- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
uuvvv harika bir programmış,sağolun kızlar=)
Bu ayın 18'i yumurtlama günümmüş=)ama biz bu ay korunmayı bırakmayacağız.
Acaba bi günlüğüne denesek mi=))
uuvvv harika bir programmış,sağolun kızlar=)
Bu ayın 18'i yumurtlama günümmüş=)ama biz bu ay korunmayı bırakmayacağız.
Acaba bi günlüğüne denesek mi=))
dimi yaa romantik olsun ağırdan alalım :roflol:müziğe ritim uydurursak yandıkkk:roflol:
neden bırakmıyosun korunmayı?
valla sen bilirsin sonra bırakınca zor oluyo çocuk öyle yazan çok bu sitede bi dene sürpriz olur ama bir günde olurmu bilmem:):ecrin_bebek::lepi:
Biz önümüzdeki ay diye planlamıştık.Bu ay sonunda yeniden adet olacağım muhtemelen,sonra bırakırız diyoruz..
=)Yok ya,daha doktora bile gitmedim ama şimdi yumurtlama tarihim yakın olunca heveslenmedim de değil yaniaklinialirimsmile
canım bende ocak ayında iğneyi bıraktım onunla korunuyordum sonra kondomla korunmaya devam ettik haziran gibi bırakıp deneyelim diye.öyle de yaptık ama hala olmadı.bence kafanda zaman belirleme dediğin gibi olmuyo çünkü ben örnek göstereyim kendimi dedim.bence korunmayın bebiş diye de sayıklamayın oluruna bırakınca rahat olur.şimdiki aklım olsa ocaktan sora korunmazdım ve bebek diye de yarım saat nallarıdikip yatmazdım olursa olurdu..
ewet yaa şimdide çocuk olsun diye yatakta bacakları dikip yatıyoruz
ben ilk başta yarım saat yatıyodum sora pişt geliyodu wc gidiyodum.şimdi daha az su içiyom pişt gelmesin diye.yarım saatten fazla ayaklar havada belimde yastık,sora sabaha kadar yatıyom wc bile gitmiyom.bu ay 2 yumurtam oluşmuş bakalım inş tutunur.ikisi çatlarsa ikiz olabilirmiş.
eğer 18 yazıyosa yumurtlama günün yani ilk bu gün olması lazım-ayın 16sı-18i-20si-22 si gir bu tarihler yüksek.
Sen tedavi mi görüyorsun canım?
hayır canım tedavilik bi durumum yokmuş çok şükür.bu ay 5.ci denememiz bende geçen gün dr a gittim meraktan.herşey normal dedi işte.ama ilk aylarda bi yanlışım vardı yarım saat yattıktan sora wc gittiğimde iç dış bi güzel yıkıyodum.sakın siz yapmayın.
ben ilk başta yarım saat yatıyodum sora pişt geliyodu wc gidiyodum.şimdi daha az su içiyom pişt gelmesin diye.yarım saatten fazla ayaklar havada belimde yastık,sora sabaha kadar yatıyom wc bile gitmiyom.bu ay 2 yumurtam oluşmuş bakalım inş tutunur.ikisi çatlarsa ikiz olabilirmiş.
o zaman tam kan sayımı idrah tahlili fln hepsini yaptır ultrasondanda baktır.ve başla hemen folik plus a zaten doktorun sölicek o zaman başlarsın.ben şimdi günde 1 tane içiyorum.dr gebe kaldığını öğrenince 3 tane iç dedi.Evet canım 18 yazıyor.
Ama işte dediğim gibi bu ay düşünmediğimiz için..
Ayy acaba bgn konuşsam mı bi eşimle?
Ama daha doktora gitmedim,folik asite başlamadımbilmiyorumkismile
Pffffboshayallersmile
o zaman tam kan sayımı idrah tahlili fln hepsini yaptır ultrasondanda baktır.ve başla hemen folik plus a zaten doktorun sölicek o zaman başlarsın.ben şimdi günde 1 tane içiyorum.dr gebe kaldığını öğrenince 3 tane iç dedi.
perşembe günü doktor baktı ultrasonda gördü 2 yumurtan oluşmuş dedi bende kötü bişeymi dedim hayır doğal yollardan oluşmuş iyi bişey dedi.normalde yumurta oluşmayan kadınlarda biz iğne yaparız o ay 2-3 yumurtası oluşur sonrada ona çatlama iğnesi yaparız dedi.İyi hadi çok şükür,bi problem olmamasına sevindimopuyorumnanaktan
Evet yıkama olayı olmaz biliyorum..
Ama hani 2 yumurtam oluşmuş falan dedin ya,bunu nerden biliyorsun ibilmiyorumkismile
kız benim kayınvalidem üst katta yardımcı olur eminim ama ben ilk gebelikte ikiz başedebilirmiyim bilmiyorum tabiki rabbim nasıl biliyosa öyle nasip etsin 1 tane yeterli bana allahım olmayanlara nasip etsin 2.ci yi.bende ikiz istiyordum ama annemler uzakta akraba pek yok nasıl bakcam diye düşününce vazgeçtim ikislerin olur inşşş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?