Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

ewettt kafamıza tokadan başka bişey takmamak lazım unutalım bak nasıl çatır çatır doguruyoznaniknanik

ben sogan kurunu duyuyom anam nası içiyosunuz kızz ben soganı soyarken başıma agrı giriyoo içersem ölürüm herhalde:bbo: hihoyyyt

selam kızlar..nasılsınız bugün? ayşe arman yazısına bayıldım..tamda bizim yaşadıklarımız valla... bizde aynı bu durumdayız...çalış çalış nereye kadar? Rabbim istediğinde ol dediğinde olacak..umarım hemen oluverir bizim bebişlerimizde..:Saruboceq:

ewettt kafamıza tokadan başka bişey takmamak lazım unutalım bak nasıl çatır çatır doguruyoznaniknanik

Aynen oyle. Benim hamile kaldigim ay o kadar umursamazdim ki yumurtlama gunumden sonra hiiiic umursamamisdim. Ben elimden geleni yaptim ve dedim aman yine olmamistir. Lutfedip test bile almadim adetim gectigi halde. Hatta biliyormusunuz tatile cikicaktik. Tam biletleri onaylamadan once dur ya dedim bir bakiyim sonra parami geri alamazdim cunku. Aaaaaaaa bir baktim pozitif. Resmen donmus kalmistim. Ne yapacagimi bilememistim. Cok guzeldi coook. Insallah Allah tekrar o ani yasamami nasip eder en kisa zamanda. Cumlemize insallahhh. :Saruboceq:

şimdi ikinciyimi istiyorsunuzz:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

ben sogan kurunu duyuyom anam nası içiyosunuz kızz ben soganı soyarken başıma agrı giriyoo içersem ölürüm herhalde:bbo: hihoyyyt

ben hiç bi kür uygulamıyorum bakalım bikaç denemede olmazsa balicam incir falan ne bulursam suyunu içerim heralde bebiş için katlanırım :ecrin_bebek:

CANIM AYNI ZAMANDA YUMURTLIYCAN DIYE BISEY YOK KKI MESELA BBENIM ADETE YAKIN KASIK AGRILARIM OLDUUUU YUMURTLADIM YANIIII
OLUR BUYUK IHTIMALLE
hihoyyythihoyyythihoyyytanam bu incir kürü de ne berbat bişi ya böyk yuapamam ben bunu.
bu arada bu aykı calısmalara bu aksamdan ıtıbaren baslıom ha
ohhhhhhh yarasin man dikkat edin canim yaa kkda okudum yine kadinin yumurtasi 60 mm olmusss az dahha yumurtalik patlayacakmisssss normal gelismis yumurta 24 mm dikkat edin canim icerken
kiz pek dadluuuuuu ayy ben cok seviyommm haslanmis soganiiii

inşallah bu ay olurrr.ama olmazsa kesi ovülasyon testi alcam valla hesap yapmaktan kafayı üşüteceğim kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı çok zor ya bu hesaplayıcılarda tutmayabilir :sinifsinif:

Canim ilk hamileligim bebegin kalbinin durmasiyla sonuclandi. Simdi tekrar istiyorum. 1 sene aradan sonra. Umarim cok bekletmez bizi.:Saruboceq:

özür dilerim hatırlattım çok geçmiş olsun peki neden bu kadar beklediniz ben 1 ay sonra başladım çalışmalara yaş geçtikce zor oluyormuş yani hamile kalma şansı azalıyormuş

Ayse Arman yazisina bayildim. Tamamen beni anlatiyor. Bende kirmizilari gorunce hemen spora devam edicem diye hirslandim. Kafamizi hamilelik disinda baska birseylerle mesgul etmezsek isimiz zor kizlar. Ben gecen ay cok sinirlendim kendime ve bu ay hakikaten kendime faydasi olan mesguliyetlerle doldurucam gunumu boylece daha mutlu olmus olucam. Cok kararliyim. Bir onceki tecrubemden biliyorum.

yumurtladıgını hissetmiyormusun sen??yani akıntı olmuyormu

bu erkekler çok şanslı biz okadar uğraşıyoruz hesap kitap,kür,yumurtlama doğum vs.onlar hiçbişe yapmadan bebiş sahibi oluyo seviyoo :umursamaz: tabi bişe yapıyolar o ayrıııı :kedi:kaydirigubbakcemile sempatiksalakcinni

özür dilerim hatırlattım çok geçmiş olsun peki neden bu kadar beklediniz ben 1 ay sonra başladım çalışmalara yaş geçtikce zor oluyormuş yani hamile kalma şansı azalıyormuş

Hic onemli degil canim.

Biraz fikirlerim degismisti. Meslegimle ilgili birseyler yapmak istiyordum. Ayni zamanda bende hypotiroid problemi cikti. Annemde vardi bende dusukten sonra sebep arar gibi oldum ve doktora gittim. Bir sonraki gebeligim baslamadan vucudumu kontrol ettirmek istedim. Ve tahmin ettigim gibi hipotroid cikti. Bende hem o yuzden biraz tedavi olup zaman gecsin istedim. Ama bekledigim icin cok pismanim cunku gereksiz yere vakit kaybetmisim. Ama iste kismet. Vardir bunun da bir sebebi.

Sorma yaaa ben nelerle ugrasiyorum igneler kan vermeler sürekli doktora gitmeler ama esime bir sigarayi bile biraktiramadim keci boynuzunu bile yediremiyorum bazen cok kiziyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…