- 19 Temmuz 2010
- 988
- 14
- 98
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #1.221
araştırıyorum öğrenirsem sanada yazarım
selam kızlar bende yenı katıldı aranıza 2 gun geçti reglm test yapmadım hala ve regl gunum gelmeden 5 gun once yapmıştım negatıfı.yıne olumsuzluk olmasından korkuyorum bu arada aannem benı hamıle olarak görmüş rüyasında ben ne zaman test ypayım 4 .gunu geçmesını bekleleyyeyyımmı
hoşgeldin canım bende senin gibi yeniyim...sen tedavimi oluyosun?ne kadarlık evlisin?5 gün önce yaptığın testin negatif çıkması normal genelde regl tarihinden sonra kesin sonuş verir...pek nadir reglden önce çıkması...inş.hamilesindir...bence 5 gün geçsin öyle yap yada beta hcg baktır o daha kesin ve hemen belli oluyo...
slm arkadaşlar ben bu topiğe yeni katıldım...1.5 senelik evliyim 7 aydır tedavi oluyorum...ilk etapta prolaktinim yüksekti onu hallettik sonrada yumurlayamadığımı öğrendim...3 aydırda klomen+ovitrelle çatlatma tedavisi görüyorum...yumurtalarım süper gelişiyo...her ay 2-3 tane ve hepsi 20 mm üzerinde oluyo...çatlıyolarda ama hamiş kalamıyorum...son iğnemi 2gün önce vurundum...bide bende yumutlama günlerinde hiç akıntı gelmiyo...artması gerekiyomuşya hani...sizce bu normalmidir...beklediğim regl tarihi 4 ekim benide listeye alırsanız sevinirim...
herkescikler gitti.ben hala çalışıyorum.. daha da mesaim bitmedi offf :bbo:
ye beni bu iş hayatının stresi ve yorgunluğuda etkiliyo bence.
bu arada ara ara 30 saniye bile sürmeyen sancı oluyor karnımda 3 - 4 gündür,regl sancısı mı desem bilemiyorum
korkuyorum sanırım hem negatif çıkmasından hem pozitif çıkmasından:))
aslında hem çok istiyorum hem de korkuyorum
bu arada ben yanlış topiğe yazmışım pardon
ekim ayını görünce atlamışım hemen:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?