- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
tünaydın hoşgeldin:)
Evet kızlar Ekim ayında kırmızıyı gördük diye üzülmeyin.
Kasım ayında umutlarımızı yeşertmeye devam ediyoruz.
KIRMIZI : Bu ay regli olup,umutlarını Aralık ayında yeşertmeye devam edenler kaydirigubbakcemile2
TURUNCU : Ay içinde 2.kez regli olup çok çalışması gerekenler :hulya:
MAVİ : KASIM ayının hamiş ANNE leri
TOPLAM : 42 KİŞİKASIM 1 Kasım bayanseyma tuma sumak
2 Kasım masal_naz nazlisah sevdam 31 irm83
3 Kasım mistral su_su fatos38 elmakurdumusun gulden79 afr lachennn
4 Kasım ffilizz pokahontas beklemede acemiera
5 Kasım pamuksel
6 Kasım serap bilbey hpollyanna katre_inur
7 Kasım mihracee mevr
8 Kasım ESMA-22 sinemeren semenya
9 Kasım mannak nurun yavuzguray0757 ensarnaz
10 Kasım poti EsLem medicalsecreter cerenimo
11 Kasım 12 Kasım YeniHayat SSBULUTUM GulsahS
13 Kasım 14 Kasım tırtılkurabiye feryad sevdalinka06 gamze81
15 Kasım 16 Kasım 17 Kasım 18 Kasım 19 Kasım 20 Kasım 21 Kasım 22 Kasım 23 Kasım 24 Kasım 25 Kasım 26 Kasım 27 Kasım 28 Kasım 29 Kasım 30 Kasım
ŞOK ŞOK ŞOKKK ilk hamileliğimde annem fal baktırmış kadın kızın hamile ama bebek için daha zaman demiş kısa süre sonra bebişimin kalbi durdu veeee dün fal baktırmış gene kadın kızının kızı olacak demiş annem üzülmeyeyim diye söylememiş bana dün itiraf ettii kötükedihüso
Canım fala pek inanmam ama hadi hayırlısı,okuyunca ben bile heyecanlandımeyvahedigeldismile
bende inanmam arada baktırırım ama duyunca hem üzüldüm hem sevindim tabii önce allah bilir bizimkide umut işte böyle durumdayken insan her dala sarılıyor:)delikafaduldendelikafadulden
bende inanmam arada baktırırım ama duyunca hem üzüldüm hem sevindim tabii önce allah bilir bizimkide umut işte böyle durumdayken insan her dala sarılıyor:)delikafaduldendelikafadulden
Zaten hepimizin her ay busefer tuttuguna inanmiyor muyuz? Bu Umutta olmasa bu bekleme cekilir miydi hic?
değilmi ekimde pek verimli olamadık bu ay 12 den vurcam olmayan şansımıı :Saruboceq:
benim çok uzun olmadı başlayalı agustosta 8 haftalık bebişimin kalbi durdu 1ay ara verdik bu ayda olmadı şuan tadilat nedeniyle kapalıyız bakalım bu ay sonu neler olcak :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: inş kucaklarımız bebişle dolar:CüvCüv:Insallah! Sen nezaman basladin "Calismalara"? kaydirigubbakcemile3
benim çok uzun olmadı başlayalı agustosta 8 haftalık bebişimin kalbi durdu 1ay ara verdik bu ayda olmadı şuan tadilat nedeniyle kapalıyız bakalım bu ay sonu neler olcak :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: inş kucaklarımız bebişle dolar:CüvCüv:
benim çok uzun olmadı başlayalı agustosta 8 haftalık bebişimin kalbi durdu 1ay ara verdik bu ayda olmadı şuan tadilat nedeniyle kapalıyız bakalım bu ay sonu neler olcak :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: inş kucaklarımız bebişle dolar:CüvCüv:
ay çok üzüldüm canım inşallah bu kez sağlıkla kucağına alırsın bebişini.Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsinnn:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Daha yeniymis yaa ama insallah bebisin seni bekletmeden gelir. Ben gecen araliktan beri bosu bosuna bekledim. Simdi tedaviye basladik ama yine cok uzun sürecek biliyorum. Napalim Sabir edecegiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?