Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

ŞOK ŞOK ŞOKKK ilk hamileliğimde annem fal baktırmış kadın kızın hamile ama bebek için daha zaman demiş kısa süre sonra bebişimin kalbi durdu veeee dün fal baktırmış gene kadın kızının kızı olacak demiş annem üzülmeyeyim diye söylememiş bana dün itiraf ettii kötükedihüso

Son düzenleme:

Elmakurdum gülümmm benide yazar misin listeye. Ben Adetimi 05.11.10 de bekliyorum. Catlatma ignesi vuruldum dün veya bugün yumurtalar catlamasi lazim. Bizim Spermiogramimiz cok kötü cikti tutmasi mucize olur ama ugrasiyoruz iste allahtan ümit kesilmez.

Canım fala pek inanmam ama hadi hayırlısı,okuyunca ben bile heyecanlandımeyvahedigeldismile

Canım fala pek inanmam ama hadi hayırlısı,okuyunca ben bile heyecanlandımeyvahedigeldismile

bende inanmam arada baktırırım ama duyunca hem üzüldüm hem sevindim tabii önce allah bilir bizimkide umut işte böyle durumdayken insan her dala sarılıyor:)delikafaduldendelikafadulden

bende inanmam arada baktırırım ama duyunca hem üzüldüm hem sevindim tabii önce allah bilir bizimkide umut işte böyle durumdayken insan her dala sarılıyor:)delikafaduldendelikafadulden

Artık bu umutla inşallah ilk denemeden olumlu sonuçlar duyarız senden,hayırlısızemuszemus

Zaten hepimizin her ay busefer tuttuguna inanmiyor muyuz? Bu Umutta olmasa bu bekleme cekilir miydi hic?

Insallah! Sen nezaman basladin "Calismalara"? kaydirigubbakcemile3
benim çok uzun olmadı başlayalı agustosta 8 haftalık bebişimin kalbi durdu 1ay ara verdik bu ayda olmadı şuan tadilat nedeniyle kapalıyız bakalım bu ay sonu neler olcak :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: inş kucaklarımız bebişle dolar:CüvCüv:

ay çok üzüldüm canım inşallah bu kez sağlıkla kucağına alırsın bebişini.Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsinnn:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Daha yeniymis yaa ama insallah bebisin seni bekletmeden gelir. Ben gecen araliktan beri bosu bosuna bekledim. Simdi tedaviye basladik ama yine cok uzun sürecek biliyorum. Napalim Sabir edecegiz.

kızlar ben çalışmalara dün başladııııımmmmm kaydirigubbakcemile bir gün öncede ısınma turu olmuştu tabi ohaoldumsmile :kedi: :kedi: 20, 21 e kadar devam edicem bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…