- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #3.541
iyi geceler kızlar,
canım yumurtlamamın 4. gününde başladı 7 gün oldu şuan dewam ediyor hiçde bişey hissetmiyorum ağzı szı ama bu normal değil o yzzden gidiyorum doktora
:26:
yazmışsın.ayın 3 ü beklenmeyen adet günüm 2 gün kaldı ve çok fazla akıntım var.dediğin gibi ne bi acı ne bir kaşıntı kokuda yok beyaz şeffaf gibi bişey.o kadar çok ki ilişkiye girdiğimizde regli olmuş gibi hissettim o kadar çoktu yani.ne bir regli belirtim var nede gebelik....
ne zaman test yapmayı düşünyorsun?
slm kızlar varmı bi gelişme arkadaşlardan?
ya benim yazılarım niye yarım çıktıki beklemede canım sana yazmıştım ama yazılarımın başı çıkmadı nedense bendede aynı sorun var ben soracaktım eşimle dışarıya çıktık dönünce sorarım kızlara demiştim bi baktım sen yazmışsın aynı şeyi
kızlarr bende hep yazıyorum herkese ama kimse bana yazmıyoo bugün sormustum acaba bu ay kloemn kullanan arkadaslar varmııııııııııı:18:
2 tane hamişimiz 1 tanede kımızıları gören arkadaşımız var cnm onun dışında bi gelişme yok yarından itibaren başlar haberler
ben cevap yazmaya teşebbüs ettim ama kullanmadığım için bişey diyemem diye yazmadım canım
anladım canım bende ilk defa kullanıyorum yumurta tembelligim varmış dr verdi bakalım cok tesekkür ederimmm
4 aylık evliyim canım
kızlarr bende hep yazıyorum herkese ama kimse bana yazmıyoo bugün sormustum acaba bu ay kloemn kullanan arkadaslar varmııııııııııı:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?