Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

bilemiyorum ki ama daha önce hiç böyle olmamıştı yani az şeffaf akıntı gelirdi adetten önce sonra adet olurdum bu sefer bildiğin beyaz adamın üstü başı başı bile battı

hadiiii canım adamı ne yaptın böyleeeee inşallah güzel şeylere vesile olur bacım neden olmasın belki ebbiş gelir kim bilebilir allah büyüktür olmasada diğer aya senin kacıncı denemen

hadiiii canım adamı ne yaptın böyleeeee inşallah güzel şeylere vesile olur bacım neden olmasın belki ebbiş gelir kim bilebilir allah büyüktür olmasada diğer aya senin kacıncı denemen

ayyyy inşallah canım yaaa bu ay olmazsa kasımda tam bayrama denk gelecek yumurtlama günlerim o zman calışmam çok zor taa aralıga kalacak 4. denemem canım bu senin peki kaçıncı denemen

ayyyy inşallah canım yaaa bu ay olmazsa kasımda tam bayrama denk gelecek yumurtlama günlerim o zman calışmam çok zor taa aralıga kalacak 4. denemem canım bu senin peki kaçıncı denemen

canım bu ay ilk 3.5 yıllık evliyim 2 kere habiş oldum ikisinide kaybettim biraz uzun boşver işte bakalım bende bu ay deniyorum inşallah allah hayırlı evlatlar veriz hepimiz habiş kaliriz

çok sağolun arkadaşlar evet hayırlısı olur inşallah ben kaçtım hiç keyfim yok çünkü kendimi toparlayınca giricem artık görüşürüz

canım bu ay ilk 3.5 yıllık evliyim 2 kere habiş oldum ikisinide kaybettim biraz uzun boşver işte bakalım bende bu ay deniyorum inşallah allah hayırlı evlatlar veriz hepimiz habiş kaliriz

inşallah hepimiz çok beklemeden kavuşuruz bebişlerimize kötü bi deneyim yaşamışsın ama en azından hamile kalabildiğini biliyosun ben hiç kalmadım

Canım Allah sabır versin,onların ömürlerini diğerlerine versin.Acını anlıyorum,bizim de buay denedik ilk ama olur mu olmaz mı Allah bilir bekliyorum.Hiç belirti yok.

inşallah hepimiz çok beklemeden kavuşuruz bebişlerimize kötü bi deneyim yaşamışsın ama en azından hamile kalabildiğini biliyosun ben hiç kalmadım

canım sen deha cok başındasın yenisin sanki yıllar gecmiş bebek sahibi olamıyorsun gibi davranma belki bu ay hamilesin calışmalara devam bu akıntın yumurtlamandanda kaynaklanıyor alabilir bu arada kürlerde uygulayabilirsin

evet aceleci davranıyorum ama olsun istıyorum vakit kaybetmeden haklısın daha yolun başındayım allah hayırlı zamanda versin inşallah birde çevremdeki herkesin bebek beklentisi yokmu dahada strese sokuyo herkes ne zman bebek yap bir an önce demiyomu deli oluyorum sanki oluyoda ben yapmıyorum

canım sorunda ondan kaynaklanıyor zaten onları boşver şuen her şey için mutlu olman lazım streste bebiş olmuyor baskılar yokmu insanı bitiriyor onları duymamazlıktan gel hayatını düzenli ve dengeli beslen kendini sıcak tut mutlu yaşam şart o zaman hayırlısıyla gelecektir bebeşin onun zamanı vardır ama sen önce hazır olman lazım cünkü bu hormon beyinde salgılanıyor bunu unutma zor ama bunu denemelisin bide güz aşırı ilişki tabi bıkkınlıkla da olmaz severek

söylediklerinin hepsinde haklısın bu ay o kadar takmamıştım kafaya hatta ilaç kullandım enfeksiyon için o yüzden bu ay olmaz diyorum ama bu akıntı kafamı karıştırdı hiç böyle olmamıştı

aslında kadın azda olsa hissedebilir habişliğini belirti olmasada

valla canım haklısın, benim de 3 ay önce bebeğimin kalbi durdu bu ay ilk denedik.Onda 10 gün önceden hissetmiştim hamile olduğumu.Şimdi 8 gün var ama hiçbi şey yok,sadece mucize bekliyorum.Neyse bu ay gitti diyelim gelecek ay da bayrama rastlıyor yumurtlama günlerim onu da at aralığı bekliycem galiba

canım önce kendini toparlaman lazım bak insanlar neler yaşıyolar bak bana 2 bebeğimi kaynettim biri 5 gün yaşadı cennete gitti bebeğim allah büyüktür önce moralini düzetmen lazım allahtan hayırlısını istemek lazım ben öyle yapıyorum hakkımızda her şeyin hayırlısı allah büyük tür bir bakıcaz bebişimiz kucağımızda acı bir tebessümle gülücez bugünlerimize har şey zaman ve sabır.... yapmazsı zor ....

Canım çok üzücü hatıralar bunlar dediğin gibi moralimizi yüksek tutmamız gerek, hayırlı zaman ne zamansa o zaman olsun diyelim.

neyse boşver bunları calışmalara devam inşallah hayırlısıyla habiş kalırız inşallah her kez bu ay habiş kalır cok güzel oluryaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…