Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

anlıyorum ben bu duyguyu (( ama arafta kalmak ta kötü bence öğrenmelisin nasıl olsa öğrenecen :))

evet haklısın yarın alırım galiba
dayanamam herhalde bakalım:)
bundan önce ilk defa agustosta da 10 gun gecıkmıstı bir şey cıkmadı eylul tam vaktınde sımdı yıne boyle
doktora gıdecegım bu hafta
daha once gitmedim işte 6 aydır deniyoruz

kısmet canım ya hakkında hayırlısı olsun
ben 2 yıla yakındır deniyorum 2 kez düşük yaptım sonra tedavi sürecim tüp bebeğe kadar gitti ilk zamanlar çok heyecanlı ve aceleciydim artık ne heyecan ne umut ne aceleceilik hepsi geçti ve geriye hayırlısı olsun kaldı

slm kızlar bakıyorumda kimsecikler kalmamış bende bugünlü yarınlı gelecem sanki kasım topiğine içime öyle doğuyor ya bakalım artık kısmetmafoldumbenakannehir

slm.benim 2. ay denemem kasım reglim 5 inde çok merak ediiyorum yumurtlama günlerim sanırsam bugün sürekli bi ıslaklık hissediyordum ...öyle sıvı berrak olunca tutma ihtimali yüksek oluyormuş...
rabbim isteyen herkesin gönlüne göre versin..

günaydın....medical herşey aynı ben yumurtlama günümü bekliyorum..eşimide daha kırmızılar bitmedi diye oyalıyorum cuma günü başlarız herhalde çalışmalara ....sende ne var ne yok????

bisey degil canim ugur getirsin sana insallahhh

Günaydın kızlar,hoşgeldinizzzz

selam kızlar.. beni de alın aranıza ..bugün kırmı kart görüp ekim
topiğinden geldim:çok üzgünüm:

Canım muhtemel beklenmeyen tarihini verirsen listeye eklerim

benide ekleyebilirmisiniz henüz ekim ayında kırmızı kart yemedim ama yiyeceğim kesin.
21 kasım adet tarihim.

Canım sen kırmızıyı gör sonra gel Kasıma hala bir umut olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…