Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

arkadaşlar bu folik asit doktor kontrolündemi kullanılıyo eczaneden alıp kullansak zarar verirmi acaba

kızlar ben yumurtlama dönemi fln hesaplamak için bi program indirdim.advanced woman calendar yazıp indirin.ilk ingilizce oluyo ama sora ayarlardan türkçe seçiyorsun.gün gün detaylı gösteriyo ben çok beğendim sizede tavsiye edeyim dedim.

geçen hafta indirdim ama hala türkçeye çeviremedim anlayamadım zaten :))

birşey daha soracaktım bugun adet günüm ama bu listede bugun hamile kalma şansın yuksek yazıyor nasıl düzeltebilirim

ilk önce adet olduğun ilk günü bul onun üzerinde mause sağ tıkla adeti belirle seçeneğini seç.eğer kırmızı gösteren yer varsa önce onun üzerine gelip yine sağ tıklayarak adeti sil de ondan sora doğru günü ayarla

2 haftadır ne işe yarıyor diye bakınıyodum bugun silmiştim valla geri d. kutusunan çıkardım düzeldi çok güzel bişeymiş şimdi bakındımda hesaplamaya gerek yok sadece bak yeter:lepi:inş hamiş kalırızz

sağol canım ya süper bir programalkisalkisalkis

inş hepimizin işine yarar kızlar ya.hepimiz hamile olalım programı her gün açıp bakarsan uyarı bile veriyor.mesela benim 16 sı yumurtladığım gün bugun açınca direk dedi doğurganlık şansınız yüksek yaramazlık yapın diyo :roflol:akşam müzik eşliğinde yaramazlık yaparız artık sokakta kına gecesi olcak :roflol:hihoyyythihoyyyt

istek parça isteyin o zaman romantik bişi çalsınlarrr :roflol:

uuvvv harika bir programmış,sağolun kızlar=)
Bu ayın 18'i yumurtlama günümmüş=)ama biz bu ay korunmayı bırakmayacağız.
Acaba bi günlüğüne denesek mi=))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…