Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

Neden bekliyorsun ki,olumsuz çıkar diye mibilmiyorumkismile

evet aynen öylee hiç böyle olmammıştım tamda korunmayı bıraktığımız ayda böyle olmasıı çok şaşırttı beni, bu ay olmaz diyordum rgl olmadan bir kaç gün önce bıraktık korunmayı ay ne bilim karmakarııkım

Canım bu karmaşadansa bir kez test yapman daha iyi değil mi?
Olursa harika olur,olmazsa da boşuna ümitlenmemiş olursun.

boşver üzülme bir an önce dr.a git en azından kafandan şüpheler gitmiş olur daha öncede bölye gecikiyormuydu adetin

boşver üzülme bir an önce dr.a git en azından kafandan şüpheler gitmiş olur daha öncede bölye gecikiyormuydu adetin

yarın gideyim inş., yok canım hiç bukadar gecikmedi, en fazla 4 gün gecikirdi 14 gün ilkkez oldu
hayırlısı olsun inş. kötü birşeyler çıkmasında

nehaber kızlar mıhracemi test yapçekmiş? oınu mu beklıyoruz?
bu arada bende pek giremiyorum foruma ama girebıldıkçe yazdıklarınızı okuyorum annem varis amelıyatı oluyor bır yandan onun yanına kosturuyorum..

kıslar bende dün oldum dr 4. günü çağırdı ama ben o haptan kullanmak istemiyorum çok yan etkisi varmış ben incir kürüne başladım benim yumurtalrım normal zati ,hap almadan iğne vurulmuyormu zaten iğne çatlaması için dimi
beni 4. günü başka neden çağırmış olabilir
bide ben folbiol kullanıyorum ötekisi kalsiyum içerikli sanırım faslası kireçlenme ve idrarda kum yapıomuş yinede dr a sorun

geçmiş olsun şekeirm Allah şifa versinn evet yaptım ve fos çıktı yine hıhhhsss gelmezse gelmesin bıdıkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…