Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

merhaba kızlar kimsecikler yokmu benim bu ayda çöpe gitti. dün doktora gittim enfeksiyon var dedi hamile kalmayı zorlaştırırmış ilaç verdi bir hafta kullanacaksın dedı bu süre içinde çalışmada yok dedi
tamda yumurtlama dönemıme denk gelecek bu ayda hamilelik hayal oldu yaaa

çok geçmiş olsun enfeksiyonu senmi farkettinde gittin doktora??

Merhaba arkadaslar
nasılsınız
ben bıkaç dakıka okumak ıcın gırebıldım foruma çok yoğunum bugun birsürü yere gitmem lazım baby dol bugun alamıcam tüf ya

Merhaba arkadaslar
nasılsınız
ben bıkaç dakıka okumak ıcın gırebıldım foruma çok yoğunum bugun birsürü yere gitmem lazım baby dol bugun alamıcam tüf ya
hoşgeldin bende sizin kervana katıldım son dakikaya kadar umudum vardı amaannn bu ay sonu sıkı çalışma yapmak lazım fazla mesaiii sen nasılsındelikafadulden

Merhabalar..
Biz de yeni düşünmeye başladık bebek.
ekim 4 'de regl oldum.
Bu ay da 30'unda falan olurum diye bekliyorum.
Sonra bırakacağız korunmayı.
Yani kasım ayında biz de başlayacağız çalışmalarakaydirigubbakcemile

canım teşekkür ediyorum da bu kürü uygulamaya ne zaman başlamalıyız yani adetimin 6.günü bugün geç mi kaldım?

1.gün başlaman daha ii olur tabiki. yumurtlama gününe kadar etkisini gösterir. şimdide içmeye başlayabilrsin ama bu yumurtlama dönemine etki etmeyebilir.

umarım ennn kısa zamanda yasarsın. Allahım hayırlı zamanda hayırlı evlat versin herkeseee:Saruboceq:

İnşallah hepimiz en kısa zamanda yaşarız hayırlısıyla tabii..
Eğer ekim 30 gibi regl olursa,10-15 kasım arası yumurtlama dönemiymiş,böyle hesapladım şimdi.
yaklaşık 1 ay var yani.
Bn de bu arada doktora gidip hem muayene olayım,hem de folik asite başlayayım.
Siz başladınız mı folik asite arkadaşlar?

3 ay önceden baslamak gerekiyomuş

Evet biliyorum canım ama henüz karar verdik bebeğe.
Zaten ilk aydan olur mu olmaz mı onu da bilmiyorum..
Ben 1 ay önceden başlayayım,sonra ne kadar sürer Allah bilir artık.

bende bu ayın başında başladım zaten dediğin gibi ne zaman olur akkah bilir :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…