Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

abovvvvv kımse yok da
nidiyonuz kızlar
ben olayı kafamda iyice bitirdim..
Hiç acele etmiycem illede bu ay tutsun diye kasmıycam
kafam öyle rahat ki şaşar kalırsınız her şerde bi hayır var derler ya hakıkaten oyle mevlam hayırlı zamanda versın. Sizi seviyorum.

akisin abirak guzelim insallah bu ay olur kizlar özledim siziii yawwwwwww:gitme:

amaniin gurbet abla gelmiş hoşgelmiş. takkeyi delemedinmi gurbet ablaaaa:roflol:
ben geldim yaa ekimi tamamlayim kasimda buradayim yok anam bugun sabah deneme oldu sansima tukureyim ögeleden sonra adet oldum:roflol::roflol:kötükedihüso

kalabalıklasmışızzzz :)

ben ekımı bekledıgım ıcın glmiyorum buraya hıc :.)

erken degıl mı yenı gelenler ,gezın tozun azıcık ,ben mı ock cesaretsızım ya hala düşünüyorum 2 yıl oldu :bbo:

anam sen niye dusunuyon halla bir anne ol oazman sorucam acaba ben niye bu kadar bekledim diycennnnnnnnnnnnnnnnnlaelaelaelaelae

geçen ay ovülasyon testi falan yapmıştım baya sıkı çalışmıştık ama olmadı bu ay oluruna bırakıcaz artık iyice stres yaptım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…