Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

hoşgeldin canım bende senin gibi yeniyim...sen tedavimi oluyosun?ne kadarlık evlisin?5 gün önce yaptığın testin negatif çıkması normal genelde regl tarihinden sonra kesin sonuş verir...pek nadir reglden önce çıkması...inş.hamilesindir...bence 5 gün geçsin öyle yap yada beta hcg baktır o daha kesin ve hemen belli oluyo...

OVULASYON (YUMURTLAMA) GÜNÜ NASIL ANLAŞILIR? :
Melekler Mekanı - yumurtlama günü nasıl anlaşılır belirtileri nelerdir Ovulasyon günü her kadına göre değişir. Bunu anlamak için bazal temperatür denen bir ölçüden yararlanılır.
Yumurtlama (Ovulasyon) bir sonraki adet kanamasının başlangıcından 14 gün önce gerçekleşir.
Adet siklusları 28 gün süren kadınlarda ovulasyon 14. gün de gerçekleşir.Adet siklusu 35 gün süren bir kadında ovulasyon ( 35 – 14 : 21 ) 21. günde gerçekleşirken , 25 gün süren bir kadında (25 – 14 : 11) 11. günde gerçekleşir.
Beden derecesi ile her sabah alınan beden ısısı devamlı olarak bir takvime kaydedilir. Beden ısısının hafif yükselme yaptığı gün (çoğunlukla adetin 15. ve 16. günlerine rastlar) kadının yumurtladığı gündür.

OVULASYONUN GERÇEKLEŞTİĞİ NASIL ANLAŞILIR ?
1 – Göğüslerde hassasiyet

2 - Karın bölgesi ve kasıklarda ağrı , rahatsızlık hissi

3 - Vaginal akıntıların artması

4 - Vücut sıvısının artması

canım 1 yıllık evlıyım 2 aydır ıstıyoruz bebiş.tedavı olmadım daha ama ocak ayına kadar olmassa ocak ayında gıdıcem doktora artık.sen nekadarlık evlısın feyzacım nekadardır beklıyosun bebişini.işte 2 gun daha geçsin oyle test yapıcam ama belim şuan bıle olucek gıbı ağrıyo bu belirti olabılırmı acaba.sen test yaptınmı peki

OVULASYON (YUMURTLAMA) GÜNÜ NASIL ANLAŞILIR? :
Melekler Mekanı - yumurtlama günü nasıl anlaşılır belirtileri nelerdir Ovulasyon günü her kadına göre değişir. Bunu anlamak için bazal temperatür denen bir ölçüden yararlanılır.
Yumurtlama (Ovulasyon) bir sonraki adet kanamasının başlangıcından 14 gün önce gerçekleşir.
Adet siklusları 28 gün süren kadınlarda ovulasyon 14. gün de gerçekleşir.Adet siklusu 35 gün süren bir kadında ovulasyon ( 35 – 14 : 21 ) 21. günde gerçekleşirken , 25 gün süren bir kadında (25 – 14 : 11) 11. günde gerçekleşir.
Beden derecesi ile her sabah alınan beden ısısı devamlı olarak bir takvime kaydedilir. Beden ısısının hafif yükselme yaptığı gün (çoğunlukla adetin 15. ve 16. günlerine rastlar) kadının yumurtladığı gündür.

OVULASYONUN GERÇEKLEŞTİĞİ NASIL ANLAŞILIR ?
1 – Göğüslerde hassasiyet

2 - Karın bölgesi ve kasıklarda ağrı , rahatsızlık hissi

3 - Vaginal akıntıların artması

4 - Vücut sıvısının artması

derece alalım

hoşgeldin feyzanaz kasım ayı inş sana da uğurlu gelir tez zamanda bebişler gelir inş.

herkescikler gitti.ben hala çalışıyorum.. daha da mesaim bitmedi offf :bbo:

ye beni bu iş hayatının stresi ve yorgunluğuda etkiliyo bence.

Kızlar hepinize iyi akşamlar,hepinizi çok öpüyorum...
Yılmak yok çalışmaya devam.
Yarın tekrar görüşmek üzre bayyyy

Servikal mukusun yorumu ise aşağıdaki gibi yapılır;

Kuru …Muhtemelen doğurgan değil
Yapışkan …Muhtemelen doğurgan değil
Krem kıvamında …Muhtemelen doğurgan, yumurtlamaya yakın
Su kıvamında …Doğurgan, yumurtlamaya yakın
Yumurta akı kıvamında…En doğurgan, yumurtlamaya çok yakın

yumurtlama gününe yakın sıvı genelde iki parmak arasında
resimde ki gibi bu şekilde uzar arkadaşlar.........
yani yumurta akı kıvamı böyle oluyor...

Gurbet ablacım çok teşekkür ederim ticker için. çok beğendim temayı bal,petek, arılar..çok sevdim valla.eşim de bu günlerde bana ısrarla bal yedirmeye çalışıyor..bu balda var bi hayır:) benden sana a.s.a.s.a.s.

merhabalar ben de ekim ayını umutla bekleyenlerdenim
benim de bir arkadaş gibi 14 ekimdi hala bir şey yok,ama test yapmayı düşünmüyorum,düşünmek istemiyorum rahat olmaya çalışıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…