- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
kızlar ben çalışmalara dün başladııııımmmmm kaydirigubbakcemile bir gün öncede ısınma turu olmuştu tabi ohaoldumsmile :kedi: :kedi: 20, 21 e kadar devam edicem bayanssulusmile
hemen yataktan kalkma belinede yastık koy yarım saat bilemedin 45 dk yat bugun bu sitede okudum bir arkadaşımız sabaha kadar hiç kalkmamış o ay hamile kalmış
CADIARZU kaydirigubbakcemile5CADIARZU
kiz dinleme herkesi ve etrafindakilere biz haric duygu ve dusuncelerini söylemeeeeeeişallah. yaa bu aralar herkes bişeyler söylüyor moralimi bozuyorlar yaa nekadar cahil insanlar
fala inanma haram canim yaaaaaaaaaa Allah herseyin iyisini bilirrrrrrrŞOK ŞOK ŞOKKK ilk hamileliğimde annem fal baktırmış kadın kızın hamile ama bebek için daha zaman demiş kısa süre sonra bebişimin kalbi durdu veeee dün fal baktırmış gene kadın kızının kızı olacak demiş annem üzülmeyeyim diye söylememiş bana dün itiraf ettii kötükedihüso
iyi etmissin canimmmmmmmmmmmm ohhhh yarasinnnnnnnvallaa bende hiç kalkmadım.yastık koydum evet ve hiç kalkmadım ayyyy innnşallaahhhhh canım delikafadulden delikafadulden delikafadulden :lepi:
nedenki kizzz normakldede zevk artirici dir yastik laf aramiazdaaaaaaaaaaa hehhehehehkaydirigubbakcemile3eşim yastığa çok güldü ama :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ben bişey sorucam ya kızlar şimdi benim siklusum 30 ,31 gün ve çok düzenli hiç şaşmaz..bu ayın 10 ve 11 gibi aşırı bi akıntım oldu bu ne demek ki yumurtlamış olamam heralde çok erkendi yani.yumurta akı gibi diyorlar ya öyleydi.Kafamı karıştırdı yaaaa bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile fisfisfis fisfisfis
kiz dinleme herkesi ve etrafindakilere biz haric duygu ve dusuncelerini söylemeeeeee
fala inanma haram canim yaaaaaaaaaa Allah herseyin iyisini bilirrrrrrr
iyi etmissin canimmmmmmmmmmmm ohhhh yarasinnnnnnn
nedenki kizzz normakldede zevk artirici dir yastik laf aramiazdaaaaaaaaaaa hehhehehehkaydirigubbakcemile3
eşim yastığa çok güldü ama :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ya altımda yastıkla uyudum komik oldu valla hhuuuhuuu haahaahaaaa :roflol: :roflol:
bu günleri degerlendir derimm:dance:
Merhaba gulden 79. Ben 10 ay hamile kalmayi denedim gecen sene ve 10 ay boyunca hemen banyoya kosardim ve bilmezdim yastik koyup uzun sure yatmam gerektigini. Ne zamanki bekledim o ay hamile kaldim. Ayni zamanda isi olcmeyi de o ay ogrenmistim bir kitaptan aslinda bana arkadasim da anlatmisti. Ama iste kismet biliyormusun. Onlarin belli bir zamani var gelmek icin.
Ben dusuk yaptim ve Allah kimseye yasatmasin. Aradan yaklasik bir sene gecti simdi bu ay basladim ayni seyleri yaptim ama olmadi. Dedigim gibi bir zaman var ama hayirli bir zaman gelicek insallah. Umarim seninki tutar ve bu ay ve halime kalirsin.
adetim 3.de olmuştu(siklus 30) bu nedenle bu ayın 13 ve 18'i yumurtlama günlerim.malesef değerlendirmedim o günleri ( 10 ve 11'i) ya acaba erken yumurtlama düzenli adet görendede olurmu ki? kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:tutar inş kızz tutarsa bizde haber verrr bizde öle yapalım
ben 30 günde bir adet görsem yumurtlamayı kaçırıdım yani bilemicem canım seninki benim için aklinialirimsmileçok karışıkbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
hihoyyythihoyyythihoyyytanam bu incir kürü de ne berbat bişi ya böyk yuapamam ben bunu.
bu arada bu aykı calısmalara bu aksamdan ıtıbaren baslıom ha
ŞOK ŞOK ŞOKKK ilk hamileliğimde annem fal baktırmış kadın kızın hamile ama bebek için daha zaman demiş kısa süre sonra bebişimin kalbi durdu veeee dün fal baktırmış gene kadın kızının kızı olacak demiş annem üzülmeyeyim diye söylememiş bana dün itiraf ettii kötükedihüso
Bende fala inanmayanlardanim sozum ona ama iste eglencesine bende baktirdim tam adet oldugum gun. O kadar moralim bozuktu ki herhalde guzel seyler duymaya ihtiyacim vardi. Arkadasim kus var cok guzel bir haber olucak hanende derken bende aaaa su mu kus dedim. Tabagi cevirdiginde resmen hamile bir bir kadin kusun yanindaydi ve inanirmsiiniz yani bebek icinde boyle kabarmis bir sekilde belliydi. Biliyormusun dedi arkadasim sirf seni umutlandirmamak icin soylemedim ama hamilelik gorunuyor dedi. Ama kisa bir zaman olmadigini da ekledi. O ana hosuma gitti ama yine de umut baglamadim tabiki de. Sadece anlik bir motivasyondu. :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?