Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

kızlar ben çalışmalara dün başladııııımmmmm kaydirigubbakcemile bir gün öncede ısınma turu olmuştu tabi ohaoldumsmile :kedi: :kedi: 20, 21 e kadar devam edicem bayanssulusmile

hemen yataktan kalkma belinede yastık koy yarım saat bilemedin 45 dk yat bugun bu sitede okudum bir arkadaşımız sabaha kadar hiç kalkmamış o ay hamile kalmış
CADIARZU kaydirigubbakcemile5CADIARZU

hemen yataktan kalkma belinede yastık koy yarım saat bilemedin 45 dk yat bugun bu sitede okudum bir arkadaşımız sabaha kadar hiç kalkmamış o ay hamile kalmış
CADIARZU kaydirigubbakcemile5CADIARZU

vallaa bende hiç kalkmadım.yastık koydum evet ve hiç kalkmadım ayyyy innnşallaahhhhh canım delikafadulden delikafadulden delikafadulden :lepi:

işallah. yaa bu aralar herkes bişeyler söylüyor moralimi bozuyorlar yaa nekadar cahil insanlar
kiz dinleme herkesi ve etrafindakilere biz haric duygu ve dusuncelerini söylemeeeeee
fala inanma haram canim yaaaaaaaaaa Allah herseyin iyisini bilirrrrrrr
vallaa bende hiç kalkmadım.yastık koydum evet ve hiç kalkmadım ayyyy innnşallaahhhhh canım delikafadulden delikafadulden delikafadulden :lepi:
iyi etmissin canimmmmmmmmmmmm ohhhh yarasinnnnnnn
eşim yastığa çok güldü ama :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
nedenki kizzz normakldede zevk artirici dir yastik laf aramiazdaaaaaaaaaaa hehhehehehkaydirigubbakcemile3

ben bişey sorucam ya kızlar şimdi benim siklusum 30 ,31 gün ve çok düzenli hiç şaşmaz..bu ayın 10 ve 11 gibi aşırı bi akıntım oldu bu ne demek ki yumurtlamış olamam heralde çok erkendi yani.yumurta akı gibi diyorlar ya öyleydi.Kafamı karıştırdı yaaaa bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile fisfisfis fisfisfis

bu günleri degerlendir derimm:dance:

ya altımda yastıkla uyudum komik oldu valla hhuuuhuuu haahaahaaaa :roflol: :roflol:

eşim yastığa çok güldü ama :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Merhaba gulden 79. Ben 10 ay hamile kalmayi denedim gecen sene ve 10 ay boyunca hemen banyoya kosardim ve bilmezdim yastik koyup uzun sure yatmam gerektigini. Ne zamanki bekledim o ay hamile kaldim. Ayni zamanda isi olcmeyi de o ay ogrenmistim bir kitaptan aslinda bana arkadasim da anlatmisti. Ama iste kismet biliyormusun. Onlarin belli bir zamani var gelmek icin.
Ben dusuk yaptim ve Allah kimseye yasatmasin. Aradan yaklasik bir sene gecti simdi bu ay basladim ayni seyleri yaptim ama olmadi. Dedigim gibi bir zaman var ama hayirli bir zaman gelicek insallah. Umarim seninki tutar ve bu ay ve halime kalirsin.

bu günleri degerlendir derimm:dance:

adetim 3.de olmuştu(siklus 30) bu nedenle bu ayın 13 ve 18'i yumurtlama günlerim.malesef değerlendirmedim o günleri ( 10 ve 11'i) ya acaba erken yumurtlama düzenli adet görendede olurmu ki? kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

canım hiç üzme kendini allah gerçektende en doğru zamanı bilir ve bebişlerimizi verir emin ol.çoook teşekkür ederim canım.bu yastık olayını napcam bilmiyom ama :roflol: ayy taktım ya ben bu yastığaaa delikafadulden

ben 30 günde bir adet görsem yumurtlamayı kaçırıdım yani bilemicem canım seninki benim için aklinialirimsmileçok karışıkbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:tutar inş kızz tutarsa bizde haber verrr bizde öle yapalım

tabi canııımm bi tutsun artık heryerde anlatırım ballandıra ballandıra.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ben 30 günde bir adet görsem yumurtlamayı kaçırıdım yani bilemicem canım seninki benim için aklinialirimsmileçok karışıkbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

be yine kendi hesabıma göre yapcam. otomatik hesaplayıcıya görede bu hafta zaten ohhh sonrada gelsin bebişimmmm :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

hihoyyythihoyyythihoyyytanam bu incir kürü de ne berbat bişi ya böyk yuapamam ben bunu.
bu arada bu aykı calısmalara bu aksamdan ıtıbaren baslıom ha

Son düzenleme:

Bende fala inanmayanlardanim sozum ona ama iste eglencesine bende baktirdim tam adet oldugum gun. O kadar moralim bozuktu ki herhalde guzel seyler duymaya ihtiyacim vardi. Arkadasim kus var cok guzel bir haber olucak hanende derken bende aaaa su mu kus dedim. Tabagi cevirdiginde resmen hamile bir bir kadin kusun yanindaydi ve inanirmsiiniz yani bebek icinde boyle kabarmis bir sekilde belliydi. Biliyormusun dedi arkadasim sirf seni umutlandirmamak icin soylemedim ama hamilelik gorunuyor dedi. Ama kisa bir zaman olmadigini da ekledi. O ana hosuma gitti ama yine de umut baglamadim tabiki de. Sadece anlik bir motivasyondu. :1rolleyes:

tabi canım moral bozuklugunda insana iyi geliyor güzel şeyler duymak oda bir eglence

Hürriyet yazarı Ayşe Arman nasıl hamile kaldı dersiniz?.. İşte Arman'ın hamile kalabilmek için verdiği mücadele
19 Ağustos 2004 Perşembe 12:54

Kafana takma bak neler oluyor
Biyolojik saat mi?

Etraftan gizli bir baskı mı?

Nedir?

Anlaması ve anlatması hiç kolay değil ama bir sabah uyandım ki:

‘‘Aman Tanrım, ben bir kompleks sahibiyim!’’

Bir bu eksikti!

Çocuk kompleksi.

Bebek bebek!

Benim niye bir bebeğim yok?

Aşık olduğum bir adam var (nerede tahta vuracağım?), güzel bir ilişkim var (nerede tahta vuracağım?), iyi de neden bir bebeğim yok?

Artık zamanımın geldiğine mi inanıyorum, anne olmam gerektiğine mi, yoksa geç kalacağım korkusu mu? Yeryüzünde doğal sayılan bir şeyi kaçıracak mıyım duygusu mu? Kariyer da yaparım çocuk da sloganının 2. bölümünden eksik kalmak istemem ya, acaba o yüzden mi?

Resmen yavaş yavaş takıntı haline geliyor kafamda bu bebek meselesi.

Ben size bir şey söyleyeyim mi, kendin yaşamadığın her şey palavara. Bir sürü insan anlatıyor ya, yok bebeğin kokusu, yok annelik, yok bebek isteği ama başıma gelmeden dinlediklerimden bir şey çıkartabilmem mümkün değilmiş meğer.

Bu çocuk isteği kuvvetli bir şekilde bastırınca kavrıyorum durumu.

Daha önce de hamile kalmışlığım var, ama o zaman ‘‘Zamanı değil’’ demişim, istememişim.

Şimdi istiyorum...

*

Da...

Bu iş zannedildiği kadar kolay olmuyor. Ya da benim zannettiğim kadar. Doktora ‘‘Benim ne yapmam lazım?’’ diyorum.

‘‘Biyolojik bir rahatsızlığınız yok. Denemeye devam edin’’ diyor.

Millet, bu işin ritüelleri olduğunu söylüyor.

Ne kaybederim ki?

Etraftan duyduklarımı uygulamaya başlıyorum.

Bacaklarımı duvara dayadığım ilk ay, hamile kalacağımdan yüzden 100 eminim!

Böyle yaparlarmış olurmuş...

Olmuyor.

Gelde takma. Sinir oluyorum.

Ben arızalı mıyım?

Doktora soruyorum.

‘‘Hayır’’ diyor, ‘‘Denemeye devam edin.’’

‘‘Emriniz olur Doktor Bey.’’

Devam...

Da...

Tık yok.

Her ay aldığım predüktörün haddi hesabı da yok.

Artık iyice takıntı haline geliyor.

Yürek çarpıntısı haline geliyor.

Afaganlar basıyor:

Neden benim bebeğim olmuyor?

*

Henüz doğurmamışlar benim bu telaşımı hiçbir şekide anlamıyorlar.

Ya da anlıyorlar; benzer şeyler hissediyorlar, susuyorlar. Deniyorlar deniyorlar, gizliyorlar. Bu çocuk meselesi garip bir mesele, çiftler çocuk sahibi olmak için ne kadar uğraş verdiklerini nedense anlatmaktan hoşlanmıyorlar. Resmen yalan söylüyorlar.

Annem, ablam gibi bütün çocuk doğurmuş kadınlar ise ‘‘Üzülme canım’’ diyorlar, ‘‘Artık her şeyin bir çaresi var.’’

Gözlerini benden kaçırarak ekliyorlar: ‘‘Tıbben.’’

İyice sinirimi bozuyorlar.

Bir de ‘‘Acaba denemekten ipin ucunu mu kaçırıyorsunuz?’’ diyenler çıkıyor.

Çok sevişirsen de olmazmış!

Beni tamamen delirtiyorlar.

Sonunda bir an geliyor ne yalan söyleyeyim usanıyorum, sevişmek dışında her şeyden vaz geçiyorum:

Doktora gitmekten, ona sorular sormaktan, aşılama yöntemini araştırmaktan, kendimi telaşa vermekten, sevgilime hayatı zehir etmekten...

Bu meseleyi rölantiye alıyorum. Rafa kaldırıyorum.

Artık başka bir yaza diyorum...

*

Ama ben iflah olmaz bir şeyim.

Dakika bir, gol bir!

Acilen kendime başka bir takıntı buluyorum.

Spor!

Bakın, o da çok önemli.

En az bebek kadar.

Hemen Hillside'a başlıyorum, Burçin Hoca'yla tanışıyorum.

Ona açık davranıyorum:

‘‘Benim hayalim fit olmanın ötesi. Ben sizin vücudunuzdan istiyorum!’’

Gülüyor.

‘‘Bir senede sizinkini de yaparız böyle. Ama tabii sürekli gelirseniz...’’ diyor. Gelmez olur muyum?

Madem hamile kalamıyorum...

O zaman sıkı popolu, hafif kaslı, güzel vücutlu bir kadın olurum.

Bunun için uğraşırım.

Allah sizi inandırsın sadece İstanbul'da değil Dubai'de de spor yapıyorum. LPG'ye gidiyorum.

Ben yavaş yavaş kilo da veriyorum, popoma pareyo bağlamadan ortalıkta salınacak hale geliyorum.

Kısa vadeli başka planlar da yapıyorum.

Ekim ayında bir Hindistan sonra bir Yemen...

Binbir Gece Masalları gibi seyahatler hayal ediyorum...

Ve ve ve..

Bacaklarımı duvara dayamaktan tamamen istifa ediyorum.

*

Bu kadar lafla kafanızı şişirdim, aslında söylemek istediğim bir cümle: Kafama takmaktan vazgeçtiğim anda hamile kaldım!

HAMİŞ: Şimdi kara kara Burçin Hoca'ya şunu soruyorum. ‘‘Sizin vücudunuzdan vazgeçtim. Karnım dışımda diğer taraflarımın benim eski vücuduma benzeyebilmesi için ne yapmam lazım?’’

Ayşe Arman
Hürriyet

Bu yazıyı taa o zamanlar okumuş çok etkilenmiştim.
AYE ARMAN NASIL HAMLE KALDI?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…