Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

ben ovülasyon testi kullanmıyorum bu ay.benim otuz günde bir düzenli adetim oluyo yani bu hafta çalışmaları kendi hesaplarıma göre yapacağımCADIARZU olmazsa birdahakine test alırım artıkfisfisfis

kaydirigubbakcemile3 kızlar çok hoşsunuz ya.hem oku oku bitmedi.hem gül gül bitmedi.kaydirigubbakcemile3 ya baby doll varda giycek kişi yok bizim evde :kedi: ay hele kış geldi.ben üşürüm ya kaydirigubbakcemile3 ama inanıyorum hepimize kasım ayı uğurlu gelcek inşallah.allah nasip edecek inşallah.

kızlarrr adet sancıları başladı bende 13 kasım a denk geliyo yazın anacım benide

Son düzenleme:

hmmm.........sağol cnm tşkrler...opuyorumnanaktan

ya kızlar çalışalım,incir kürü de yapalım da havalar soğuyunca ben sezonu kapatıyorum.canım sadece kocişe sarılıp yatmak istiyor.bu ay yumurtayı dakaçırmak istemiyorum.ne yapsam bu incir enerji de verir mibilmiyorumkismile

evet:) millet de uyudu galiba ikimizden başka kimse yok:) bu ay birlikte bekliycez canım adetimizi hemen hemen aynı güne denk geliyor galiba.

günaydınnn
ne uyuması uykularım kacıyor kırmızı kartı gördüm!!!!
sizin topike transfer oldum.

ekleyin bakim beni de:16 kasım

Saraçoğlu'dan Yumurta sayısı yeterli olmadığı için hamile kalamayan bayanlarda yumurta sayısını artırarak hamile kalınmasını kolaylaştıran kuru incir kürü:

Yarım litre (2,5 bardak) kaynayan klorsuz suyun içine onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ederek yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatın. Yirmi dakika dolduktan sonra ılıması için bekleyin. Ilıdıktan sonra süzün. Üçe ya da ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına için.

Bu kürün uygulama şekli:

Kuru incir kürü, iki kez yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığı zaman yedi gün ara verilir. Toplam uygulama süresi kırkiki gün olmalıdır.

Uygulama sürelerine yedi gün verilen aralar dahil edilmez. Her seferinde günlük olarak hazırlanması gerekmektedir.

Kuru incirleri ikiye kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave edin. Kuru incirlerin üzerlerinde beyaz pudrası varsa, önce soğuk su altında yıkadıktan sonra ilave edin.

Kuru İncir kürünü yumurta çatlatmak için kullanmak isterseniz:

Önce kuru incirleri 6 dakika kaynattıktan sonra içine orta boyda,taze ve gevrek bir havucu dilimleyerek içine atarak 4 dakika daha kaynatın. Bu şekilde hazırlandığında yumurtaların kolay çatlamasına yardımcı olacaktır.

*** Bu kürün etkisini artırmak için yumurta büyüklüğünde beyaz kuru soğanı (Mor-kırmızı soğan olmaz) ince ince kıyıp üzerine 1 yemek kaşığı sumak serperek yemekten 10-15 dakika önce yiyin.Bunu haftada 4 kez tekrar edin.Bu sizi yumurtalık kisti-polikistik over 'den de koruyacaktır.

devamını oku: hamile kalmak için incir kürü - ibrahim saraçoğlu-mucize iksirler hamile kalmak için incir kürü - ibrahim saraçoğlu-mucize iksirler

ALINTIDIR:
canım benim ablam yaptı. kendisi incir,eşi keçiboynuzu kürü ..ibrahim saraçoğluna teşekkür yazısı bile yazdık.. hatta bir konum var benim ablam hamile diye. ona bakabilirsin. gerçekten işe yaradı şu anda yiğenim ada 32 günlük oldu

canım teşekkür ediyorum da bu kürü uygulamaya ne zaman başlamalıyız yani adetimin 6.günü bugün geç mi kaldım?

günaydın kızlar ..cumartesi gününü cok seviyorum evde olmak gibisi yok....keramos ve canom kırmızıları görmüşsünüz sanırım...üzüldüm ama hayırlısı olsun demekten baska bi çaremiz yok..inş..bu ay mutlu haberleri verirsiniz bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…