakalım hayırlısı inşallah

evet cnm onu bende okudum biriside demişki hamile kaldığımda çok yoğun akıntım oldu 1 1 buçuk hafta yazmış az kaldı bakalım hayırlısı inşallah

be çok ümitlenmek istemiyorum zaten bu ay çok çalışamadıkta geçen ayda bir sürü belirtim vardı kasık ağrısı bel ağrısı hatta duyan herkes hamilesin diyodu ama sonu hüsran bu ayda çok takmamıştım ta ki bu güne kadar akıntı kafamı karıştırdı ama adet olacağımıda hissediyorum hemde gününden önce hayırlısı artık

cnm bende çok ümitlendim ekim topiğinde ama dediğin gibi hüsran.bu ayda hiçbir belirtim yok akıntı dışında tabi oda belirtiyse :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…