Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

yazmışsın.ayın 3 ü beklenmeyen adet günüm 2 gün kaldı ve çok fazla akıntım var.dediğin gibi ne bi acı ne bir kaşıntı kokuda yok beyaz şeffaf gibi bişey.o kadar çok ki ilişkiye girdiğimizde regli olmuş gibi hissettim o kadar çoktu yani.ne bir regli belirtim var nede gebelik....

ya benim yazılarım niye yarım çıktıki beklemede canım sana yazmıştım ama yazılarımın başı çıkmadı nedense bendede aynı sorun var ben soracaktım eşimle dışarıya çıktık dönünce sorarım kızlara demiştim bi baktım sen yazmışsın aynı şeyi

canım yumurtlamamın 4. gününde başladı 7 gün oldu şuan dewam ediyor hiçde bişey hissetmiyorum ağzı szı ama bu normal değil o yzzden gidiyorum doktora

:26:

yaaa ilk defa duydum canım böle bişiyi dr ilaç felan vermişmiydi sana hiç çok gecmiş olsun tatlımm

ne zaman test yapmayı düşünyorsun?

kızlarr bende hep yazıyorum herkese ama kimse bana yazmıyoo bugün sormustum acaba bu ay kloemn kullanan arkadaslar varmııııııııııı:18:

canım bende anlamıyorum ki ilk defa böyle oldum normalde adetten önce akıntım olurdu ama şeffaf bu defa beyaz oldu ve baya battı ortalık bu ay bende enfeksiıyon var diye fitil kullandım eşimde dediki acaba iltihapmı temizleniyo anlamadım ki neden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…